agatush
Moderatorka
@Funia90 brawo [emoji1] to wlasciwy czas by obwiescic calemu swiatu swoja radosc. Moj mial 225 g. Ale dlugi. Wypadl w idealny czas w ktorym jestem. Jutro 19 t.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
I bardzo dobrze zrobiłaś!!!@ovli22 dzoanny hahaha [emoji23]chyba kawa z rana i jajeczka na twardo bardzo smakowaly[emoji1]
@roxie123 nosz zobacz ,ale wczesniej zachodzilas na pstrykniecie palca i tracilas dzieciatka to teraz jak czekasz juz tak dlugo na pewno sie uda ,a Twoje jajeczka byle jakiego pleminiora nie chca wpuscic,ma byc najlepszy i tyle[emoji5]czasem lepiej jeden cykl wiecej zaczekac[emoji4]
Szukam pozytywow w tej sytuacji ale moze nie bardzo mi wychodzi.
Wiesz co yyy napij sie lepiej wina dzis to jutro na bank Cie zaleje[emoji23]
Poza tym pamietaj ,ze na dniach dwa brzuszki sie zwalniaja wiec ...trzeba miec dobre nastawienie,dzidzi chce miec usmiechnieta Mamusie[emoji8]
@Destino bo moja jest gruba i przezarta hahaha [emoji12][emoji12][emoji12]ile Twoj skarbus wazyl?ja mam dzis z usg 18t0d
Ja tez jestem dumna ,za to moja Mama do dzis nikomu w rodzinie nie powiedziala i w koncu ja opieprzyalam,kiedy mam sie cieszyc jak nie teraz?
Poza tym nie zakladam z gory ,ze cos sie wydarzy.
I dzis zaczelam 5 miesiac[emoji5]
@kas90 ma sie gust no nie[emoji39]?
Asia-Kasia ,a Joanna -Anna [emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia i Destino!! Cieszcie się, radujcie i chwalcie całemu światu!! Nie dajcie sobie odebrać tej radości!! [emoji175] [emoji175]