reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 do wypiekow polecam blog" Moje wypieki" ja zawsze z tego pieke i wszystko sie udaje.
Co do wagi tez sie balam zobaczyc 60 a pozniej przestalam zwracac uwage bo i tak nie mialam na nic wplywu. Jadlam tyle co przed ciaza a wsga i tak leciala.

@iveo dzieki,tez skorzystam. Tym bardziej ze cukinoe mam w ogrodku.

@Funia90 ja w I trym.przytylam 2 kg.

@roxie123 przepiekne lozko
I meble [emoji3]

reklama
@kas90 do wypiekow polecam blog" Moje wypieki" ja zawsze z tego pieke i wszystko sie udaje.
Co do wagi tez sie balam zobaczyc 60 a pozniej przestalam zwracac uwage bo i tak nie mialam na nic wplywu. Jadlam tyle co przed ciaza a wsga i tak leciala.

@iveo dzieki,tez skorzystam. Tym bardziej ze cukinoe mam w ogrodku.

@Funia90 ja w I trym.przytylam 2 kg.

@roxie123 przepiekne lozko
I meble [emoji3]

Robię tez z tego bloga :( moze cos z piekarnikiem mam nie tak. Ale slone wypieki się udają co jest dziwne :D

Dzięki :) nie beda te sofy za głębokie... zamowilismy takie same ale na wymiar w innym sklepie węższe bo bym drzwi na taras nie otworzyła .
U mnie @ brak :(

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Funia, ja w 1 trymestreze przytyłam 2-3 kg, głownie przez to że ciągle zajadałam mdłości.

@iveo, łał:D

Ja wam powiem, że gotować uwielbiam i mówią, że robię to świetnie, ale pieczenie słodkości mi nie wychodzi:( I nie mogę się z tym pogodzić;p Z reguły ciasta mi "siadają".
Rób serniki na zimno i inne takie - nie usiądą :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@czarna_mala noooooooooooooo :p eh pieprzyć ją xD
Życie daje po nosie , ale trzeba działać dalej ... czyli staranek ciąg dalszy ... w sumie dobrze , że nowy cykl się zaczął :) tylko teraz nie wiadomo jak ta ow znowu będzie , a lepiej nie wiedziec i sie nie nastawiać

Do góry