@dżoasia wiesz co ja już N starcie stoję od listopada Tylko co rusz wymyslam jakiś powód dlaczego nie w tym miesiącu np teraz czekam aż doktor wróci z urlopu bo myślałam że muszę mieć od niego skierowanie na te wlewy a okazuje się że nie jest mi do niczego potrzebny ale i tak chyba moja psycha woli wiedzieć że jest on w Polsce
reklama
@marzycielka81 wlasnie z takiego powodu ja nie powiem synowi (wkrotce ma 6lat) o rodzenstwie w niebie, jak bedzie juz nastolatkiem czy juz dwudziestolatkiem to go poinformuje o walce jaka przeszlam zeby on i jego siostra sie urodzili.
@nafoczka chetnie przyjade ale kolo wielkanocy teraz nie wiem czy na chalupy wyjade z jednej strony nie musialabym nic robic, ale mala z katarem a z drugiej jak sie nie rusze z domu wszyscy do mnie sie zjada i bede musiala im naskakiwac co mi tez nie na reke hmmm ale wychodzi moja goscinnosc hehehe
@nafoczka chetnie przyjade ale kolo wielkanocy teraz nie wiem czy na chalupy wyjade z jednej strony nie musialabym nic robic, ale mala z katarem a z drugiej jak sie nie rusze z domu wszyscy do mnie sie zjada i bede musiala im naskakiwac co mi tez nie na reke hmmm ale wychodzi moja goscinnosc hehehe
Beciiia-87
Fanka BB :)
dżoasia
Polopiryny nie polecam... ostatnio było na ivfowym wątku "głośno" na ten temat jak łykniesz polopirynę to tak jakbyś połknęła 4 acardy naraz... aspirin z bayera to jak 8,5 acardów... "Trochę" niebezpiecznie chyba...@dżoasia oooo to bardzo ważne rzeczy mówisz to może łyknę polopirynkę? pić Malo piję.. A kawę uwielbiam.
A kawa w ciąży bee Bezkofeinową sobie kup
@bea25ta to już lepiej zapakować maleństwo i na chwilę do rodziny zajrzeć, nie musisz siedzieć długo, a zawsze jest szansa na kawałek ciasta do domu
dżoasia
Destino, to wiem, ale jak dr nie dają heparyny to czy jest jakieś inne cudeńko, które można zapodać?@dzoasia jak juz to heparyna i acard, bo ich nie stosuje sie zamiennie tylko dla uzupelnienia.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Beciiia-87
Polopiryny nie polecam... ostatnio było na ivfowym wątku "głośno" na ten temat jak łykniesz polopirynę to tak jakbyś połknęła 4 acardy naraz... aspirin z bayera to jak 8,5 acardów... "Trochę" niebezpiecznie chyba...
A kawa w ciąży bee Bezkofeinową sobie kup
@bea25ta to już lepiej zapakować maleństwo i na chwilę do rodziny zajrzeć, nie musisz siedzieć długo, a zawsze jest szansa na kawałek ciasta do domu
W ogóle czytałam jakiś artykuł że dla staraczek niewskazana jest kawa. Kobitki które pily mala czarna rzadkiej zachodziły w ciążę..
Cholerka.. I bądź tu człowieku mądry
magda1208
Sprzątanie świąteczne mnie pochłonęła.
Dla Beatki Szpło wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia marzeń zdrówka i pasma sukcesów.
@marzycielka81 Kochana jak się uda to przed świętami będzie wynik.
@Ilis91 Co u ciebie kochana.?
@roxie123 1234 Ja wczoraj odwiedziłam moją fryzjerkę po niedzieli kosmetyczka i zakupy. Trzeba sobie umilić czas i trochę odstresować .
@bea25ta Malutka cudowna.
Dla Beatki Szpło wszystkiego najlepszego z okazji urodzin spełnienia marzeń zdrówka i pasma sukcesów.
@marzycielka81 Kochana jak się uda to przed świętami będzie wynik.
@Ilis91 Co u ciebie kochana.?
@roxie123 1234 Ja wczoraj odwiedziłam moją fryzjerkę po niedzieli kosmetyczka i zakupy. Trzeba sobie umilić czas i trochę odstresować .
@bea25ta Malutka cudowna.
reklama
dżoasia
Mireczek mi ostatnio obiecywać zapisać, ale on ma którką pamięć, żeby nie powiedzieć, że żadną... jak będę mieć problem to sie odezwę a masz jakieś dojścia?
Podziel się: