reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo Ja też poproszę przepis bo mam cukinię z ogrodu

@kas90 super pojedz sobie haha jak waga bo ja już się boję haha

Bardzo mało brakuje mi już do 58 kg :p Zaczynałam od 51,5. Tak sobie marzę zmieścić się do 65 kg. Czuję, że najtrudniej będzie mi zobaczyć 60 :D
A najlepsze jest to, że całe życie raczej stosowałam diety na przytycie i nic nie dawały. A teraz dawaj, pół kg na tydzień przy normalnym (prawie;p) jedzeniu.
No ale trzeba przytyć, prawda? Po mnie oprócz brzucha, piersi i ud to nie widać że przytyłam na szczęście.

A największy ubaw ma ze mnie mąż. Nie pozwalam mu patrzeć jak się ważę i się śmieje, że wypuszczanie powietrza przed ważeniem nic nie daje:p

@kas90 mialam wczoraj robic leniwe ale zmienilam koncepcje[emoji4]

Ja juz przytylam ok 1,5 kilo,przed zeszlym weekendem byl ciagle kilogram a teraz jakos tak poplynelo[emoji4]ile mialyscie na plus na moim eatpie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 mialam wczoraj robic leniwe ale zmienilam koncepcje[emoji4]

Ja juz przytylam ok 1,5 kilo,przed zeszlym weekendem byl ciagle kilogram a teraz jakos tak poplynelo[emoji4]ile mialyscie na plus na moim eatpie?

Funia, ja w 1 trymestreze przytyłam 2-3 kg, głownie przez to że ciągle zajadałam mdłości.

@iveo, łał:D

Ja wam powiem, że gotować uwielbiam i mówią, że robię to świetnie, ale pieczenie słodkości mi nie wychodzi:( I nie mogę się z tym pogodzić;p Z reguły ciasta mi "siadają".

@kas90 chodzi mi o to,ze niktorzy mowia 13t0d a inni 14t0d
Mi aplikacja od 12t0d pokzala ,ze wkroczylam w drugi trymestr[emoji53]

reklama
Do góry