reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Aha bo ja mu mówię że ten to słaby: p haha ... to zrobię ale będzie biel wydaje mi się, nie czuje się na ciążę serio :/ nawet brzuch mnie nie boli czasami jajnik poczuje . No nic będę się musiała z tym pogodzić i walczyć dalej [emoji4] a czy jest np.mozliwe ze na poczatku rano test pozytywny cien a wieczorem już nie ? Czytałam teraz w internetach ze w większości to 12dpo wychodziły kreski :/ może ja za szybko robię...
Wam ile przed @ pokazało?

Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja mam zespół fosfolipidowy i te 47% Nk .
I mam bać już teraz od owulacji przez 10 dni minimum i jeśli test jest poz to nadal brać a jeśli neg to przestać i zacząć od następnego cyklu .
Jak znacie angielski to wyślę wam mój plan działania
1502728755-aaaaaa.jpeg

Tam w 12 tyg jest napisane ze mam przestać brać ta heparynę ale rozmawiałam z moja położna i raczej będę mieć do końca i 6 tyg po .

Dziękuje dziewczyny za kciuki i wsparcie ;)[emoji847]
2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

Ostatnia edycja:
@roxie123 kochana moja przyjaciółka tak zrobiła rano test w 9 dpo i cień potem po pracy koło 18 powtórzyła i się cieszyła że jej biały wyszedł... A właśnie w tych dniach wieczorem nie wychodzą testy i to jest mylę niby pisze że można robić cały dzień ale chyba dopiero w 1 dniu miesiączki. Tak to tylko rano :) powtórz rano a wieczorem daj głowie spokój :*

@ovli22 ja uważam, że masz taką dawkę ze względu na wyniki masz bardzo wysokie nk i zespół ja bym nie zmniejszała dawki na twoim miejscu nie miałaś żadnych szczepień wlewów ?? Dobrze pamiętam. Moim zdaniem organizm się przyzwyczai i będzie lepiej i jak będziesz odstawiać to ze 4 dni pobierz jeszcze 10 zeby od razu takiej dawki nie odrzucać. Ale życzę Ci abyś nie musiała odstawić i brać dalej jak w rozpisce.

@mickey* kochana co u Ciebie???

@ovli22 ja uważam, że masz taką dawkę ze względu na wyniki masz bardzo wysokie nk i zespół ja bym nie zmniejszała dawki na twoim miejscu nie miałaś żadnych szczepień wlewów ?? Dobrze pamiętam. Moim zdaniem organizm się przyzwyczai i będzie lepiej i jak będziesz odstawiać to ze 4 dni pobierz jeszcze 10 zeby od razu takiej dawki nie odrzucać. Ale życzę Ci abyś nie musiała odstawić i brać dalej jak w rozpisce.

@mickey* kochana co u Ciebie???

Ok dziękuje cię bardzo ;) tak zrobię

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@roxie123 kochana moja przyjaciółka tak zrobiła rano test w 9 dpo i cień potem po pracy koło 18 powtórzyła i się cieszyła że jej biały wyszedł... A właśnie w tych dniach wieczorem nie wychodzą testy i to jest mylę niby pisze że można robić cały dzień ale chyba dopiero w 1 dniu miesiączki. Tak to tylko rano :) powtórz rano a wieczorem daj głowie spokój :*
Przeczytałam to samo więc może coś w tym jest [emoji4]aaa nie bede będę się już tyle katować jak jest to nie ucieknie a jak nie ma to też nie wyczaruje

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja juz mialam sytuacje, ze test mi wyszedl negatywny a trafilam do szpitala i tam mi maszneli bete i okazalo sie, ze w ciazy jestem i wlasnie ja trace. Takze jutro dopiero 26 dc wiec spokojnie. Ja bym zajela mysli czyms innym. Choc sama po sobie wiem ja trudno. Nawet nie wiesz jak mi ciezko wytrzymac do tego 17.08

Ovli z ta heparyna to u Was dziwnie.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Już po biopsji! Trochę nieprzyjemne, kilka razy mnie tam szczypał, drapnal, czuć jak mocniejsze skurcze miesiączkowe, tylko nieprzyjemne bo wiesz ze ktoś ci tam w środku grzebie! Ale do przeżycia :)
Teraz czekam ok 10 dni na wynik.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry