reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie123 bedZie mi Ciebie brakowalo[emoji5]odezwij sie hehhe[emoji4]

Ja uwielbiam piec ciasta[emoji4]nawet mi wychodza.
W tym roku na Wielkanoc ,chcialam zrobic babke piaskowa,oczywiscie przepis niesprawdzony ale co tam sie bede przejmowac.
No i ja jak to ja ,nie pomierzylam porzadnie foremki,godz 16.30 Wielka Sobota ,zagladam przez szybe do piekarnika a tam chyba 1/3 babki poza forma sie opala[emoji15]
Meza nie bylo ,a babka miala byc dla calej rodziny na Swieta.
No to babke tam zostawilam a ja do auta cala z maki i z nieunytymi ,rozczochranymi wlosami i do tesco...wbiegAm a tam 3 ostatnie marne ,sztucznie zolte babki to wzielam ,musislam tez wziac smietane ,bo robilam tez deugie ciasto z bita i ta bita mi nie wyszla a do tego prawie mikser mnie zabil,na szczescie juz go wylaczylam,ale byl dalej w gniazdku i nagle trzask i dym ,po mikserze.
Na szczescie mam thermomixa ,przelalam ta smietane,wyszlam na 2 sek i zrobilam maslo[emoji15][emoji15][emoji15]a ubijam czesto[emoji4]
Takze to byl dzien w ktorym nic nie wychodzilo,
Ostatecznie babka sie udala bo sie upiekla ,tylko odrzucila to co niepotrzebne[emoji23][emoji23][emoji23]wyrownalam ja nozem i kazdy mlaskal[emoji4]
Drugie ciasto Lion tez bylo przepyszne[emoji4]
Taki mialam dzien[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny nie mam czasu na czytanie... Ale ja do Was z prośbą... prosze o modlitwe. Jestem w ciąży... totalna wpadka.... jestem wsciekla na siebie ze przez wlasna nieodpowiedzialnosc głupotę narazilam zdrowie i zycie mojego dziecka. I absolutnie nie jestem wsciekla ze jest.w ciazy. Tylko o to ze nie byłam obstawiona lekami... tak bardzo sie boje... jeszcze chodzilam na rehabilitacje pradami...
Proszę Was o modlitwe!!!

@Kwiatuszekk23 coz za wiesci [emoji4]moje gratulacje[emoji5]modlitwa zapewniona.
Pamietaj,ze wszystko co robilas zanim mialas prawo dowiedziec sie o ciazy nie szkodzi dzidZiusiowi[emoji4]
Dopiero gdzies od 5tc.
To kiedy mialas termin miesiaczki[emoji4]

Funia mialam ostatnio troszke stresow. I myslalam, ze przez to mi sir okres spoznia. W ogole nie bralam ciazy pod uwage. Ale jak w srode jechalam odwieść m do racy wiozlam na kolanach udka i tak mnie naciagalo ze szok. I wtedy mnie coś piklo, ze moze jednak... zrobilam wczoraj test i jak uwidzialam druga kreske, myslal, ze fikne...
Ciaza wysoko w macicy, daleko od ciecia. M niedomoge cialka zoltego wiec obstawil mnie lutka i dupkiem. Nie mam tylko metylowamych Wit:(

@kwiatuszekk22 to lec szybko po prenatl uno,ja je bralam,masz tam metylowany kwas foliowy i b12 a gentyczka mowila mi ,ze b6 nie musi byc metylowana.
Kosztuja ok 30 zl w superphram,w innych aptekach ciut drozej.

Bedzie dobrze[emoji5]

Funia mialam ostatnio troszke stresow. I myslalam, ze przez to mi sir okres spoznia. W ogole nie bralam ciazy pod uwage. Ale jak w srode jechalam odwieść m do racy wiozlam na kolanach udka i tak mnie naciagalo ze szok. I wtedy mnie coś piklo, ze moze jednak... zrobilam wczoraj test i jak uwidzialam druga kreske, myslal, ze fikne...
Ciaza wysoko w macicy, daleko od ciecia. M niedomoge cialka zoltego wiec obstawil mnie lutka i dupkiem. Nie mam tylko metylowamych Wit:(
Ojej kochana jakie wieści tutaj z rana, gratulacje [emoji4] metyle zamawiaj przez allegro albo zobacz na stronie solgara czy mają w Twoim mieście aptekę gdzie sprzedają. Nie bój się, będzie dobrze [emoji8]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@Kwiatuszekk23, staraj się nie martwić. Ja mam trochę metyli. Ty jestes z Krk? Ja 30 km od, to moze moglby ktos podskoczyc po nie?
A moze po ciazy organizm dobrze bedzie tolerowal ciąze nawet bez lekow. Musi byc dobrze:* skąd moglas wiedziec
Poza tym gratulacje!!
Ktory to tydz? Pęcherzyk widzialas, czy cos więcej juz?

@Kwiatuszekk23, staraj się nie martwić. Ja mam trochę metyli. Ty jestes z Krk? Ja 30 km od, to moze moglby ktos podskoczyc po nie?
A moze po ciazy organizm dobrze bedzie tolerowal ciąze nawet bez lekow. Musi byc dobrze:* skąd moglas wiedziec
Poza tym gratulacje!!
Ktory to tydz? Pęcherzyk widzialas, czy cos więcej juz?
Kas bylam wczoraj u dr P. Pecherzyk.jest w macicy. Wiek 4 tc 2-3 dni. Okres mialam 20 albo 21 czerwca. Juz nie pamietam...

@Kwiatuszekk23 wierzymy razem z tobą :D rozumiem ze zgarnelas sama swój brzuszek :D a karmiłas jeszcze? Bo ja o tym czasie nawet @ nie miałam.
A tak na powaznie to doskonale rozumiem jaki to może nieść stres!!!

Wiecie że zaczynam ostatni tydzień w domu? Trudno nawet sobie wyobrazić co dzieje się w miom ♡ I głowie :( jeszcze wracam tam jak na stracenie, chyba zwariuje i jednak coś przesole i obym nie przypiepszyla :D obie lewe nogi chętnie oddam i zamienię na dwie prawe :p

reklama
@Kwiatuszekk23 kochana modlę się za Was będzie dobrze. Przypomnij mi kiedy urodzilaś bo nie mogę jakoś datowo tego sobie przypomnieć.

@tusia404 ja myślę ze to była ciąża biochemiczna przytulam Cię

@nafoczka nie zazdroszczę powrotu ale z czasem trzeba

Wczoraj zrobiłam dżem z wiśni ale pyszny mi wyszedł mąż już wyżera haha. U nas dziś 30 stopni już pływam.

Pozdrawiam was wszystkie

Do góry