reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
@roxie123 a myślałam, że rano miałaś pozytyw i dlatego taka tajemnicza. Rada kąpiel w bardzo gorącej wodzie , upij się porządnie, zapytaj gin co robić? Wiesz myślę że może to bezowulacyjny cykl ja jak takie miałam to cykl 37 dni ( ze 2,3 w roku się zdarzają). Ja robiłam tak, że 2-3 dni dowaliłam luteine dowcipnie po 2x3 na dobę i odstawiłam @ się pokazywała ale zapytaj swojego lekarza
pixi.nova
Dziewczyny dziękuje za wszystkie porady odnośnie zaparć Pomogły jabłka!!
A taka mialam na nie ochote, wiec jak widac organizm wie co mu pomoze.
Ja o diete bardzo dbam bo mi kazano, rano codziennie owsianka, nie jem slodyczy, pieczywa, ziemniakow, makaronow. Na kolacje salatki.
Jednak moze wzrost progesteronu mnie tak zapchał
Jednak na przyszlosc kupie syropek i czopki.
@Funia90 bardzo się cieszę, że z twoją Asią wszystko dobrze i tak ślicznie rośnie! @roxie123 Bardzo mi przykro... ehh chyba czeka Cię monitoring. Bo przy nieregularnych cyklach i braniu leków od owu chyba nie dasz rady sama.. Przytulam
@marshia monitoring to super sprawa. Ja też nigdy nie ufałam testom owu i w sumie nie robiłam ich. Mi zawsze mowili ginowie, zeby nie starac sie za czesto. Wiec monitoring pomoze trafic w punkt
A taka mialam na nie ochote, wiec jak widac organizm wie co mu pomoze.
Ja o diete bardzo dbam bo mi kazano, rano codziennie owsianka, nie jem slodyczy, pieczywa, ziemniakow, makaronow. Na kolacje salatki.
Jednak moze wzrost progesteronu mnie tak zapchał
Jednak na przyszlosc kupie syropek i czopki.
@Funia90 bardzo się cieszę, że z twoją Asią wszystko dobrze i tak ślicznie rośnie! @roxie123 Bardzo mi przykro... ehh chyba czeka Cię monitoring. Bo przy nieregularnych cyklach i braniu leków od owu chyba nie dasz rady sama.. Przytulam
@marshia monitoring to super sprawa. Ja też nigdy nie ufałam testom owu i w sumie nie robiłam ich. Mi zawsze mowili ginowie, zeby nie starac sie za czesto. Wiec monitoring pomoze trafic w punkt
roxie123
No bo serio mi zyly wylazly [emoji23] wg sama już dałam sobie wmówić że moze jednak...ale jak widać mój organizm nie daje za wygraną...lol chce nowy cykl@roxie123 Ty to potrafisz dać w pysk serio tak mnie nakręciłaś cycami, szklącymi oczami brakiem /spóźnianiem się @ że teraz ręce mi opadły patrząc na pozytywy to uderzaj do gina niech coś z tym fantem robi
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik m
Gość
esz mi intuicja podpowiadała że jednak ciąża przykro mi,no cóż intuicja mnie zwiodłaNo bo serio mi zyly wylazly [emoji23] wg sama już dałam sobie wmówić że moze jednak...ale jak widać mój organizm nie daje za wygraną...lol chce nowy cykl
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
roxie ciężko doradzić gin napewno zaradzi co robić
ja również nie ufam testom owu,
monitoring jest jednak nie zastąpiony jak dla mnie
mała79
burczuś
Roxie kochana trzymam kciuki w następnym cyklu .
Ja tez czekam na ciotkę klotke w czerwonym Mercedesie !!
Miała być 19 i nie ma ;( ale czyje już że się zbliża .
A co do sąsiadki !!!
Ja nie rozumie jak ludzie mogą być tak wredni !!!
Funia proszę ciebie nie przekarmiaj dzoanny
[emoji173]️za wizytę !!
Dostino dla ciebie też [emoji173]️za wczorajsza wizytę .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez czekam na ciotkę klotke w czerwonym Mercedesie !!
Miała być 19 i nie ma ;( ale czyje już że się zbliża .
A co do sąsiadki !!!
Ja nie rozumie jak ludzie mogą być tak wredni !!!
Funia proszę ciebie nie przekarmiaj dzoanny
[emoji173]️za wizytę !!
Dostino dla ciebie też [emoji173]️za wczorajsza wizytę .
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: