@bea 25 ja szanuje wasze decyzje,nigdy nikomu na siłę nic nie wciskam,a gdyby to była tajemnica,to nie pisalabym tego na priv,staram sie tutaj nikogo nie obrazac,i nie obciazac za wiele swoja osoba i moja ciąża,bo zdaję sobie sprawę ze jest tu wiele dziewczyn w gorszej sytuacji niz ja,jesli juz o cos pytam to dla mnie w kryzysowej sytuacji,ale jak mam cos madrego do powiedzenia to mówię,a jesli chodzi o lekarza to po ludzku nie chce narobic mu gnoju ze taki ofiarny jest,wiec wole na priv,i szczerze jest mi przykro ze tak uwazacie,ze jestem tylko wtedy gdy Was potrzebuję,niestety takie komentarze nie ida w dobrym kierunku,bo moze sie stac tak ze kiedy będę Was bardzo potrzebowac to nie będę miała odwagi juz prosic o pomoc,chcialam jeszcze dodac w sprawie wizyt u lekarza,@ kas kochana podziwiam Cię za cierpliwosc i nne dziewczyny,ale ja sama przekonalam sie na sobie ze czasami warto isc czesciej do ginekologa,ja w 5 tyg ciazy podczas pierwszej wizyty dowiedzialam sie o krwiaku poza kosmowkowym,wiedzialam jak mam postepowac,ze musze lezec,oszczedzac sie,czasami wizyta moze uratowac nasze dziecko,i mowie to z glebokiej troski,a o mdlosci sie nie martw,z nimi jak z cycami,sa albo ich nie ma:-)