reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta <3 sliczna Milenka

Narzekałam, a mala dziś przespała dzis 5 godzin :) za to od 4.30 standardowo stekała, mordowslo ją do aż do godziny 8 i kupisko poszlo.

Dziś mieliśmy pogrzeb dziadka a jutro chrzciny małej. Oby była grzeczna jak zwykle.
Napewno będzie grzeczna[emoji4] pamietam jak ja się martwiłam jak moją chrzciłam bo ona taka "rozdarta" była ciągle płakała i mało spała, a w chrzciny w kościele cała mszę na mnie przespała [emoji4]
@bea25ta mała cudna[emoji4]
Ilis91 dobrze ze juz nie krwawisz będzie dobrze i musisz coś zjeśc aby mieć siły ..

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak ja mieć wizytę u Mireczek jak był chory to.. Wtedy ja mieć wizytę"życia"
Przepisał mi wszystko co chciałam i do tego wytłumaczył.. Nie śpieszył się.
Byłam naprawdę zadowolona..
Haha tamten bezokolicznik mi przez przypadek wyszedl, bo moj tel nie nadazac za mna jak siedze na forum:D
No to moglby sie do wtorku rozchorowac:laugh2:

@bea25ta <3 sliczna Milenka

Narzekałam, a mala dziś przespała dzis 5 godzin :) za to od 4.30 standardowo stekała, mordowslo ją do aż do godziny 8 i kupisko poszlo.

Dziś mieliśmy pogrzeb dziadka a jutro chrzciny małej. Oby była grzeczna jak zwykle.
Powodzenia jutro i czekamy na zdjęcia :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@llis91 trzymaj sie kochana i zjedz cos bo bedzie jeszcze gorzej jak nie zjesz:/
Moze chociaz jakies biszkopty.

@dżoasia Na rozrzedzenie krwi :staram sie duzo ruszac(czasem nie wychodzi)
Pije starty imbir,czosnek zabek surowy dziennie na noc(ble)
Duzo pije wody i do tego sok ananasowy ale ten taki jednodniowy lub sama wyciskam.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ehh... no to nie za wiele mozna zrobic, ja ogolnie prawie codziennie zapodaje imbir do herbaty lub innych potraw, po prostu lubie, bedac w ciazy tez jadlam, wode chlalam ile weszlo no i w ruchu tez.bylam, bo pracowalam wtedy, a prace mam stojaco chodzaca, teraz mam jednak zamiar zostac w domu, bo soe boje. Krwotok sie wtedy zaczal wlasnie.jak bylam w pracy wiec nie che dodatkowo ryzykowac. W ogole milion mysli mam na temat tego co tamtym razem zaszkodzilo najbardziej. Nie chcialam popadac w, paranoje wiec pracowalam i funkcjonowalam w miare normalnie.
Teraz bede chuchac i dmuchac, o! :)

Kas90 przykro mi z powodu dziadka.

Ilis91 musisz jesc choc suxharki.

Dżoasia to teraz wiem czemu po polopirynie mam krwawienia z nosa. Acard bez recepty kupisz. Tak samo aspirin cardio. Juz jestem na antykoncepcji bo in vitro. Tylko teraz decyzja czy kontynuowac czy iui.

@Bertha:-( duzo

@Beciiia87 to dupek ja po nim tez pryszcz na pryszczu i spiaca jakbym w ciazy byla. Za to po tabsach anty jeszcze gorzej bolace pryszcze.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91, ja jak nie mialam ochote nic jesc to jadlam chleb z maslem tylko. Nic innego nie przeszlo, i koniecznie swiezutki chlebek z piekarni. Trzymaj sie, duzo sily Ci zycze [emoji8]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@Ilis91, popieram niech ci M kupi swieże kajzerki. W ciazy szalalam za nimi :)

Lalunie martwi mnie bolesne wspolżycie. Za ciasno mnie zszyli aaaa! Jest zgrubiale to szycie wewnętrznych warstw i się nie rozciąga.... to normalne po sn? Mam nadzieje ze minie!

reklama
@kas90 ja nie pomogę bo miałam cc to jestem nienaruszona, że tak powiem ale mogę tylko powiedzieć , że jak pytałam moją dr właśnie o zgrubienie na szyciu bo takie posiadam również z jednej strony to powiedziała, że zmięknie ale trzeba czasu przypuszczam , że po sn jest to samo bo moje zagubienie jest jakby od środka rany a twoje również tylko w innym miejscu.

A u nas dziś wszystko fajnie mała zasneła o 20:00 ale uwaga obudziła się ok 3 i do teraz nie śpi leży w łóżeczku sama niania włączona i się tam kotłuje zobaczymy o której zacznie płakać lub może zaśnie .

Ps @Funia90 ivan gra od 40 min na początek tylne łapy teraz fortepian i serce :p:p

Do góry