reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Funiu to hematolog.... ginekolog nowy w poniedziałek.

Iveo zatem doskonale mnie rozumiesz.... mi oprócz hashimoto i mutacji nic niby nie wyszło ale dotąd nawet Endo mowi ze bez clexane ani rusz. A hematolog. Profesor od krwi nie widzi potrzeby. :( ehhh. Nie chce juz Wam narzekać. Cieszmy sie lepiej z tych cudownych nowinek Destinki i reszty dziewczyn [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Marthi nie przejmuj się :) moj lekarz na nfz < jak czasami z głupota mi trzeba iść > to pewnie nie wie co to mutacje :D powiedział mi raz że jak chce się bawić z genetyka zebym sobie innego lekarza szukala ;p na szczescie już miałam , tylko fakt płace 180 za wizyte ale lakarz jest super i wart :)

Kochane dzidzia rusza sie i zyje, ma 2 cm, dokladnie wpisuje sie w wiek ciazy. Pieknie bijace serducho. U mnie infekcja i troche krwi, ale szyjka zamknieta. Dostalismy skierowanie na nfz na badania prenatalne. Beda 12 lipca. I mamy karte ciazy [emoji7] nasz maluszek nabiera ksztaltow machal raczkami

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
1497447632-aaaaaa.jpeg
1497447671-aaaaaa.jpeg
Super Destino, strasznie się cieszę!

mhsv3e5ez4n46979.png

@Marthi to teraz wazne zeby ginwkolog Ci przepisal clexane.
A narzekac masz prawo ,od tego jest forum[emoji4]ja tam chetnie poslucham[emoji5]

@roxie123 jak jest dobry lekarz to warto dac kazda kwote byleby czuc sie w dobrych rekach.[emoji4]
Fajnie jak sie idzie do lekarza i nie musimy mu mowic co ma nam wypisac na recepcie[emoji4]

@roxie123 Ty na prawde dobrze trafilas,jakbym miala blizej na pewno bym siw do niego umowila[emoji4]

Dziewczyny nie wiem co robic,bo ja niestety nie mam jak sie poradzic lekarza,tydzien temu w poniedzialek odpuscilam ten acard ze wzgledu na krwawienia ,clexane biore nieustannie i teraz nie wiem czy wrocic do niego czy nie brac,mam ogromny dylemat.
Krwiak przez tydzien raczej nie zmalal a nawet moze sie powiekszyl.
Doradzcie prosze co Wy byscie zrobily? Czy zostac narazie przy samym clexane?

@Funia90 zadna z nas ci nie powie co masz zrobic. Powiem ci co ja robie. Dzis zdecydowalismy o odstawieniu acardu na jakis czas. I tak biore tylko 2razy w tygodniu wiec do 10 tygodnia nie biore w ogole

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino wiem ,ze nie mozecie napisac co mam zrobic ,dlatego poprosilam zebyscie doradzily co byscie zrobily na moim miejscu.
Bardzo Ci dziekuje za opinie,ja wlasnie sie wacham nie chce sobie zaszkodzic ale chyba narazie do niego nie wroce ,boje sie ,ze to on powoduje u mnie te krwiaki,bo w pierwszej ciazy mialam zero plamien i zadnego krwiaka,a w drugiej na acardzie juz byl krwiak.
A bierzesz clexane codziennie cZy co drugi dzien w koncu?
[emoji4]
A tak na marginesie u Ciebie 10 tydzien bedzie lada moment[emoji5]

reklama
Do góry