Porzeczka1234
Fanka BB :)
@pixi.nova ja badałam HLA ale ja wszystko badałam nawet konflik plytkowy!!! Zgadzam sie z picixi ,że powinno sie robić biopsje endo i zbadać nk bo one głównie bytują w macicy ale taka metoda jest popularne w Stanach, Angli trochę czytałam na ten temat ale nk miałam chyba 10 po szczepieniach jeszcze mniej to przestałam temat, aż tak drążyć
@kiciula masz rację z nk niektórym rosną po encortonie, intralipidzie jest tu na forum @mickey* jesli dobrze pamiętam ona na taką sytuację ale z tego co pamiętam mickey ma również dosatnie ANA i dlatego nie bierze szczepień pod uwagę kochana odezwij się jeśli czytasz. Kiciula coś z tymi chorobami jest bo ja 5 lat nie byłam chora wszyscy chorzy katar kaszel a ja nic
@roxie123 kiciula ma rację czasem tak bywa
@kiciula masz rację z nk niektórym rosną po encortonie, intralipidzie jest tu na forum @mickey* jesli dobrze pamiętam ona na taką sytuację ale z tego co pamiętam mickey ma również dosatnie ANA i dlatego nie bierze szczepień pod uwagę kochana odezwij się jeśli czytasz. Kiciula coś z tymi chorobami jest bo ja 5 lat nie byłam chora wszyscy chorzy katar kaszel a ja nic
@roxie123 kiciula ma rację czasem tak bywa