reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny macie rację lepiej jak dostanę okresu i tak się to skończy niż inaczej. Ale jak myślicie zaburzenie czy biochemia. Pozdrawiam

Roxie przynajmniej nie zyjesz w niepewnosci.

Marthi ide na monitoring w 3 dc. Wizyte mam na 16.30 bo jakies zabiegi sa.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Rób serniki na zimno i inne takie - nie usiądą :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak też robie jak jest jakas impreza i nie chcę się stresowac, to piekę sernik, albo coś na kruchym spodzie, a do tortów kupuję gotowe spody... Ale ze mnie taka wariatka, że nie odpuszczam i znów cos piekę, znów coś nie wychodzi i sie wkurzam na siebie.

@roxie123, uda się teraz jak mnie w 3 cyklu!

Tak też robie jak jest jakas impreza i nie chcę się stresowac, to piekę sernik, albo coś na kruchym spodzie, a do tortów kupuję gotowe spody... Ale ze mnie taka wariatka, że nie odpuszczam i znów cos piekę, znów coś nie wychodzi i sie wkurzam na siebie.

@roxie123, uda się teraz jak mnie w 3 cyklu!
Ja dziś przeszłam samą siebie:) generalnie dużo piekę i w miarę dobrze, dobrze gotuję i mój mąż twierdzi że najlepsza restauracja jest w domu:) Nie kupuje placków w cukierni, jedynie sernik którego piekłam nie wiem ile razy i tylko wychodzi mi na mleku a tak to zawsze dupa. Ale jest jedno ciasto jedyne które piekę z torebki-czekoladowe z browni z delecty i dziś mi nie wyszło-no przeszłam sama siebie:)

@roxie123 no i nowy cykl czas zaczac.Jedyny plus , ze jak nie zaszlas to ze @ w komcu przyszla jeszcze 2 tyg i starania. Sliczny ten zestaw masz.

Wczoraj padla o 21 w nocy wiem, ze bylo mi nie wygodnie, duszno i jeczalam cos spac nimoge przez kregoslup.

Funia nie pomieszalas ja i dzidek pipki mamy. Bedzie mial mi kto w wieku 50+ doradzac jak sie ubrac ;-)

Ja dziś przeszłam samą siebie:) generalnie dużo piekę i w miarę dobrze, dobrze gotuję i mój mąż twierdzi że najlepsza restauracja jest w domu:) Nie kupuje placków w cukierni, jedynie sernik którego piekłam nie wiem ile razy i tylko wychodzi mi na mleku a tak to zawsze dupa. Ale jest jedno ciasto jedyne które piekę z torebki-czekoladowe z browni z delecty i dziś mi nie wyszło-no przeszłam sama siebie:)
To tak jak ja. Mi serniki tez te tradycyjne nie wychodzą.

Miłego dnia dziewczynki. Ja dziś robie placki i sałatki na imieniny tesciowej. Trzymajcie kciuki żebym nie przesolila
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    94,7 KB · Wyświetleń: 371
reklama
@roxie123 no i nowy cykl czas zaczac.Jedyny plus , ze jak nie zaszlas to ze @ w komcu przyszla jeszcze 2 tyg i starania. Sliczny ten zestaw masz.

Wczoraj padla o 21 w nocy wiem, ze bylo mi nie wygodnie, duszno i jeczalam cos spac nimoge przez kregoslup.

Funia nie pomieszalas ja i dzidek pipki mamy. Bedzie mial mi kto w wieku 50+ doradzac jak sie ubrac ;-)
Dokładnie, dobrze , że jest . W tym miesiącu 0 stresu...musi byc w koncu dobrze dupka zacznę brać od 19 dnia tak w razie W . A zestaw no ja jestem zaczarowana , ale zamowilismy ładniejsze przez neta :D

Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu :) dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest robic zdj to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry