reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja też się łudziłam, że może będą ciut niższe. A może wiesz jakie jest postepowanie innych lekarzy przy takich wynikach NK. Ja ANA mam ujemne, chociaż to.
zobacze co mi powie dr Przybycień na dniach będe u niego on myślał ze u mnie leży gdzie indziej problem
wiem tu z forum że na nk dziewczyny biora intralipid nawet już mam apteke która mi zamówi i osobę pielęgniarke która mi poda tylko niewiem jak na to doktor P
@magda1208 z tego co pamietam miałaś wysokie komórki nk? tak ?Malina coś na ten temat mówił???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sus, boli mnie wszystko, bo jestem w kiepskim stanie fizycznym i psychicznym. U mnie nawet endometrioze podwazaja choc mam napisane na kartce po badaniu szpitalnym. Wiem, ze to wszystko z troski. Dziekuje

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Ilis91, daj znac czy bedziesz zostawala u dr Janeczko, bo jesli by ci dal encorton to chyba nie musisz dalej szukać. Ja teraz sprawdzalam. Mam umówione wizyty u mojej dr 4 kwietnia i dawno temu umawiamą na 25 kwietnia. Gdybym tą z 25.04 odwoływała, bo kazałaby w innym terminie przyjsc, to dam Ci cynk.
@czarna_mala, swędzi?

20170313_180104.jpg Samej aktywności Nk nie widze ale i tak większość mam zle

Załączniki

• 20170313_180104.jpg
    20170313_180104.jpg
    513,2 KB · Wyświetleń: 107
Sus dzięki eszz te moje wyniki to jakaś masakra agresywna jestem chyba
@kas90 fajnie to się czyta @czarna_mala, swędzi?
:D:D:D
Sus a pamietasz czy tu na forum ktoś był kto miał wysokie nk i intralipid pomógł? w sensie czy ciąża była się utrzymała?

reklama
Do góry