@Porzeczka1234 nie zdążyłabym nawet w takim terminie bo ja metyle biorę więc oddam
@marshia ładnie rośnie mi się wydaje ... nie muszą być to nie wiadomo jakie przyrosty kochana ... modlimy się ;* musi być dobrze
@pixi.nova ...eh :< nic nie powiem .... wiem , że teraz nic nie pomoże żadne słowa ... przytulam kochana i jestem z Tobą :* emocje... wiem , za każdym razem jesteśmy coraz to bardziej " w nicości "
@ovli22 nie wiem czy kiedykolwiek będzie lepiej...żyję nadzieją na lepsze jutro ... a mężulek pocieszył , chociaż widzę smutek w jego oczach kiedy patrzy na moje łzy a sam chce dać mi siłę ... na razie jest decyzja staramy się dalej w następnym cyklu ...między czasie robimy badania
@Ilis91 o znam to ,że tylko pisze i się dołuję przez forum ...i dostał taką samą odpowiedź ,że z kim mam pogadać i się wyżalić doradzic kiedy go nie ma ... i czy on jest w stanie mi dac tyle wiedzy co ktoś kto doświadczył tego samego i było tyle w temacie , mam nie siedziec na forum jak jestem z nim , bo to jest czas dla niego którego jest niewiele więc zrozumiałam przesłanie no i się zgodziłam z nim
Ja dzisiaj wysprzątałam cały nowy dom na błysk ... wszystko mi odpada , ale przynajmniej ulokowałam emocje w dobrym miejscu . No i czekam na @ ... mam nadzieje ,że nie będę musiała długo .
Plan jest taki ,że w nowym cyklu działamy dalej... pójdę się podglądnąć , bo oczywiście nie wiem kiedy ow . Chyba że lekarz prowadzący coś wymyśli innego bo czekam na wiadomość .
Między czasie umówię się na te kariotypy
@bea25ta prosiłabym Cię o kontakt tam do Rzeszowa :*
No i nie wiem co bym mogła jeszcze zbadać teraz... może tez te allo mlr ale to się chyba bada zaraz po poronieniu z tego co z listy wyczytałam . Ogólnie to prawie wszystko z listy mam zrobione :<