Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@roxie123 ja juz mialam sytuacje, ze test mi wyszedl negatywny a trafilam do szpitala i tam mi maszneli bete i okazalo sie, ze w ciazy jestem i wlasnie ja trace. Takze jutro dopiero 26 dc wiec spokojnie. Ja bym zajela mysli czyms innym. Choc sama po sobie wiem ja trudno. Nawet nie wiesz jak mi ciezko wytrzymac do tego 17.08
Ovli z ta heparyna to u Was dziwnie.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Madziu pewnie, że do góry mimo wszystko [emoji1]@bertha Najważniejsze , że już po . Będzie dobrze.
@kas90 Ciuszków starczyło by dla dwojga he he.
@ovli22 Kciuki za starania.
@matulkaa Super wieści.
@czarna_mala Głowa do góry .
Madziu pewnie, że do góry mimo wszystko [emoji1]
Piję właśnie winko na ławeczce balkonowej, jestem przykryta kocem polarowym, bo coś zimno u nas [emoji32] zaraz idę przygotowywać smakołyki na jutrzejszego rodzinnego grilla
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka