reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@bea25ta ja posprzatalam kuchnie i lazienke ,zrobilam obiad ,zawiozlam go na budowe,zrobilam zakupy i wnioslam je na 3 razy do gory,kuchnia na nowo brudna po gotowaniu a ja zdycham[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@bea25ta tak się w moja ciążę zaangażowała że zapomniała o prezerwatywach :) a kwiatuszek leki ma z powrotem ode mnie także da radę :* jest ona w super sytuacji :D Ja cały czas swiruje czy wwszystko jest ok bo dzisiaj znów miałam kawowy śluz :( a @bea25ta powiedz mi bo Tu srduszko tak późno widziałaś między czasie odstawialas clexan czy cały czas bralas mimo wszytko ? Bo on mi kazał i clexan i acard ostawic i w domu teraz się martwię....

Ja też mam dosc upałów... po gotowaniu obiadu mega sauna w kuchni, a okna nie otworzę. Ale minęlo już chyba pylenie traw :D
Tak apropo @czarna_mala dzięki za polecenie xylorinu, sprawdził się a jest calkowicir neutralny w ciązy

reklama
@anetkruczek nic nie odstawilam dopiero po tyg jak dalej nic nie bylo to odstawila a potem plulam sobie w brode ,ze odstawilam bo serduszko sie pokazalo i mialam stracha czy nie zawalilam sprawy. Ja nie mialam brudzen , przy nich pewnie tak jak funia ograniczylabym acard moze co 2dzien??

Do góry