reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Czekam co mi odpisze...
Jak w końcu zacznie mi się cykl to pójdę oglądać...
Jestem tak zmęczona tak przybita tym czekaniem ze nawet Wam nie powiem bo brak mi słów...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Hej!!! Główka do góry Kochana!!! Wiem że łatwo się mówi/pisze. Jeśli potrzebujesz wyplacz się wykrzycz, i poszukaj w sobie pokładów siły i cierpliwości. My tutaj wszystkie jesteśmy z Tobą :-*

@Funia90 super!!!!! Gratulacje!!! Niech Asienka rośnie zdrowo!!!! [emoji8][emoji8][emoji8]

@bertha ja ci nie dodam odwagi bo endo conajmniej 11 milimetrow. Ja ogolnie endo mam grube. Wiem tylko ze na innym watku dziewczyna z endo 4 mm zaszla w ciaze. Co prawda poronila, ale nie miala nic na podtrzymanie i byla w bardzo dlugiej podrozy zamiast lezec.

@roxi123 bierz dupka albo czekaj spokojnie na @

@Funia90 twoja mala jest wieksza od mojego malucha a niby tydzien roznicy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiem wam, ze jestem niezmiernie dumna z faktu, ze jestem w ciazy. Pamietam jak moja siostra sie wstydzila, nie wiem czemu. A teraz leze sobie i patrze jak dzidziol kopie, a brzuch sie rusza. To trzeba przezyc. Cale zycie od kiedy skonczylam 17 lat marzylam o byciu w ciazy. Cudowne uczucie. Oby kazda z nas tego doswiadczyla

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@ovli22 dzoanny hahaha [emoji23]chyba kawa z rana i jajeczka na twardo bardzo smakowaly[emoji1]

@roxie123 nosz zobacz ,ale wczesniej zachodzilas na pstrykniecie palca i tracilas dzieciatka to teraz jak czekasz juz tak dlugo na pewno sie uda ,a Twoje jajeczka byle jakiego pleminiora nie chca wpuscic,ma byc najlepszy i tyle[emoji5]czasem lepiej jeden cykl wiecej zaczekac[emoji4]
Szukam pozytywow w tej sytuacji ale moze nie bardzo mi wychodzi.
Wiesz co yyy napij sie lepiej wina dzis to jutro na bank Cie zaleje[emoji23]
Poza tym pamietaj ,ze na dniach dwa brzuszki sie zwalniaja wiec ...trzeba miec dobre nastawienie,dzidzi chce miec usmiechnieta Mamusie[emoji8]

@Destino bo moja jest gruba i przezarta hahaha [emoji12][emoji12][emoji12]ile Twoj skarbus wazyl?ja mam dzis z usg 18t0d
Ja tez jestem dumna ,za to moja Mama do dzis nikomu w rodzinie nie powiedziala i w koncu ja opieprzyalam,kiedy mam sie cieszyc jak nie teraz?
Poza tym nie zakladam z gory ,ze cos sie wydarzy.
I dzis zaczelam 5 miesiac[emoji5]

@kas90 ma sie gust no nie[emoji39]?
Asia-Kasia ,a Joanna -Anna [emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bertha No to do dzieła .
@burczuś Święte słowa co do naszej psychiki .
@Funia90 Cieszę się , że wszytko w porządku z Joasią.
@roxie123 Kochana życzę sił i wytrwałości . Funia90 dobrze podsumowała twoją obecną sytuację.
Po prostu to ma być ten szczęśliwy cykl dlatego tyle cierpliwości i wytrwałości wymaga się od ciebie. Nagroda jednak będzie wspaniała.
@iveo Kochana miałam histeroskopie w Łodzi spędziłam tam dwa dni mąż spał w hotelu chyba w tym samym o którym wspominała Porzeczka ,ale tylko jedną noc. Warunki z PRL ale czysto . Przy następnych okazjach jak jeździłam na sczepienia wynajmowaliśmy pokój w Hotelu Focus dobre śniadanie i warunki również.
Czytając wasze wpisy odnośnie sąsiadów cieszę się , że moja działeczka i domek otoczone są pustymi polami .
@pixi.nova Pomodlę się za maleństwo podczas nowenny .
@bobasek1990 Dobry plan.
@dżoł Kciuki za cykl.

Kochane mam zapytanie odnośnie encortonu chciałam odstawić w tym cyklu witaminy metylowane także hormony mi strasznie wariują gdyby nie @ sądziła bym , że to menopauza jestem w pryszczach na nogach naczynka pękają itd . Proszę o radę.

Ostatnia edycja:
reklama
Porzeczka za 1,5 tyg [emoji17] czyli niby w srode.
Ooo bertha jestes boska. To jak jutro mam zastrzyk to wziasc dzis czy juz za pozno ? Bo rano ponoc lepiej.
Marshia ja mam cykle 28 i w 13 dc owu mam. Ja bym nie robila wczesniej.
Roxi przykro mi [emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry