reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@ovli22 mi sie nic nie dzieje w sumie takiego apetyt tylko mam jak nie wiem :p ... nie czytam nie myślę , wiem ,ze bez tego moge nie utrzymac ciąży więc nie patrze na skutki uboczne ;/

reklama
Dziewczyny jak wy się czujecie po tym sterydzie ?
Bo ja to okropnie ! Bóle głowy , ciężko mi złapać oddech , bóle w klatce piersiowej i czuje tak dziwne parcie na krtań !

Czytałam dzisiaj ulotkę to jest napisane ze encorton przechodzi do łożyska i jest najbardziej niebezpieczny własne w pierwszym semestrze ciąży !
A my właśnie potrzebujemy go od początku .
Co wy o tym myślicie ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@ovli22 nie czytaj ;) nasze zasmogowane miasta też niebezpieczne, a oddychać trzeba :) tyle tu zdrowych ciąż po Encortonie, że chyba warto zaryzykować :D

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@ovli22 nie czytaj ;) nasze zasmogowane miasta też niebezpieczne, a oddychać trzeba :) tyle tu zdrowych ciąż po Encortonie, że chyba warto zaryzykować :D

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Tak oczywiście , ze tak ;)
Bez niego byłaby klapa ;(

Może ja po prostu za dużo biorę 25 mg? Może powinnam napisać e - maila do szpitala z zapytaniem czy wszystko jest Ok ?

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Ovli biore encorton 15 ,od pozytywnego testu. Teraz powoli juz schodze z dawki. Ja po nim czulam sie dobrze. Mialam metformine to nawet glodu nie czulam. Tylko pryszcze masakryczne na dekoldzie szyi i twarzy. A maluch poki co zdrowy. Nie czytalam ulotki, bo bym sie wystraszyla. Pierwszy lek ktorego ulotki nie przeczytalam. Dzieki temu nawet cisnienie w normie.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przeczytałam ulotkę, ale dużo wcześniej. Nie przejmowałam się nią. Nie zaryzykowałabym życia dziecka.
Zresztą myślę, że po naszych przejściach już jesteśmy świadome, że życie nie jest takie kolorowe i także nam mogą przytrafić się choroby itp. Przed pierwszą ciążą miałam wizję słodkiego, zdrowego bobaska. Teraz już pragnęłam dziecka takiego jakim będzie i oczywiście nastawiałam się i nastawiam pozytywnie, choć już świadomie.
Poza tym, tak jak pisze czarna-mala, na wiele rzeczy nie mamy wpływu, całe środowisko nas truje, genetyka losuje. Ile jest kobiet, które nie biorą leków, a rodzą chore dzieci i w drugą stronę. Ile rzeczy może się wydarzyć przy porodzie i później.
Głowa do góry:*
Nie wiem tylko jak to jest z Twoją dawką. Tutaj chyba głównie bierzemy 10-15 mg.

Ja pospalam i dalej nietomna [emoji23]M mi kupił bobo test ale żółty 25 nie 10 :/ zrobię rano . Cholera najlepsze jest to że nie wiem kiedy byla ow . Okres na sobotę przewiduje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 żółty bobo jest super nigdy mnie nie zawiódł

@ovli22 masz dość duża dawkę ja brałam 15 mg ale mnie malina powiedział że dawka zależy od przeciwciał a w zasadzie ilość gównianych wyników ja miałam duzy czynnik odrzutu więc wieksza dawka ty masz zespół ??? Dobrze pamiętam
Mnie malina powiedział ze dawka 40 mg na dobrę działa na dzidzię to co my bierzemy to "cukierki" cóż ja po nich bardzo tyłam i bylam nerwowa głowa czasem bolała a nie boli nigdy. Może organizm musi się przyzwyczaić do tego leku

Beatka dziękuje za te dobre myśle od Ciebie... Wiesz ze bardzo żyje Twoja ciaza i cieszę sie z takiego rozwoju wydarzeń. Ja czuje sie dobrze, choć wiesz jak jest bardzo chciałabym zobaczyć szczęśliwe 2 krechy, które bedą trwać przez jakies 9 miesiecy... Sciskam mocno nafoczka Ciebie rownież :* roxi trzymam kciuki
Dla wszystkich pozostałych odwogi w dążeniu do tego upragnionego celu... I szczęśliwych rozwiązań dla tych w dwupaku. Motylek gratuluje!
Alusia jestem myślami z tobą i ciesze się ze się odezwałaś :*
Nie bój się kochana. Mojej siostrzenicy też nigdy się nie odbijało.
My mamy 28 tc :)
@marzycielka81, ja niecierpię mokrego kaszlu, bo nie umiem po syropie dobrze odkrztusić. Ale z reguły syropy wykrztuśne dają.
@roxie123, leki bierz, a jutro znów sikaj :D

P.s. to druga partia ciuchów po 4letniej siostrzenicy :D kiedy ja to przejrzę:D
Kasiu sądzę że polowy nawet raz Asia nie ubierze ;) super!
@roxie123 senność to tez objaw ;p
@Destino super ♡
@ovli22 trzymam mocno kciuki!

reklama
Roxie, to właśnie ten żółty bobo test jest taki czuły! Dobrze kupił :)
Tak samo na facelle paskowym pisze ze czuły od 25, a jest czylszy niż niejedna 10-tki. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry