reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Staram się od 1,5 roku bezskutecznie o dziecko.
W lipcu robiłam badanie komórek Nk wyszly mi 20%
dostałam na to Intralipid 2 razy na 1 cykl + encorton 10mg

Zrobiłam powtórkowe badanie i zamiast spadku komórek NK jest wzrost 34%

wie ktos czym spowodowany jest wzrost? Czy encorton nie powoduje czasem aktywności NK?

Gin nie wie jak leczyć, te zalecenia miałam u pasnika.

Nie ma takiej możliwości encorton jest właśnie na obniżenie Nk .
Ja miałam 47 % Nk i mam brać 25 mg
No chyba ze się mylę ;)
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
@kas90 slicznie dziekuje za liste. Zabawna troche jest [emoji4] Nawet nie myslalam, ze tyle rzeczy bede potrzebowac. Nacinanie nie jest przyjemne. U nas sie stosuje, w holandii nie. Tam po prostu peka, i podobno latwiej sie zrasta. Trudno powiedziec. Chyba bardziej boje sie ciecia. Narazie cwicze miesnie Kegla, a za jakis czas chce sprobowac wziac sie za krocze. Moze M bedzie masowal. Tyle mu narazie zostalo [emoji1]
Dziewczynki, podeslijcie ta liste.. przyda sie kiedys :)

Lh ladnie spadlo! Od jutra zaczynam STYMULACJE!! :):):):) yuppi!! tak sie ciesze, ze to juz. Oby tylko jajnik zechcial ladnie pracowac i wyprodukuje duzo pecherzykow. Pierwszy monitoring w srode. :)
Od jutra 4 zastrzyki w brzuchol co rano: gonapeptyl, menopur, gonal, clexane :)

@matulkaa, nic dzisiaj nie doszlo :(

Dziewczyny, nie odniosę sie do postów bo nie mam juz siły czytać (padam z nóg), ale BŁAGAM WAS DLA WASZEGO ŚWIETEGO SPOKOJU NIE IDŹCIE NA BOTOKS !!! Ja dzisiaj poszłam z moim M (nie oglądałam nawet zwiastunu) i o ile 1 czesc była chwilami zabawna tak 2 czesc W WIEKSZOSCI PRZEPŁAKAŁAM. Chyba jako jedyna na sali ale wyłam jak bóbr. Za duzo o aborcji, porodach, poronieniach, itd.

To nie było na moje nerwy i uważam ze na Wasze takze. Zwłaszcza po naszych przejściach... :(

żałuje, ze to oglądałam...

Dobranoc, kochane.
Jutro mam intensywny dzien wiec pewnie odpowiem w poniedziałek.

Udanego weekendu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha kciuki zaciśnięte niech jajniki pracują a jaja rosną w siłę trzymam kciuki

@Marthi właśnie koleżanki mi mówiły żeby czasem się nie wybierać szczerze zrezygnowałam powiedziały ,że dla mnie teraz lepiej shreka obejrzeć lub epokę lodowcową :D

Dobrej nocy kochane

@bertha kciuki zaciśnięte mocno [emoji8] niech jajniki pracują pełną parą. Apropo przesyłki doczytałam, że poczta ma dwa tygodnie na dostarczenie [emoji44] i jeśli w tym czasie do ciebie nie dotrze mogę składać reklamację. Pierwszy raz przytrafiła mi się taka sytuacja [emoji26] zostaje czekać.
@kas90, @Porzeczka1234 a może podepniecie listę pod wątek nafoczki. Chętnie skorzystamy [emoji4]
@magda1208 mimo wszystko progesteron obiecujący [emoji8]
@anetkruczek dbaj tam o doktorka umówił się ze mną na drugie, musi dotrwać do tego czasu na stanowisku [emoji4]
@kas90 coś mi się wydaję, że będę cię męczyć o relację z porodówki na Kopernika
@Maciejka78 piękny przyrost
@Funia90 piękna ty i nawet fotomontaż nie jest potrzebny [emoji7]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Noo naprawde dziewczyny - szkoda nerwow i stresu. Zwłaszcza u brzuchatek. Film wg mnie drastyczny aczkolwiek prawdziwe sceny porodowe mnie tez nieco zdziwiły... nie spodziewałam sie tego po produkcji Vegi. Pitbulle były fajne, całkiem śmieszne, ale Botoks odradzam.

Dobra! Leżąc w wannie doczytalam jednak Wasze posty :D

Poniżej odpowiedzi ;)

Marshia, Marzycielka i Roxie - Dziekuje :)

Ovli mądre słowa :) ja juz tez powiem Tobie, ze nie rozżalam sie nad soba, nie opowiadam ludziom co dalej, jakie planu itp. Na co to komu? Pożywki dla hien rozdawać nie musze. To nasza sprawa i jak ktos (z dobrego serca nawet) pyta jak tam to odpowiadam ze dobrze i ucinam temat. Tak jest lepiej. Nie wracają mysli, nie wracają smuty - tylko żyje tu i teraz.

Marzycielka - ja miałam tak samo, serduszko a tydzien później juz cisza :(

@Funia90 zanim cos kupicie poczytajcie w necie o awaryjności :p jesli chodzi o audi to polecam uciekać jak najdalej od STronic i silnika 3.0 tdi [emoji23][emoji23][emoji23] (to takie jak ja mam, wiecej awarii ma niz to wszystko warte[emoji58][emoji23])

@bertha to kciuki za duuuuZo jajeczek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A teraz spadam dokończyć kąpiel i spac [emoji8][emoji8][emoji8]

UDANEGO WEEKEENDU[emoji6]

reklama
@berha jupijajej w koncu sie doczekalas dzialania. Patrz nie musisz teraz myslec kiedy seks oni zrobia wszystko za ciebie ty masz sie tylko niestresowac oczyscic glowe z negatywnych mysli i czekac na podanie.

Do góry