reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny macie rację lepiej jak dostanę okresu i tak się to skończy niż inaczej. Ale jak myślicie zaburzenie czy biochemia. Pozdrawiam

Roxie przynajmniej nie zyjesz w niepewnosci.

Marthi ide na monitoring w 3 dc. Wizyte mam na 16.30 bo jakies zabiegi sa.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Rób serniki na zimno i inne takie - nie usiądą :-) :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak też robie jak jest jakas impreza i nie chcę się stresowac, to piekę sernik, albo coś na kruchym spodzie, a do tortów kupuję gotowe spody... Ale ze mnie taka wariatka, że nie odpuszczam i znów cos piekę, znów coś nie wychodzi i sie wkurzam na siebie.

@roxie123, uda się teraz jak mnie w 3 cyklu!

Tak też robie jak jest jakas impreza i nie chcę się stresowac, to piekę sernik, albo coś na kruchym spodzie, a do tortów kupuję gotowe spody... Ale ze mnie taka wariatka, że nie odpuszczam i znów cos piekę, znów coś nie wychodzi i sie wkurzam na siebie.

@roxie123, uda się teraz jak mnie w 3 cyklu!
Ja dziś przeszłam samą siebie:) generalnie dużo piekę i w miarę dobrze, dobrze gotuję i mój mąż twierdzi że najlepsza restauracja jest w domu:) Nie kupuje placków w cukierni, jedynie sernik którego piekłam nie wiem ile razy i tylko wychodzi mi na mleku a tak to zawsze dupa. Ale jest jedno ciasto jedyne które piekę z torebki-czekoladowe z browni z delecty i dziś mi nie wyszło-no przeszłam sama siebie:)

@roxie123 no i nowy cykl czas zaczac.Jedyny plus , ze jak nie zaszlas to ze @ w komcu przyszla jeszcze 2 tyg i starania. Sliczny ten zestaw masz.

Wczoraj padla o 21 w nocy wiem, ze bylo mi nie wygodnie, duszno i jeczalam cos spac nimoge przez kregoslup.

Funia nie pomieszalas ja i dzidek pipki mamy. Bedzie mial mi kto w wieku 50+ doradzac jak sie ubrac ;-)

Ja dziś przeszłam samą siebie:) generalnie dużo piekę i w miarę dobrze, dobrze gotuję i mój mąż twierdzi że najlepsza restauracja jest w domu:) Nie kupuje placków w cukierni, jedynie sernik którego piekłam nie wiem ile razy i tylko wychodzi mi na mleku a tak to zawsze dupa. Ale jest jedno ciasto jedyne które piekę z torebki-czekoladowe z browni z delecty i dziś mi nie wyszło-no przeszłam sama siebie:)
To tak jak ja. Mi serniki tez te tradycyjne nie wychodzą.

Miłego dnia dziewczynki. Ja dziś robie placki i sałatki na imieniny tesciowej. Trzymajcie kciuki żebym nie przesolila
k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif

Załączniki

• k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,015_Vf_orig.gif
    94,7 KB · Wyświetleń: 368
reklama
@roxie123 no i nowy cykl czas zaczac.Jedyny plus , ze jak nie zaszlas to ze @ w komcu przyszla jeszcze 2 tyg i starania. Sliczny ten zestaw masz.

Wczoraj padla o 21 w nocy wiem, ze bylo mi nie wygodnie, duszno i jeczalam cos spac nimoge przez kregoslup.

Funia nie pomieszalas ja i dzidek pipki mamy. Bedzie mial mi kto w wieku 50+ doradzac jak sie ubrac ;-)
Dokładnie, dobrze , że jest . W tym miesiącu 0 stresu...musi byc w koncu dobrze dupka zacznę brać od 19 dnia tak w razie W . A zestaw no ja jestem zaczarowana , ale zamowilismy ładniejsze przez neta :D

Mnie @ daje w kość, ale myślę pozytywnie o kolejnym cyklu :) dzisiaj zbytnio nie będę mieć czasu pisać bo jadę na ten chrzest robic zdj to pewnie między czasie Was poczytam . Buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry