reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@matulkaa ja miałam podany accofil przed owulacja i niestety nie udało mi się zajść w ciaze :-( W sobotę kolejny wlew, a później monitoring.
Może coś w tym jest co mówi odnośnie problemów z owulacją, ja u niego byłam na początku cyklu i accofilu nie podał. Nie podał go też po owulacji, potwierdzonej monitoringiem, twierdząc że pęcherzyk pękł za wcześnie, nie osiągając pełnej dojrzałości. I że z tego ciąży nie będzie [emoji13] a jednak beta pozytywna [emoji7] jutro mu już nie odpuszczę [emoji16]
Może ten kolejny cykl będzie dla ciebie tym szczęśliwym [emoji56]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję @matulkaa
Może faktycznie lek ten wpływ na owulacje, tym bardziej że przez tą kuracje okres dostałam z 6 dniowy opóźnieniem. Niestety co lekarz to inna metoda leczenia i bądź tu mądry:-S

Marzycielka Dziekuje za info...

Przydało sie.... ale wizyta u Zawilskiej to była moja ostatnia. Wyniosła, zarozumiała, stara baba.

Kur*a Mac. Tak mnie wkurzyła.

Szkoda mi tylko czasu i pieniędzy.... nie wiem na co ja sie łudziłam idąc do niej.

Eh....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Destinko - stałam akurat w mega wielkim korku, ale masz racje. Niepowinnam. I tak nie było sensu gadac o tym z ta wariatka.... zagadałem ale jak do ściany. Ja piernicze jestem taka zła ze do niej znowu poszłam...

Ehhh a do tego piesiu moj na ostatnich nogach ehhh :( juz mi sie odechciało jechac jutro na ten Hel.

@marzycielka81 mam mutacje MTHFR ktorej np Zawilska nie uznaje i w ogole oburzona była ze po co to robiłam. Ze to stare badania i teraz kazdy to ma a ja juz przesadzam i absolutnie mam nie brac witamin metylowanych. W ogole nie mam wg niej nawet prewenitu brac ani kwasu foliowego..... nic. A heparyna to oczywiscie jak to nazwała "wymysł takich pan jak ja co poronia pare razy i na głowę chca wejsc"....... powiedziałam jej pare slow od siebie i chyba zrozumiała jak jej jeb*lam drzwiami ze juz tam moja noga nie postanie.

Co za małpa wredna.

Destino zakochalam sie w Twoim Cudaczku[emoji173][emoji173] strasznie sie ciesze ze u Was wszystko dobrze [emoji3][emoji3]

My tez po wizycie [emoji4]
Szymonek wazy 2700 g. Termin CC zostal 4.07. Za tydzien kolejna wizyta [emoji6]

Marthi poszukaj innego lekarza,szkoda czasu,kasy na kogos kto Ci nie pomoze.

Sorry dziewczyny za te prywatę ale mnie roznosi z wkur***** :(((

Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom!!! [emoji8]

Roxie - to Pani Profesor. Bardzo poważana........

@Marthi olej tego hematologa. Dr Kubiaczyk na pewno zaproponuje Ci heparyne. Co do witamin to ona sie na tym srednio zna. Moj hematolog dr Grzegorz Bajko (polecam) uznaje heparyne. A powiedz mi skad masz wynik badan na mutacje? Genesis daje karte z opisem i tam mam wpisane ze zalecana heparyna w ciazy. Od hematologa mam zaswiadczenie, ze zalecana heparyna podczas lezenia np szpitalnego. Tylko ja mam jeszcze Pai-1.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Musze........
Myslalam, ze dosłownie dzis przyjeb*e tej Doktor. Najpierw spojrzała w wyniki i mowi "sa w normie" (z takim akcentem jakby to miał byc koniec wizyty), a ja mowie ze wiem, umiem odczytać normy, ale co dalej, jaka strategia, heparyna, badania, krew itd... a ta stale ze z medycznego punktu widzenia ona nie widzi wskazań ale nie zakaże mi brac bo potem ja jeszcze do sądu pozwę. Heparyna mi nie zaszkodzi wiec mam robic co chce. I Dodała "ze skoro nastawiam sie na zastrzyki codzienne, bol i wysokie koszta to moj wybór"....... jak powiedziałam ze zrobiłam mutacje MTHFR i wyszła mi dodatnia to mnie z wysoka potraktowała ze nie potrzebnie to robiłam, ze to stare badanie i bez sensu. Ze ona nie bierze tego pod uwage. To ma kazdy teraz. Powiedziała ze nie mam brac juz nic bo medycznie mam wszystko ok. Oczywiscie powiedziała ze metyle u mnie to głupota. Ze nie mam brac nawet zwykłego kwasu foliowego bo mam ponad normę..... ale drazylam i mowie a co jak zdecyduje sie na clexane, co wtedy? A ona ze moge w III trymestrze zbadać po 4h od zastrzyku anty a10 czy cos takiego i przyjsc z tym to mi powie czy mam dobra dawkę leku. Jak zapytałam czy III Trymestr to troche nie za pozno? to oczywiscie rozłożyła ręce. Ja nie wiem ta kobieta mnie tak z równowagi wyprowadziła ze nie mam pytan.... to odgórne traktowanie. Była wyniosła, wredna i zachowywała sie jakby miała do czynienia z downem. Wychodząc dałam jej do zrozumienia trzaskając drzwiami ze mnie tu wiecej nie zobaczy a słownie jej tez powiedzialam ze widze ze żadnej pomocy ani odpowiedzialności z jej strony nie ma. A ona ze "z medycznego punktu widzenia" nic wiecej mi nie powie........ noooo, wyjde z siebie zaraz.... ;/

reklama
Jak zapytałam o neoparin to o dziwo mi cene na miesiąc od razy wyliczyła i porównała z clexane....

Ale oczywiscie jak zapytałam a co jak zagęści mi sie krew od luteiny albo duphastonu to odparła tylko "moze tak byc" i nic wiecej słowa na ten temat........

500 zł lacznie na wizyty wyrzucone w błoto!!!!!!! :((((( tak mi złe......

Do góry