reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marzycielka81 - Na mutacje robiłam badania w DIAGNOSTYCE (ich oferta na diag.pl - miałam pobierane to na jezycach w Nobel Tower maja labolatorium).

Ja nie badałam pai-1.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Marthi Wlasnie mialam pisac jak na wizycie.. szok!!! ja pier... co za podle babsko !!! Nie mam słów, mi mówiła zupelnie inne rzeczy. Opowiem pozniej bo wlasnie wchodze na silownie.. Nie martw sie ta jędzą. Swoja droga powinno sie to gdzies opisac ku przestrodze innych kobiet. Przytulam Ciebie i twoja psinke.. Wiem jak to straszne jak zwierzak choruje.. Moj kot raz byl tak chory, ze prawie zdychal i musialam odwolac wyjazd.. Wszyscy pojechali a ja zostalam sama.. Rozumiem co czujesz, buziaki!
@Destino śliczna ta twoja dzidzia!! ❤️

@Marthi masakra...myslam,ze tylko ja trafiam na takich lekarzy co mi wbijaja szpile.
Szukaj innego lekarza a babskiem sie nie przejmuj.
Sama widzialas ,ze ja na mthfr i pai dostalam zaswiadczenie od gentyka ,ze mam brac heparyne i metyle.
Ale glupia no normalnie nie moge.
I ten tekst ,ze to wymyslaja te co poronily pare razy,ona za to poronila mozg i empatie[emoji20]

@marzycielka81 a ja tego nie zbadalam.
Robilam aptt przed braniem lekow i mialam w normie.

O aptt nic nie mowila bo to mam w normie, mowila dokładnie (zapisałam sobie), ze mam wtedy w III trymestrze zrobic dokładnie 4h po podaniu zastrzyku badanie "anty 10a + białko S"

Dziewczyny Dzieki za wsparcie. Az sie w chacie poryczalam. :( Ehh no nic. Trzeba isc dalej. Swoje wypłakać i szukac następnego. Jeszcze mnie teściowa tu naszła w domu i teksty ze moze przesadzam i za duzo leków chce brac i za bardzo chce i jej złote rady ze powinnam odpuścić ://///// nie wierze. A do tego M wkurzający jak nie wiem. Totalna dolina na weekend. :(

@Marthi wiem jak to jest jak kazdy wokol mowi wyuzuj ,odpusc a bedzie dobrze,a my przeciez nie chcemy zle ,tylko dobrze a takie gadanie nas dobija.
Wiele razy to slyszalam i szczerze mowiac teraz gdyby nie nakaz lezenia i krwiak to bysmy o ciazy nie mowili bo mi sie nie chce sluchac tych zlotych rad.

Masz nas na szczescie a my wiemy,ze chcesz jak najlepiej i wiemy tez ,ze bedzie dobrze[emoji5]
Znajdziesz nowego lekarza i sie wszystko ulozy.
To byla ginekolog czy hematolog?

reklama
@Destino cudowne maleństwo. Wzruszylam się.....
@Marthi trafiam na podobnych lekarzy albo nic nie badać albo nic nie brać.
Szlak mnie już trafia.
Nie wszyscy mają mutacje MTHFR ja nie mam a szkoda może bo przynajmniej miałabym coś wykryte i wiedziała co brać.
Moje mutacje podobno ma większość społeczeństwa i nie są wskazaniem do niczego....

Do góry