reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Ilis91 kurczę a tu niby pisze ze NK tylko nie wiem czy to te i za ile bo chce to zrobić na wlasna reke żeby wiedzieć czy mam normę czy nie
1507366058-aaaaaa.png

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91 ja jestem chyba w tej magicznej grupie, że nie mam niespodzianek po encortonie. Żadnych. Dodatkowo w przeciągu miesiąca odkąd biorę 10 mg schudłam 1,5-2 kg mniej więcej, bo chce mi się mniej jesc. Żadnej diety jako takiej nue stosowałam. Chyba, ze ostatnio doszły nerwy i lekko skręcony żołądek.
Po dzisiejszej akcji ważenia się widzę, ze brakuje mi 0,6 żeby znów wrócić do 5 z przodu przy moich 170 cm i 40 latach. Nie ma tragedii ;)
Dziękuję za kciuki, myślenie, modlitwy (@magda1208 :*). Bardzo mi pomaga myślenie, ze wierzycie w mojego bobofrucika i nie jestem z tym sama.
Ja z NK niestety nie pomogę. @bertha i @edloteh chyba mogą prace doktorskie z tego pisać :)
Ale edloteh coś nam ucichła

Komorki NK i ich aktywnosc czesto mozna zbadac w szpitalach onkologicznych np. w Poznaniu można w Wielkopolskim Centrum Onkologicznym na Garbarach.

Kiciula nk sie bada tuz przed @. Kiedys zbadalam jakos w srodku cyklu, poszlam z wynikiem ( 20) do immunologa , opierdzielila mnie ze sie naczytalam internetow i sama lepiej wiem kiedy to robic, kazala powtorzyc przed samym okresem. Wyszlo 16. Bralam encorton 20 mg. Po 4 miesiacach spadlo do 10. Aktywnosci nikt mi nie analizowal.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

przed sama @@@ ciężko utrafić jak się ma cykle nieregularne i nie zawsze robią w dniu kiedy się chce. Myślę ze 3 - 4 dni przed @@ jest ok
Możliwe że biorę za małą dawkę encortonu. A mój organizm jest za silny.
A wit Di tran może powinnam odstawić?

No to tutaj chyba nie bardzo zrobię ... ale juz 5 miesiąc wcinam encorton także jak będzie miał działać to zadziała w którymś cyklu gdyby były podwyższone bo ten intralipid to się bierze jak sie ma wysokie z tego co zrozumiałam

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

A Intralipid z encortonem się nie gryzą. Może ich jednocześnie nie powinno się brać? Może jedno alb drugie.

A co jaki czas powtarzacie badanie NK?

reklama
Ja nie powtarzalam. Ostatni wynik mam z marca br.
U mnie robia codziennie.
Botoks polecam ale nie ciezarnym.

Wysłane z iPad za pomocą Forum BabyBoom

Do góry