reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 kurczę a tu niby pisze ze NK tylko nie wiem czy to te i za ile bo chce to zrobić na wlasna reke żeby wiedzieć czy mam normę czy nie
1507366058-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja jestem chyba w tej magicznej grupie, że nie mam niespodzianek po encortonie. Żadnych. Dodatkowo w przeciągu miesiąca odkąd biorę 10 mg schudłam 1,5-2 kg mniej więcej, bo chce mi się mniej jesc. Żadnej diety jako takiej nue stosowałam. Chyba, ze ostatnio doszły nerwy i lekko skręcony żołądek.
Po dzisiejszej akcji ważenia się widzę, ze brakuje mi 0,6 żeby znów wrócić do 5 z przodu przy moich 170 cm i 40 latach. Nie ma tragedii ;)
Dziękuję za kciuki, myślenie, modlitwy (@magda1208 :*). Bardzo mi pomaga myślenie, ze wierzycie w mojego bobofrucika i nie jestem z tym sama.
Ja z NK niestety nie pomogę. @bertha i @edloteh chyba mogą prace doktorskie z tego pisać :)
Ale edloteh coś nam ucichła

Komorki NK i ich aktywnosc czesto mozna zbadac w szpitalach onkologicznych np. w Poznaniu można w Wielkopolskim Centrum Onkologicznym na Garbarach.

Kiciula nk sie bada tuz przed @. Kiedys zbadalam jakos w srodku cyklu, poszlam z wynikiem ( 20) do immunologa , opierdzielila mnie ze sie naczytalam internetow i sama lepiej wiem kiedy to robic, kazala powtorzyc przed samym okresem. Wyszlo 16. Bralam encorton 20 mg. Po 4 miesiacach spadlo do 10. Aktywnosci nikt mi nie analizowal.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

przed sama @@@ ciężko utrafić jak się ma cykle nieregularne i nie zawsze robią w dniu kiedy się chce. Myślę ze 3 - 4 dni przed @@ jest ok
Możliwe że biorę za małą dawkę encortonu. A mój organizm jest za silny.
A wit Di tran może powinnam odstawić?

No to tutaj chyba nie bardzo zrobię ... ale juz 5 miesiąc wcinam encorton także jak będzie miał działać to zadziała w którymś cyklu gdyby były podwyższone bo ten intralipid to się bierze jak sie ma wysokie z tego co zrozumiałam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A Intralipid z encortonem się nie gryzą. Może ich jednocześnie nie powinno się brać? Może jedno alb drugie.

A co jaki czas powtarzacie badanie NK?

reklama
Ja nie powtarzalam. Ostatni wynik mam z marca br.
U mnie robia codziennie.
Botoks polecam ale nie ciezarnym.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry