reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Badanie komórek NK robiłam w 2 fazie cyklu 20 DC
Może za małą dawkę encortonu biorę może powinnam 20 mg brać choć większej mi nie kazano brać.
A intralipid nie zwiększa nk? Bo już się pogubiłam. Ostatni wlew miałam 37 dni temu. To już teoretycznie nie powinien działać.

reklama
@bertha Super ! Nic tylko czekać na efekty [emoji7]
@Marthi a miałam oglądać... chyba odpuszczę na razie po Waszych opiniach .
@magda1208 a może fasolka [emoji4]

W którym dniu cyklu badać NK ?
Wiecie ile to kosztuje w diagnostyce?

Jak wspominałam sypie mi się cera po lekach ... Nie moge ostatnio na siebie patrzeć a zawsze miałam jak pupcia niemowlaka :/ za namową dziewczyn chce zrobić coś dla siebie i ratować ja póki jeszcze jest co . Sukces!!! Mam znajoma kosmetyczkę której kiedyś sesje robiłam. Napisałam jej nieco o sobie iii kobita mi pomoże . Zrobi mi zabiegi na twarz. Powiedziała że póki nie ma ciąży zaatakujemy kwasem i czymś tam a później łagodniej . I co lepsze nie muszę płacić bo mówi że tez jej pomagałam . Wie ze nie leżę na pieniądzach i się lecze. Dobro wraca jestem taka happy przynajmniej pod tym względem ktoś mnie poratuje . Bo nie było by mnie stac na takie zabiegi jakie ona mi proponuje. Pisałam z myślą o peelingu za stowkę a ona zaoferowała swoją pomoc . Dostałam zastrzyk pozytywnego myślenia ze jeszcze będę wyglądać jak człowiek [emoji39]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@matulkaa kochana robię co mogę żeby mu dobrze było :D

@roxie123 ja też jestem załamana po ogólnym stanie mojej buzi w związku ze stosowanym leczeniem i też właśnie myślę do kogo iść i co zastosować żeby przy padkiem gorzej się nie nie robiło niż już jest :szok:

@kas90 cudowny Masz brzuszek :*

Intralipid jest właśnie na obniżenie komórek NK jest to najlepsza metoda jaka się stosuje obecnie. Jest mniej agresywny niż encorton i całkowicie bezpieczny dla Ciebie i w czasie ciazy dla dziecka. Ale żeby był efekt to niestety czasem trzeba to stosować długotrwale jeżeli organizm jest bardziej agresywny.

@bertha MOCNO TRZYMAM KCIUKI ! Ty jesteś moja ulubienica od pozytywnego nastawienia tutaj i mam nadzieję że to jest TWÓJ czas <3 !

Ostatnia edycja:
@anetkruczek ja jej wysłałam zdjęcia mojej buzi i mówiła że będziemy ratować . Musisz iść do kosmetyczki żeby oceniła skórę i wiedziała co nałożyć . Ja akurat swojej ufam bo ona ciągle szkolenia robi i się uczy już wiele lat doswiadczenia ma więc trudno niech się dzieje co chce [emoji4] ale stwierdziłam że trzeba trochę o sobie pomyśleć

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dobra! Leżąc w wannie doczytalam jednak Wasze posty :D

Poniżej odpowiedzi ;)

Marshia, Marzycielka i Roxie - Dziekuje :)

Ovli mądre słowa :) ja juz tez powiem Tobie, ze nie rozżalam sie nad soba, nie opowiadam ludziom co dalej, jakie planu itp. Na co to komu? Pożywki dla hien rozdawać nie musze. To nasza sprawa i jak ktos (z dobrego serca nawet) pyta jak tam to odpowiadam ze dobrze i ucinam temat. Tak jest lepiej. Nie wracają mysli, nie wracają smuty - tylko żyje tu i teraz.

Marzycielka - ja miałam tak samo, serduszko a tydzien później juz cisza :(

@Funia90 zanim cos kupicie poczytajcie w necie o awaryjności :p jesli chodzi o audi to polecam uciekać jak najdalej od STronic i silnika 3.0 tdi [emoji23][emoji23][emoji23] (to takie jak ja mam, wiecej awarii ma niz to wszystko warte[emoji58][emoji23])

@bertha to kciuki za duuuuZo jajeczek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

A teraz spadam dokończyć kąpiel i spac [emoji8][emoji8][emoji8]

UDANEGO WEEKEENDU[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marthi ja tak na prawdę to rozmawiam tylko z wami i moim M na te tematy !
Moja rodzina wie tyle ile powinna wiedzieć i tylko o wcześniejszych poronieniach .jakoś się ograniczyłam w informacjach .

Dużo rozmawiałam z moja ex- przyjaciółką.
Choć ona ma też problem nie może nawet zajść to myśle że i tak mnie nie rozumie .
Czasami po prostu nie ma sensu gadać bo ludzie jednym uchem puszczają a drugim wypuszczają i jeszcE nie zrozumieją i robią niestworzone ploty [emoji35].

Mam tutaj koleżankę z którą dużo rozmawiam bo wiem , że mnie słucha i interesuje się mną i życzy mi dobrze . O moich sprawach wie tez Babka u której pracuje ( pilnuje jej córeczki ) bardzo mi pomogła w znalezieniu dobrego lekarza w Londynie ,wspiera i kibicuje ..także tak to wyglada ;)

Destino kochana jestem z wami cały czas ;)
Czytam tylko czasami się nic nie odzywam ( tak mam - wole z ukrycia ) ha ha . U mnie wszystko Ok zaczęłam w środę nowy cykl , wredna @ sie spóźniła 5 dni !!! Dobrze , że brałam ten progesteron to i Tak przyszła szybko bo inaczej bym jeszcze czekała z 2 tyg [emoji35][emoji35][emoji35]

Dzieczyny ja nie wiem w który dniu cyklu robili mi te badania na Nk !
Tutak w uk to bez znaczenia !
Tak samo jak histeroskopie robili mi obojętne w którym dniu aby tylko nie krwawić ! Ja miałam robiona histero w pierwszym dni cyklu ( dobrze że miałem tylko lekkie plamienia ) tutaj dużo rzeczy nie ma znaczenia !
Ciąża do 12 ty po prostu nie istnieje .

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@berha jupijajej w koncu sie doczekalas dzialania. Patrz nie musisz teraz myslec kiedy seks oni zrobia wszystko za ciebie ty masz sie tylko niestresowac oczyscic glowe z negatywnych mysli i czekac na podanie.
Hiehie, obawiam się tylko ze teraz jak seks będzie zabroniony to mój będzie chciał żeby środa była częściej [emoji23]

@bertha MOCNO TRZYMAM KCIUKI ! Ty jesteś moja ulubienica od pozytywnego nastawienia tutaj i mam nadzieję że to jest TWÓJ czas <3 !
Dziękuje! To strasznie miłe :)

Dziękuje wszystkim za kciuki! :) mam nadzieje ze mój jajnik was nie zawiedzie ;)

Buziaki w brzuszki - te zamieszkałe i te czekające na lokatora!

reklama
@bertha twoj jajnik to ciebie ma nie zawiesc [emoji1] ciesze sie ze ruszyliscie juz stymulacje. Mam nadzieje ze tym razem nie tylko na szkielku beda dzieci [emoji4]

@ovli22 fajnie ze jestes

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry