reklama
agatush
Moderatorka
Hej!!! Główka do góry Kochana!!! Wiem że łatwo się mówi/pisze. Jeśli potrzebujesz wyplacz się wykrzycz, i poszukaj w sobie pokładów siły i cierpliwości. My tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą :-*Czekam co mi odpisze...
Jak w końcu zacznie mi się cykl to pójdę oglądać...
Jestem tak zmęczona tak przybita tym czekaniem ze nawet Wam nie powiem bo brak mi słów...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
@Funia90 super!!!!! Gratulacje!!! Niech Asienka rośnie zdrowo!!!! [emoji8][emoji8][emoji8]
@bertha ja ci nie dodam odwagi bo endo conajmniej 11 milimetrow. Ja ogolnie endo mam grube. Wiem tylko ze na innym watku dziewczyna z endo 4 mm zaszla w ciaze. Co prawda poronila, ale nie miala nic na podtrzymanie i byla w bardzo dlugiej podrozy zamiast lezec.
@roxi123 bierz dupka albo czekaj spokojnie na @
@Funia90 twoja mala jest wieksza od mojego malucha a niby tydzien roznicy
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@roxi123 bierz dupka albo czekaj spokojnie na @
@Funia90 twoja mala jest wieksza od mojego malucha a niby tydzien roznicy
Powiem wam, ze jestem niezmiernie dumna z faktu, ze jestem w ciazy. Pamietam jak moja siostra sie wstydzila, nie wiem czemu. A teraz leze sobie i patrze jak dzidziol kopie, a brzuch sie rusza. To trzeba przezyc. Cale zycie od kiedy skonczylam 17 lat marzylam o byciu w ciazy. Cudowne uczucie. Oby kazda z nas tego doswiadczyla
Funia90
Fanka BB :)
@ovli22 dzoanny hahaha [emoji23]chyba kawa z rana i jajeczka na twardo bardzo smakowaly[emoji1]
@roxie123 nosz zobacz ,ale wczesniej zachodzilas na pstrykniecie palca i tracilas dzieciatka to teraz jak czekasz juz tak dlugo na pewno sie uda ,a Twoje jajeczka byle jakiego pleminiora nie chca wpuscic,ma byc najlepszy i tyle[emoji5]czasem lepiej jeden cykl wiecej zaczekac[emoji4]
Szukam pozytywow w tej sytuacji ale moze nie bardzo mi wychodzi.
Wiesz co yyy napij sie lepiej wina dzis to jutro na bank Cie zaleje[emoji23]
Poza tym pamietaj ,ze na dniach dwa brzuszki sie zwalniaja wiec ...trzeba miec dobre nastawienie,dzidzi chce miec usmiechnieta Mamusie[emoji8]
@Destino bo moja jest gruba i przezarta hahaha [emoji12][emoji12][emoji12]ile Twoj skarbus wazyl?ja mam dzis z usg 18t0d
Ja tez jestem dumna ,za to moja Mama do dzis nikomu w rodzinie nie powiedziala i w koncu ja opieprzyalam,kiedy mam sie cieszyc jak nie teraz?
Poza tym nie zakladam z gory ,ze cos sie wydarzy.
I dzis zaczelam 5 miesiac[emoji5]
@kas90 ma sie gust no nie[emoji39]?
Asia-Kasia ,a Joanna -Anna [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@roxie123 nosz zobacz ,ale wczesniej zachodzilas na pstrykniecie palca i tracilas dzieciatka to teraz jak czekasz juz tak dlugo na pewno sie uda ,a Twoje jajeczka byle jakiego pleminiora nie chca wpuscic,ma byc najlepszy i tyle[emoji5]czasem lepiej jeden cykl wiecej zaczekac[emoji4]
Szukam pozytywow w tej sytuacji ale moze nie bardzo mi wychodzi.
Wiesz co yyy napij sie lepiej wina dzis to jutro na bank Cie zaleje[emoji23]
Poza tym pamietaj ,ze na dniach dwa brzuszki sie zwalniaja wiec ...trzeba miec dobre nastawienie,dzidzi chce miec usmiechnieta Mamusie[emoji8]
@Destino bo moja jest gruba i przezarta hahaha [emoji12][emoji12][emoji12]ile Twoj skarbus wazyl?ja mam dzis z usg 18t0d
Ja tez jestem dumna ,za to moja Mama do dzis nikomu w rodzinie nie powiedziala i w koncu ja opieprzyalam,kiedy mam sie cieszyc jak nie teraz?
Poza tym nie zakladam z gory ,ze cos sie wydarzy.
I dzis zaczelam 5 miesiac[emoji5]
@kas90 ma sie gust no nie[emoji39]?
Asia-Kasia ,a Joanna -Anna [emoji3]
magda1208
@bertha No to do dzieła .
@burczuś Święte słowa co do naszej psychiki .
@Funia90 Cieszę się , że wszytko w porządku z Joasią.
@roxie123 Kochana życzę sił i wytrwałości . Funia90 dobrze podsumowała twoją obecną sytuację.
Po prostu to ma być ten szczęśliwy cykl dlatego tyle cierpliwości i wytrwałości wymaga się od ciebie. Nagroda jednak będzie wspaniała.
@iveo Kochana miałam histeroskopie w Łodzi spędziłam tam dwa dni mąż spał w hotelu chyba w tym samym o którym wspominała Porzeczka ,ale tylko jedną noc. Warunki z PRL ale czysto . Przy następnych okazjach jak jeździłam na sczepienia wynajmowaliśmy pokój w Hotelu Focus dobre śniadanie i warunki również.
Czytając wasze wpisy odnośnie sąsiadów cieszę się , że moja działeczka i domek otoczone są pustymi polami .
@pixi.nova Pomodlę się za maleństwo podczas nowenny .
@bobasek1990 Dobry plan.
@dżoł Kciuki za cykl.
Kochane mam zapytanie odnośnie encortonu chciałam odstawić w tym cyklu witaminy metylowane także hormony mi strasznie wariują gdyby nie @ sądziła bym , że to menopauza jestem w pryszczach na nogach naczynka pękają itd . Proszę o radę.
@burczuś Święte słowa co do naszej psychiki .
@Funia90 Cieszę się , że wszytko w porządku z Joasią.
@roxie123 Kochana życzę sił i wytrwałości . Funia90 dobrze podsumowała twoją obecną sytuację.
Po prostu to ma być ten szczęśliwy cykl dlatego tyle cierpliwości i wytrwałości wymaga się od ciebie. Nagroda jednak będzie wspaniała.
@iveo Kochana miałam histeroskopie w Łodzi spędziłam tam dwa dni mąż spał w hotelu chyba w tym samym o którym wspominała Porzeczka ,ale tylko jedną noc. Warunki z PRL ale czysto . Przy następnych okazjach jak jeździłam na sczepienia wynajmowaliśmy pokój w Hotelu Focus dobre śniadanie i warunki również.
Czytając wasze wpisy odnośnie sąsiadów cieszę się , że moja działeczka i domek otoczone są pustymi polami .
@pixi.nova Pomodlę się za maleństwo podczas nowenny .
@bobasek1990 Dobry plan.
@dżoł Kciuki za cykl.
Kochane mam zapytanie odnośnie encortonu chciałam odstawić w tym cyklu witaminy metylowane także hormony mi strasznie wariują gdyby nie @ sądziła bym , że to menopauza jestem w pryszczach na nogach naczynka pękają itd . Proszę o radę.
Ostatnia edycja:
reklama
dżoł
Porzeczka za 1,5 tyg [emoji17] czyli niby w srode.
Ooo bertha jestes boska. To jak jutro mam zastrzyk to wziasc dzis czy juz za pozno ? Bo rano ponoc lepiej.
Marshia ja mam cykle 28 i w 13 dc owu mam. Ja bym nie robila wczesniej.
Roxi przykro mi [emoji17]
Ooo bertha jestes boska. To jak jutro mam zastrzyk to wziasc dzis czy juz za pozno ? Bo rano ponoc lepiej.
Marshia ja mam cykle 28 i w 13 dc owu mam. Ja bym nie robila wczesniej.
Roxi przykro mi [emoji17]
Podziel się: