reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 a myślałam, że rano miałaś pozytyw i dlatego taka tajemnicza. Rada kąpiel w bardzo gorącej wodzie , upij się porządnie, zapytaj gin co robić? Wiesz myślę że może to bezowulacyjny cykl ja jak takie miałam to cykl 37 dni ( ze 2,3 w roku się zdarzają). Ja robiłam tak, że 2-3 dni dowaliłam luteine dowcipnie po 2x3 na dobę i odstawiłam @ się pokazywała ale zapytaj swojego lekarza

Dziewczyny dziękuje za wszystkie porady odnośnie zaparć :D:D Pomogły jabłka!!
A taka mialam na nie ochote, wiec jak widac organizm wie co mu pomoze.
Ja o diete bardzo dbam bo mi kazano, rano codziennie owsianka, nie jem slodyczy, pieczywa, ziemniakow, makaronow. Na kolacje salatki.
Jednak moze wzrost progesteronu mnie tak zapchał :D:p
Jednak na przyszlosc kupie syropek i czopki.
@Funia90 bardzo się cieszę, że z twoją Asią wszystko dobrze i tak ślicznie rośnie! ☺️❤️ @roxie123 Bardzo mi przykro... ehh chyba czeka Cię monitoring. Bo przy nieregularnych cyklach i braniu leków od owu chyba nie dasz rady sama.. Przytulam
@marshia monitoring to super sprawa. Ja też nigdy nie ufałam testom owu i w sumie nie robiłam ich. Mi zawsze mowili ginowie, zeby nie starac sie za czesto. Wiec monitoring pomoze trafic w punkt :D

@roxie123 Ty to potrafisz dać w pysk serio tak mnie nakręciłaś cycami, szklącymi oczami brakiem /spóźnianiem się @ że teraz ręce mi opadły patrząc na pozytywy to uderzaj do gina niech coś z tym fantem robi
No bo serio mi zyly wylazly [emoji23] wg sama już dałam sobie wmówić że moze jednak...ale jak widać mój organizm nie daje za wygraną...lol chce nowy cykl

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No bo serio mi zyly wylazly [emoji23] wg sama już dałam sobie wmówić że moze jednak...ale jak widać mój organizm nie daje za wygraną...lol chce nowy cykl

esz mi intuicja podpowiadała że jednak ciąża:growl: przykro mi,no cóż intuicja mnie zwiodła :o
roxie ciężko doradzić gin napewno zaradzi co robić
ja również nie ufam testom owu,
monitoring jest jednak nie zastąpiony jak dla mnie:D

@roxie123 kochana ja tez już prawie uwierzyłam w twoją ciążę, ale nie łam się zaczniesz nowy cykl i będzie dobrze tylko niech ta wredna @ już cię zaskoczy...
@edloteh tak ja u Paśnika nic nie pomyliłaś taki był i będzie u mnie scenariusz, a co z tego wyjdzie czas pokaże.........

Czekam co mi odpisze...
Jak w końcu zacznie mi się cykl to pójdę oglądać...
Jestem tak zmęczona tak przybita tym czekaniem ze nawet Wam nie powiem bo brak mi słów...

@roxie123 nosek do góry i do przodu.Już wiesz co i jak.Przynajmniej nie będziesz się zadręczać złudnymi nadziejami. Przyjdzie @ i ruszysz od nowa:) Takie to nasze organizmy,że robią nam psikusa. Ale co, nie poddajesz się przecież:) Nowy cykl-nowe nadzieje:)

Roxie kochana trzymam kciuki w następnym cyklu .
Ja tez czekam na ciotkę klotke w czerwonym Mercedesie !!
Miała być 19 i nie ma ;( ale czyje już że się zbliża .

A co do sąsiadki !!!
Ja nie rozumie jak ludzie mogą być tak wredni !!!
Funia ;) proszę ciebie nie przekarmiaj dzoanny ;)
[emoji173]️za wizytę !!

Dostino dla ciebie też [emoji173]️za wczorajsza wizytę .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Marzę o nowym cyklu serio chce tej @ ... Nie czuje się wg żebym miała dostać :/ a miało być tak pięknie...zielone światło leki i się sperdolilo [emoji39]

Do góry