reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo Ja też poproszę przepis bo mam cukinię z ogrodu

@kas90 super pojedz sobie haha jak waga bo ja już się boję haha

Bardzo mało brakuje mi już do 58 kg :p Zaczynałam od 51,5. Tak sobie marzę zmieścić się do 65 kg. Czuję, że najtrudniej będzie mi zobaczyć 60 :D
A najlepsze jest to, że całe życie raczej stosowałam diety na przytycie i nic nie dawały. A teraz dawaj, pół kg na tydzień przy normalnym (prawie;p) jedzeniu.
No ale trzeba przytyć, prawda? Po mnie oprócz brzucha, piersi i ud to nie widać że przytyłam na szczęście.

A największy ubaw ma ze mnie mąż. Nie pozwalam mu patrzeć jak się ważę i się śmieje, że wypuszczanie powietrza przed ważeniem nic nie daje:p

@kas90 mialam wczoraj robic leniwe ale zmienilam koncepcje[emoji4]

Ja juz przytylam ok 1,5 kilo,przed zeszlym weekendem byl ciagle kilogram a teraz jakos tak poplynelo[emoji4]ile mialyscie na plus na moim eatpie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kas90 mialam wczoraj robic leniwe ale zmienilam koncepcje[emoji4]

Ja juz przytylam ok 1,5 kilo,przed zeszlym weekendem byl ciagle kilogram a teraz jakos tak poplynelo[emoji4]ile mialyscie na plus na moim eatpie?

Funia, ja w 1 trymestreze przytyłam 2-3 kg, głownie przez to że ciągle zajadałam mdłości.

@iveo, łał:D

Ja wam powiem, że gotować uwielbiam i mówią, że robię to świetnie, ale pieczenie słodkości mi nie wychodzi:( I nie mogę się z tym pogodzić;p Z reguły ciasta mi "siadają".

@kas90 chodzi mi o to,ze niktorzy mowia 13t0d a inni 14t0d
Mi aplikacja od 12t0d pokzala ,ze wkroczylam w drugi trymestr[emoji53]

reklama
Do góry