reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 - to u mnie progesteron w normie...
@martaha123 - trzymam kciuczki!!! :)
@marzycielka81 - sprawdź to koniecznie.
@dżoł - to trzymam kciuki za szaloną noc! :D

@Destino - wiesz... powiem Ci, coś co stety/niestety sprawdzało się w mojej rodzinie... U nas często było tak, że aby ktoś przyszedł na świat (jakieś maleństwo), ktoś "musiał" mu zrobić miejsce... i tak, np. jak ja się rodziłam, to parę tygodni przed moim porodem zmarła moja prababcia... ja teraz pożegnałam pieska i powiem Ci, że może to głupie, ale wierzę, że Max zrobił miejsce w naszym domu na nowego "członka"... Może i u Was, Bóg ukoi cierpienie Babci, ale Babcia pomoże Wam i załatwi u tego Najwyższego cudowne narodziny Waszego dzidziusia? Oby! :* Niestety starość i śmierć spotka każdego z nas, przykro to pisać, ale taka kolej rzeczy... :( :* Bądź jednak dobrej myśli, bo nic nie dzieje się bez powodu. Bóg ma na nas jakiś plan, każdy ma przypisany jakiś los... i mówię to ja, osoba która nie uważa się za zagorzałą katoliczkę. Nieustannie trzymam za Was kciuki. Zdrówka i mniej stresu! :*

@agatush - kciuki za wizytę dzisiejszą! :*
@Liluli - ale już bliziutko! :D
@matulkaa - ja jeszcze nie zaczęłam nawet starań :) także nie prędzej niż testowanie koniec sierpnia / wrzesień. Na razie jeszcze odpoczywamy..
@roxie123 - dzięki za sugestię... chyba zrobię to usg 3d;)
@kas90 - straszna historia :((( współczuję rodzącej...
@bobasek1990 - co u Ciebie?! dawno Cię tu nie było.... :*

reklama
Melduję że test nr 2 w 27 dc biały...
Jutro test nr 3 [emoji4]

Super ze u Pietruchy tak wspaniałe wiadomości [emoji8] pamietam jej trudną historię... zasłużyła na taką nagrodę od losu jak nikt [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję że test nr 2 w 27 dc biały...
Jutro test nr 3 [emoji4]

Super ze u Pietruchy tak wspaniałe wiadomości [emoji8] pamietam jej trudną historię... zasłużyła na taką nagrodę od losu jak nikt [emoji4]

Mówią,że do 3 razy sztuka:) Oby tak było;)

W sumie tak sobie myślę że ovitrelle bylo w środę 2 tyg temu to ovu mogła być później czyli ok czwartku. W poniedzialek po ovitrelle monitoring potwierdził że jest po owu czyli szanse są.i tak oto sobie wmawiam ![emoji6] jeszcze parę testów przede mną... szkoda tylko że nie mam facelle z rossmanna... te najwcześniej pokazują... ostatnio kreskę mialam przy minimalnym drgnieciu bety....

Martaha ja bym czekala do terminu miesiaczki.

Potrzebuje Waszej pomocy odnosnie hormonow, ktore hormony w ktorym dniu cyklu sie bada. W czwartek rano jade do Kubiaczyk i jestem wkurzona troche, bo jak bede moala zawsze z pracy sie zwalniac lub brac urlop to bedzie problem.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczynki! Melduję się po wizycie :) Mała waży 1365g i wymiarami zgadza się wszystko z tygodniem ciąży 29t6d. Ma 5,7cm stope. Potwierdzona na 100% dziewczynka ale trochę wstydzioch, bo zasłaniała się łapkami :) Teraz wizyty już co 3 tygodnie będę miała bo moja lekarka chce obserwować czy Mała nie zwalnia z przyrostem. Wytłumaczyła mi, że ten mój rosnący fibrynogen może przyczynić się do tego, że do Małej będzie dopływało mniej krwi (bo gęstnieje) i wtedy będzie wolniej rosła. Więc będziemy ją podglądac co 3 tygodnie, żeby w razie potrzeby zwiększać od razu dawkę heparyny.

Załączniki

• 19512231_1559085837444057_1933623166_n.jpg
    19512231_1559085837444057_1933623166_n.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 94
  • 19576816_1559085720777402_1369363109_o.jpg
    19576816_1559085720777402_1369363109_o.jpg
    170 KB · Wyświetleń: 88
Do góry