reklama
edloteh
Fanka BB :)
@pixi.nova piękny przyrost [emoji173]️ pamietaj że jak będziesz brać dupka to on nie wychodzi w badaniu krwi.
@iveo za maluszka siostry & niech maluch rośnie w siłę! &&
@marshia moim zdaniem nie ma sensu, za wcześnie. Ale... możesz zacząć robic sobie sama testu owu codzinnie od tego 9dc i mniej więcej będziesz wiedzieć kiedy iść chyba że chcesz mieć pełny monitoring to od 10dc możesz iść
@mała79 a ty też u Paśnika jesteś czy u Maliny może? Dobrze pamietam że miałaś szczepienia, potem immunosupresje, dodatni test LCT, teraz encorton a potem idziesz na pullowane... czy coś pokręciłam
@iveo za maluszka siostry & niech maluch rośnie w siłę! &&
@marshia moim zdaniem nie ma sensu, za wcześnie. Ale... możesz zacząć robic sobie sama testu owu codzinnie od tego 9dc i mniej więcej będziesz wiedzieć kiedy iść chyba że chcesz mieć pełny monitoring to od 10dc możesz iść
@mała79 a ty też u Paśnika jesteś czy u Maliny może? Dobrze pamietam że miałaś szczepienia, potem immunosupresje, dodatni test LCT, teraz encorton a potem idziesz na pullowane... czy coś pokręciłam
marshia
Fanka BB :)
@edloteh ja robiłam testy owu w poprzednim cyklu, czyli drugim po poronieniu. I żaden nie wykazał :/. Gin powiedział, ze testy są zdradliwe i ze możemy poobserwować realnie. Dlatego teraz idę. Po tatmym poprsednim grudniowym poronieniu w 2 i 3 cyklu tez robiłam testy i za każdym razem niby bez owulacji. W 4 cyklu nie robiłam testów a zaszłam w ciaze szkoda, ze na krótko Teraz czas mnie goni coraz bardziej i chce wiedzieć na czym stoję. Czy liczyc na naturę, czy się może przystymulowac np w następnym cyklu. Strzeżonego Pan Bóg strzeże moja 40 puka już prawie do drzwi, wole byc zabezpieczona z każdej strony
@roxie123 kurczaki....... byłam prawie pewna po tych wszystkich objawach No ale teraz działaj!
@roxie123 kurczaki....... byłam prawie pewna po tych wszystkich objawach No ale teraz działaj!
reklama
Podziel się: