reklama
U
użytkownik m
Gość
też pomyślałam o ręceHaha, ja oczywiście o rękę pytałam
przecież co innego może swędzieć
U
użytkownik m
Gość
to zależy bo gdyby foczusie też swędziało to chyba by nie miała czasu na czatowanie tu z namiZaraz @nafoczka się tu pojawi :*
susana
Fanka BB :)
Mickeyto zależy bo gdyby foczusie też swędziało to chyba by nie miała czasu na czatowanie tu z nami
Napewno Tola brała intralipid
I Strawbelka też napewno brała
Mickey ja nie mogę się szczepic. Byłam u doktora P, i powiezial żebym zbadala NK i jak będą niskie to poda mi coś co ma je podnieść przynajmniej tak zrozumiałam. Więc wyniki chyba są zależne od metody leczenia. Na szczepienia muszą być niskie. Ale może na inne metody już nie.
U
użytkownik m
Gość
a dlaczego nie możesz się szczepić? masz ana dodatnie?nk dobrze jak są niskie...Mickey ja nie mogę się szczepic. Byłam u doktora P, i powiezial żebym zbadala NK i jak będą niskie to poda mi coś co ma je podnieść przynajmniej tak zrozumiałam. Więc wyniki chyba są zależne od metody leczenia. Na szczepienia muszą być niskie. Ale może na inne metody już nie.
reklama
dżoł
Fanka BB :)
Mickey, matulkaa a nie chcecie sprobowac encortonu na czczo? Mi w ciagu 2 miesiecy ladnie spadlo. Ok. miesiac temu zmniejszylam sobie sama dawke ( z 20) do 10 mg i sprawdze za miesiac czy przypadkiem nie uroslo.
29 l., 3 aniołki, 0 dzieci, diagnoza: w trakcie, ureaplasma
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: