reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Funia90 - to u mnie progesteron w normie...
@martaha123 - trzymam kciuczki!!! :)
@marzycielka81 - sprawdź to koniecznie.
@dżoł - to trzymam kciuki za szaloną noc! :D

@Destino - wiesz... powiem Ci, coś co stety/niestety sprawdzało się w mojej rodzinie... U nas często było tak, że aby ktoś przyszedł na świat (jakieś maleństwo), ktoś "musiał" mu zrobić miejsce... i tak, np. jak ja się rodziłam, to parę tygodni przed moim porodem zmarła moja prababcia... ja teraz pożegnałam pieska i powiem Ci, że może to głupie, ale wierzę, że Max zrobił miejsce w naszym domu na nowego "członka"... Może i u Was, Bóg ukoi cierpienie Babci, ale Babcia pomoże Wam i załatwi u tego Najwyższego cudowne narodziny Waszego dzidziusia? Oby! :* Niestety starość i śmierć spotka każdego z nas, przykro to pisać, ale taka kolej rzeczy... :( :* Bądź jednak dobrej myśli, bo nic nie dzieje się bez powodu. Bóg ma na nas jakiś plan, każdy ma przypisany jakiś los... i mówię to ja, osoba która nie uważa się za zagorzałą katoliczkę. Nieustannie trzymam za Was kciuki. Zdrówka i mniej stresu! :*

@agatush - kciuki za wizytę dzisiejszą! :*
@Liluli - ale już bliziutko! :D
@matulkaa - ja jeszcze nie zaczęłam nawet starań :) także nie prędzej niż testowanie koniec sierpnia / wrzesień. Na razie jeszcze odpoczywamy..
@roxie123 - dzięki za sugestię... chyba zrobię to usg 3d;)
@kas90 - straszna historia :((( współczuję rodzącej...
@bobasek1990 - co u Ciebie?! dawno Cię tu nie było.... :*

reklama
Melduję że test nr 2 w 27 dc biały...
Jutro test nr 3 [emoji4]

Super ze u Pietruchy tak wspaniałe wiadomości [emoji8] pamietam jej trudną historię... zasłużyła na taką nagrodę od losu jak nikt [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję że test nr 2 w 27 dc biały...
Jutro test nr 3 [emoji4]

Super ze u Pietruchy tak wspaniałe wiadomości [emoji8] pamietam jej trudną historię... zasłużyła na taką nagrodę od losu jak nikt [emoji4]

Mówią,że do 3 razy sztuka:) Oby tak było;)

W sumie tak sobie myślę że ovitrelle bylo w środę 2 tyg temu to ovu mogła być później czyli ok czwartku. W poniedzialek po ovitrelle monitoring potwierdził że jest po owu czyli szanse są.i tak oto sobie wmawiam ![emoji6] jeszcze parę testów przede mną... szkoda tylko że nie mam facelle z rossmanna... te najwcześniej pokazują... ostatnio kreskę mialam przy minimalnym drgnieciu bety....

Martaha ja bym czekala do terminu miesiaczki.

Potrzebuje Waszej pomocy odnosnie hormonow, ktore hormony w ktorym dniu cyklu sie bada. W czwartek rano jade do Kubiaczyk i jestem wkurzona troche, bo jak bede moala zawsze z pracy sie zwalniac lub brac urlop to bedzie problem.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczynki! Melduję się po wizycie :) Mała waży 1365g i wymiarami zgadza się wszystko z tygodniem ciąży 29t6d. Ma 5,7cm stope. Potwierdzona na 100% dziewczynka ale trochę wstydzioch, bo zasłaniała się łapkami :) Teraz wizyty już co 3 tygodnie będę miała bo moja lekarka chce obserwować czy Mała nie zwalnia z przyrostem. Wytłumaczyła mi, że ten mój rosnący fibrynogen może przyczynić się do tego, że do Małej będzie dopływało mniej krwi (bo gęstnieje) i wtedy będzie wolniej rosła. Więc będziemy ją podglądac co 3 tygodnie, żeby w razie potrzeby zwiększać od razu dawkę heparyny.

Załączniki

• 19512231_1559085837444057_1933623166_n.jpg
    19512231_1559085837444057_1933623166_n.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 100
  • 19576816_1559085720777402_1369363109_o.jpg
    19576816_1559085720777402_1369363109_o.jpg
    170 KB · Wyświetleń: 91
Do góry