reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova nie mam slow...ogromnie mi przykro o mocno Was tule...tak wierzylam w Wasza fasolke[emoji29][emoji29][emoji29]
Jestesmy calym sercem z Toba.
Ja za bardzo nie pomoge ani z in vitro ani z immunologia ale z tego co kojarze jak dziewczyny pisaly to na allo tylko w srody wlasnie i chyba trzeba sie umowic wiec moze zadzwon tam odrazu...
Coz za fatum mamy[emoji29]

@marshia mam nadzieje,ze u Ciebie bedzie dobrze...odczaruj zle moce...wierze w kropeczke

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 - tak w szpitalu decyduja o lekach i oni podaja, nawet clexane upierali sie ze sami mi wstrzykna choc mowilam ze moge i wole sama. Sama robie powoli a piguly to nie cyrtolily sie tylko ciach i juz, szybko wbijaly, szybko wstrzykiwaly...i piekne krwiaki pozniej mialam. No ale coz, najwazniejsze ze mialam leki. Na izbie przyjec pytaja co bierzesz i wpisuja do karty i pozniej podaja oni, na wypisie tez daja recepte na clexane i inne leki ktore potrzebujesz typu eutyrox czy czopki przeciwbolowe.

Dodzwonilam sie do APC w lodzi i sluchajcie ta babka podeszla zapytac sie Pasnika kiedy moge robic te badania immunologiczne a on powiedzial, ze dopiero za dwa miesiace tj. po dwoch cyklach!! Wczesniej nie mozna tego robic.. Masakra..
@dżoł Pisze bo wiem, ze jedziesz sie badac..

Pixi strasznie mi przykro , nie wiem co napisac [emoji22]
Mowisz o allo mlr czy o wszystkich badaniach?
Nawet jak nie bede mogla ich teraz zrobic to nam dr chociaz zobaczy moje dotychczasowe badania i powie co mamy zbadac i kiedy.
1506433335-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@dżoł Mówił, że wszystkie. Tez sie zdziwilam wiec dwa razy pytalam. Moze zadzwon i sie jeszcze upewnij albo napisz do nich.
Ja tez pojade mam wizyte 12 pazdziernika a ty?

Dziekuje dziewczyny za dobre slowa. Wszystkie tu niestety wiemy, ze porazki sa i niestety nikt nie da nam gwarancji.
Ja pojade do Novum juz teraz a do Lodzi w takim razie w grudniu.. Do tego czasu moge zrobic jedynie badanie tego materialu z poronienia.
Pewnie i tak nie bedziemy sie starac juz w tym roku. Wole sobie oszczedzic kolejnej porazki na swieta, zeszlorocznych nie obchodzilam bo dopiero co wyszlam ze szpitala..

@pixi.nova ściskam Cię mocno:* doskonale tu wiemy jak się czujesz. Rozumiem też to "oschłe" podejście do tego co się stało. Znam to z autopsji:/ Nie wiem co doradzić...ja chyba bym wypiła butle wina:/
Powiem to samo co wcześniej do @dżoł i @roxi123 ...odetchnij chwilke zanim postawisz kolejny krok. daj sobie chwilkę oddechu. :*:*:*

pixi dzieki, zadzwonie i dopytam, bo to chyba nie ma znaczenia ze juz koncze krwawic , skoro trzeba odczekac 2 miesiace, poronienie to poronienie ;-(

Wiesz moze chodzi, o to ze hormony sa w toku..? I cos zafalszuje wynik. Nie wiem najlepiej dopytaj bo szkoda tyle kasy.
@burczuś Kochana ja juz nie mam chyba serca do placzu. Zreszta jezeli teoria o wadach sie potwierdzi to lepiej, ze tak sie stalo..
Martwie sie tylko czy kiedykolwiek bede miec dzieci.. Dziecko chocby jedno, jedyne upragnione i wyczekiwane.
A dzisiaj masz racje walne sobie butle wina, jade na burgera i kupie sobie wymarzony placek drozdzwowy. Pier... diete, ktora i tak nic nie dala.

Wybaczcie za slowa ale zla jestem. Tyle wysilku, badan, diet, sportu. Zylam w takim celibacie iles miesiecy. Ciagle przygotowania aby teraz byc w super kondycji. I nic...

@dżoł ja miałam zabieg 18 maja to był 12 tydzień ciąży a 1.07 już robiłam badania u Maliny zadzwoń i dopytaj powiedz , że jesteś po biochemii. Genetyczne robiłam po 5 dniach od zabiegu o czym informowała genetyka

@pixi.nova napij się, zjedz coś dobrego burgera zjedz ten placek odpocznij i działaj ściskam

reklama
Wiesz moze chodzi, o to ze hormony sa w toku..? I cos zafalszuje wynik. Nie wiem najlepiej dopytaj bo szkoda tyle kasy.
@burczuś Kochana ja juz nie mam chyba serca do placzu. Zreszta jezeli teoria o wadach sie potwierdzi to lepiej, ze tak sie stalo..
Martwie sie tylko czy kiedykolwiek bede miec dzieci.. Dziecko chocby jedno, jedyne upragnione i wyczekiwane.
A dzisiaj masz racje walne sobie butle wina, jade na burgera i kupie sobie wymarzony placek drozdzwowy. Pier... diete, ktora i tak nic nie dala.

Wybaczcie za slowa ale zla jestem. Tyle wysilku, badan, diet, sportu. Zylam w takim celibacie iles miesiecy. Ciagle przygotowania aby teraz byc w super kondycji. I nic...
Jakbym czytała o sobie...
Dieta. Zrzucenie kg. Ćwiczenia... i dupa.poronienie za poronieniem. Więc bunt. Rzucenie diety...i teraz cudna nadwaga:/ tak wiem... głupie to strasznie:/
Też kochanie myślę,że skoro były wady...to lepiej,że tak to się skończyło. Tylko pozostaje pytanie...dlaczego??
Zjedz dziś same pyszności.zapij winkiem.nosek do góry. Jesteśmy sercem z Tobą...:*

Ostatnia edycja:
Do góry