reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
@Marrhi Neoparin
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
bertha
A na co jest ten accofil?No właśnie kompletnie nie wierzył w ten cykl (zresztą nie dawał mi nadzieji, że szybko zajdę ze względu na moje niskie AMH, zawsze mi powtarza: jeszcze taka młoda, a taka brzydka rezerwa [emoji13], a tu niespodzianka) jadę jutro na podanie accofilu i po wszystkie leki, bo na razie jadę tylko na Acardzie i Duphastonie.
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochane dzidzia rusza sie i zyje, ma 2 cm, dokladnie wpisuje sie w wiek ciazy. Pieknie bijace serducho. U mnie infekcja i troche krwi, ale szyjka zamknieta. Dostalismy skierowanie na nfz na badania prenatalne. Beda 12 lipca. I mamy karte ciazy [emoji7] nasz maluszek nabiera ksztaltow machal raczkami
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Piękny cud!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
matulkaa
@Destinio, cudo, nie wiem czemu ale najbardziej wzruszają mnie te pierwsze usg, gdzie widzimy dopiero, nieco jeszcze nieforemne rodzące się życie [emoji7]
@bertha ja mam go stosować ze względu na haplotyp kir - AA. Kiedyś @Destinio tak komuś tłumaczyła o co chodzi, zrobilam sobie nawet screen
@bertha ja mam go stosować ze względu na haplotyp kir - AA. Kiedyś @Destinio tak komuś tłumaczyła o co chodzi, zrobilam sobie nawet screen
Ostatnia edycja:
marzycielka81
reklama
Podziel się: