reklama
matulkaa
Fanka BB :)
@anetkruczek, tylko P. nie chce go podawać przed owulacją (jak zaleca Sacha) Na podstawie swoich obserwacji u pacjentek biorących accofil za wcześnie, zauważył, że ją blokuje. Podaje po gdy widzi jakąś szansę na ciążę.
Kochane dzidzia rusza sie i zyje, ma 2 cm, dokladnie wpisuje sie w wiek ciazy. Pieknie bijace serducho. U mnie infekcja i troche krwi, ale szyjka zamknieta. Dostalismy skierowanie na nfz na badania prenatalne. Beda 12 lipca. I mamy karte ciazy [emoji7] nasz maluszek nabiera ksztaltow machal raczkami
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
burczuś
@Destino Tobie chyba kibicuję najmocniej! Cieszę się,że wszystko okKochane dzidzia rusza sie i zyje, ma 2 cm, dokladnie wpisuje sie w wiek ciazy. Pieknie bijace serducho. U mnie infekcja i troche krwi, ale szyjka zamknieta. Dostalismy skierowanie na nfz na badania prenatalne. Beda 12 lipca. I mamy karte ciazy [emoji7] nasz maluszek nabiera ksztaltow machal raczkami
@roxi cudowny, siedze gapie sie w zdjecia juz pol godziny i tak trudno mi uwierzyc, ze to nasze szczescie, niech trwa i nigdy sie nie konczy, siedze i rycze, Cud nad Cudami. To powinien byc najwazniejszy cud swiata
@burczus kochana mi tez bylo ciezko uwierzyc ze sie uda, a teraz patrz...Cudaczek, a matka ryczy
Kochana i tobie sie uda
@burczus kochana mi tez bylo ciezko uwierzyc ze sie uda, a teraz patrz...Cudaczek, a matka ryczy
Kochana i tobie sie uda
marzycielka81
roxie123
Dokladnie ale nalezy sie i Tobie [emoji8] zdrówka dla Was [emoji8]@roxi cudowny, siedze gapie sie w zdjecia juz pol godziny i tak trudno mi uwierzyc, ze to nasze szczescie, niech trwa i nigdy sie nie konczy, siedze i rycze, Cud nad Cudami. To powinien byc najwazniejszy cud swiata
Kochana i tobie sie uda
Mam nadzieję i ja doczekam takiego cudu ...
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: