reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@pixi.nova nie mam slow...ogromnie mi przykro o mocno Was tule...tak wierzylam w Wasza fasolke[emoji29][emoji29][emoji29]
Jestesmy calym sercem z Toba.
Ja za bardzo nie pomoge ani z in vitro ani z immunologia ale z tego co kojarze jak dziewczyny pisaly to na allo tylko w srody wlasnie i chyba trzeba sie umowic wiec moze zadzwon tam odrazu...
Coz za fatum mamy[emoji29]

@marshia mam nadzieje,ze u Ciebie bedzie dobrze...odczaruj zle moce...wierze w kropeczke

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@kas90 - tak w szpitalu decyduja o lekach i oni podaja, nawet clexane upierali sie ze sami mi wstrzykna choc mowilam ze moge i wole sama. Sama robie powoli a piguly to nie cyrtolily sie tylko ciach i juz, szybko wbijaly, szybko wstrzykiwaly...i piekne krwiaki pozniej mialam. No ale coz, najwazniejsze ze mialam leki. Na izbie przyjec pytaja co bierzesz i wpisuja do karty i pozniej podaja oni, na wypisie tez daja recepte na clexane i inne leki ktore potrzebujesz typu eutyrox czy czopki przeciwbolowe.

Dodzwonilam sie do APC w lodzi i sluchajcie ta babka podeszla zapytac sie Pasnika kiedy moge robic te badania immunologiczne a on powiedzial, ze dopiero za dwa miesiace tj. po dwoch cyklach!! Wczesniej nie mozna tego robic.. Masakra..
@dżoł Pisze bo wiem, ze jedziesz sie badac..

Pixi strasznie mi przykro , nie wiem co napisac [emoji22]
Mowisz o allo mlr czy o wszystkich badaniach?
Nawet jak nie bede mogla ich teraz zrobic to nam dr chociaz zobaczy moje dotychczasowe badania i powie co mamy zbadac i kiedy.
1506433335-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@dżoł Mówił, że wszystkie. Tez sie zdziwilam wiec dwa razy pytalam. Moze zadzwon i sie jeszcze upewnij albo napisz do nich.
Ja tez pojade mam wizyte 12 pazdziernika a ty?

Dziekuje dziewczyny za dobre slowa. Wszystkie tu niestety wiemy, ze porazki sa i niestety nikt nie da nam gwarancji.
Ja pojade do Novum juz teraz a do Lodzi w takim razie w grudniu.. Do tego czasu moge zrobic jedynie badanie tego materialu z poronienia.
Pewnie i tak nie bedziemy sie starac juz w tym roku. Wole sobie oszczedzic kolejnej porazki na swieta, zeszlorocznych nie obchodzilam bo dopiero co wyszlam ze szpitala..

@pixi.nova ściskam Cię mocno:* doskonale tu wiemy jak się czujesz. Rozumiem też to "oschłe" podejście do tego co się stało. Znam to z autopsji:/ Nie wiem co doradzić...ja chyba bym wypiła butle wina:/
Powiem to samo co wcześniej do @dżoł i @roxi123 ...odetchnij chwilke zanim postawisz kolejny krok. daj sobie chwilkę oddechu. :*:*:*

pixi dzieki, zadzwonie i dopytam, bo to chyba nie ma znaczenia ze juz koncze krwawic , skoro trzeba odczekac 2 miesiace, poronienie to poronienie ;-(

Wiesz moze chodzi, o to ze hormony sa w toku..? I cos zafalszuje wynik. Nie wiem najlepiej dopytaj bo szkoda tyle kasy.
@burczuś Kochana ja juz nie mam chyba serca do placzu. Zreszta jezeli teoria o wadach sie potwierdzi to lepiej, ze tak sie stalo..
Martwie sie tylko czy kiedykolwiek bede miec dzieci.. Dziecko chocby jedno, jedyne upragnione i wyczekiwane.
A dzisiaj masz racje walne sobie butle wina, jade na burgera i kupie sobie wymarzony placek drozdzwowy. Pier... diete, ktora i tak nic nie dala.

Wybaczcie za slowa ale zla jestem. Tyle wysilku, badan, diet, sportu. Zylam w takim celibacie iles miesiecy. Ciagle przygotowania aby teraz byc w super kondycji. I nic...

@dżoł ja miałam zabieg 18 maja to był 12 tydzień ciąży a 1.07 już robiłam badania u Maliny zadzwoń i dopytaj powiedz , że jesteś po biochemii. Genetyczne robiłam po 5 dniach od zabiegu o czym informowała genetyka

@pixi.nova napij się, zjedz coś dobrego burgera zjedz ten placek odpocznij i działaj ściskam

reklama
Wiesz moze chodzi, o to ze hormony sa w toku..? I cos zafalszuje wynik. Nie wiem najlepiej dopytaj bo szkoda tyle kasy.
@burczuś Kochana ja juz nie mam chyba serca do placzu. Zreszta jezeli teoria o wadach sie potwierdzi to lepiej, ze tak sie stalo..
Martwie sie tylko czy kiedykolwiek bede miec dzieci.. Dziecko chocby jedno, jedyne upragnione i wyczekiwane.
A dzisiaj masz racje walne sobie butle wina, jade na burgera i kupie sobie wymarzony placek drozdzwowy. Pier... diete, ktora i tak nic nie dala.

Wybaczcie za slowa ale zla jestem. Tyle wysilku, badan, diet, sportu. Zylam w takim celibacie iles miesiecy. Ciagle przygotowania aby teraz byc w super kondycji. I nic...
Jakbym czytała o sobie...
Dieta. Zrzucenie kg. Ćwiczenia... i dupa.poronienie za poronieniem. Więc bunt. Rzucenie diety...i teraz cudna nadwaga:/ tak wiem... głupie to strasznie:/
Też kochanie myślę,że skoro były wady...to lepiej,że tak to się skończyło. Tylko pozostaje pytanie...dlaczego??
Zjedz dziś same pyszności.zapij winkiem.nosek do góry. Jesteśmy sercem z Tobą...:*

Ostatnia edycja:
Do góry