reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 a myślałam, że rano miałaś pozytyw i dlatego taka tajemnicza. Rada kąpiel w bardzo gorącej wodzie , upij się porządnie, zapytaj gin co robić? Wiesz myślę że może to bezowulacyjny cykl ja jak takie miałam to cykl 37 dni ( ze 2,3 w roku się zdarzają). Ja robiłam tak, że 2-3 dni dowaliłam luteine dowcipnie po 2x3 na dobę i odstawiłam @ się pokazywała ale zapytaj swojego lekarza

Dziewczyny dziękuje za wszystkie porady odnośnie zaparć :D:D Pomogły jabłka!!
A taka mialam na nie ochote, wiec jak widac organizm wie co mu pomoze.
Ja o diete bardzo dbam bo mi kazano, rano codziennie owsianka, nie jem slodyczy, pieczywa, ziemniakow, makaronow. Na kolacje salatki.
Jednak moze wzrost progesteronu mnie tak zapchał :D:p
Jednak na przyszlosc kupie syropek i czopki.
@Funia90 bardzo się cieszę, że z twoją Asią wszystko dobrze i tak ślicznie rośnie! ☺️❤️ @roxie123 Bardzo mi przykro... ehh chyba czeka Cię monitoring. Bo przy nieregularnych cyklach i braniu leków od owu chyba nie dasz rady sama.. Przytulam
@marshia monitoring to super sprawa. Ja też nigdy nie ufałam testom owu i w sumie nie robiłam ich. Mi zawsze mowili ginowie, zeby nie starac sie za czesto. Wiec monitoring pomoze trafic w punkt :D

@roxie123 Ty to potrafisz dać w pysk serio tak mnie nakręciłaś cycami, szklącymi oczami brakiem /spóźnianiem się @ że teraz ręce mi opadły patrząc na pozytywy to uderzaj do gina niech coś z tym fantem robi
No bo serio mi zyly wylazly [emoji23] wg sama już dałam sobie wmówić że moze jednak...ale jak widać mój organizm nie daje za wygraną...lol chce nowy cykl

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

No bo serio mi zyly wylazly [emoji23] wg sama już dałam sobie wmówić że moze jednak...ale jak widać mój organizm nie daje za wygraną...lol chce nowy cykl

esz mi intuicja podpowiadała że jednak ciąża:growl: przykro mi,no cóż intuicja mnie zwiodła :o
roxie ciężko doradzić gin napewno zaradzi co robić
ja również nie ufam testom owu,
monitoring jest jednak nie zastąpiony jak dla mnie:D

@roxie123 kochana ja tez już prawie uwierzyłam w twoją ciążę, ale nie łam się zaczniesz nowy cykl i będzie dobrze tylko niech ta wredna @ już cię zaskoczy...
@edloteh tak ja u Paśnika nic nie pomyliłaś taki był i będzie u mnie scenariusz, a co z tego wyjdzie czas pokaże.........

Czekam co mi odpisze...
Jak w końcu zacznie mi się cykl to pójdę oglądać...
Jestem tak zmęczona tak przybita tym czekaniem ze nawet Wam nie powiem bo brak mi słów...

@roxie123 nosek do góry i do przodu.Już wiesz co i jak.Przynajmniej nie będziesz się zadręczać złudnymi nadziejami. Przyjdzie @ i ruszysz od nowa:) Takie to nasze organizmy,że robią nam psikusa. Ale co, nie poddajesz się przecież:) Nowy cykl-nowe nadzieje:)

Roxie kochana trzymam kciuki w następnym cyklu .
Ja tez czekam na ciotkę klotke w czerwonym Mercedesie !!
Miała być 19 i nie ma ;( ale czyje już że się zbliża .

A co do sąsiadki !!!
Ja nie rozumie jak ludzie mogą być tak wredni !!!
Funia ;) proszę ciebie nie przekarmiaj dzoanny ;)
[emoji173]️za wizytę !!

Dostino dla ciebie też [emoji173]️za wczorajsza wizytę .

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Marzę o nowym cyklu serio chce tej @ ... Nie czuje się wg żebym miała dostać :/ a miało być tak pięknie...zielone światło leki i się sperdolilo [emoji39]

Do góry