reklama
roxie123
Fanka BB :)
@anetkruczek dziękuję ! wszystkiego mam pod dostatkiem tak bd brać
marzycielka81
Roxie przynajmniej nie zyjesz w niepewnosci.
Marthi ide na monitoring w 3 dc. Wizyte mam na 16.30 bo jakies zabiegi sa.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Marthi ide na monitoring w 3 dc. Wizyte mam na 16.30 bo jakies zabiegi sa.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Tak też robie jak jest jakas impreza i nie chcę się stresowac, to piekę sernik, albo coś na kruchym spodzie, a do tortów kupuję gotowe spody... Ale ze mnie taka wariatka, że nie odpuszczam i znów cos piekę, znów coś nie wychodzi i sie wkurzam na siebie.Rób serniki na zimno i inne takie - nie usiądą :-) :-) :-)
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123, uda się teraz jak mnie w 3 cyklu!
misis188
Ja dziś przeszłam samą siebie generalnie dużo piekę i w miarę dobrze, dobrze gotuję i mój mąż twierdzi że najlepsza restauracja jest w domu Nie kupuje placków w cukierni, jedynie sernik którego piekłam nie wiem ile razy i tylko wychodzi mi na mleku a tak to zawsze dupa. Ale jest jedno ciasto jedyne które piekę z torebki-czekoladowe z browni z delecty i dziś mi nie wyszło-no przeszłam sama siebieTak też robie jak jest jakas impreza i nie chcę się stresowac, to piekę sernik, albo coś na kruchym spodzie, a do tortów kupuję gotowe spody... Ale ze mnie taka wariatka, że nie odpuszczam i znów cos piekę, znów coś nie wychodzi i sie wkurzam na siebie.
@roxie123, uda się teraz jak mnie w 3 cyklu!
@roxie123 no i nowy cykl czas zaczac.Jedyny plus , ze jak nie zaszlas to ze @ w komcu przyszla jeszcze 2 tyg i starania. Sliczny ten zestaw masz.
Wczoraj padla o 21 w nocy wiem, ze bylo mi nie wygodnie, duszno i jeczalam cos spac nimoge przez kregoslup.
Funia nie pomieszalas ja i dzidek pipki mamy. Bedzie mial mi kto w wieku 50+ doradzac jak sie ubrac ;-)
Wczoraj padla o 21 w nocy wiem, ze bylo mi nie wygodnie, duszno i jeczalam cos spac nimoge przez kregoslup.
Funia nie pomieszalas ja i dzidek pipki mamy. Bedzie mial mi kto w wieku 50+ doradzac jak sie ubrac ;-)
To tak jak ja. Mi serniki tez te tradycyjne nie wychodzą.Ja dziś przeszłam samą siebie generalnie dużo piekę i w miarę dobrze, dobrze gotuję i mój mąż twierdzi że najlepsza restauracja jest w domu Nie kupuje placków w cukierni, jedynie sernik którego piekłam nie wiem ile razy i tylko wychodzi mi na mleku a tak to zawsze dupa. Ale jest jedno ciasto jedyne które piekę z torebki-czekoladowe z browni z delecty i dziś mi nie wyszło-no przeszłam sama siebie
Miłego dnia dziewczynki. Ja dziś robie placki i sałatki na imieniny tesciowej. Trzymajcie kciuki żebym nie przesolila
Załączniki
reklama
roxie123
Dokładnie, dobrze , że jest . W tym miesiącu 0 stresu...musi byc w koncu dobrze dupka zacznę brać od 19 dnia tak w razie W . A zestaw no ja jestem zaczarowana , ale zamowilismy ładniejsze przez neta@roxie123 no i nowy cykl czas zaczac.Jedyny plus , ze jak nie zaszlas to ze @ w komcu przyszla jeszcze 2 tyg i starania. Sliczny ten zestaw masz.
Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest robic zdj to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: