reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
nie wiecie czy ureaplasme mozna zbadac z moczu albo nasienia? czy tylko z posiewu?jestesmy z mezem po antybiotyku i za tydz. mam wizyte u endo-gin.
ze mna nie ma problemu ale moj powiedzial ze nie da sobie nic wsadzic...

Foczuś jak można wstawiać takie "wyszukane"emotikony?:D
matulka kiedyś znalzłam taki artykuł link
:Link do: Dziękuję za dziecko, doktorze Google
też czytałam nt viagry ale nie spotkałam się nigdzie z informacją o sukcesach tej terapii
niestety
@magda1208 dziękuje za odp, ale ta aktywność 35% to jest po czy przed szczepieniami?:baffled:
Dzięki, wpadłam już na historię tej kobiety.

Czytałam wczoraj pracę o wpływie stosowania viagry u kobiet z poronieniami nawracającymi, gdzie własnie Jerzak była promotorem. Wnioski optymistyczne [emoji5]

Załączniki

• mgr_monika_ohams_-_streszczenie_rozprawy.pdf
    163,3 KB · Wyświetleń: 364
Dziewczyny, takie pytanie do Was poza tematem trochę...
Czy któraś z Was po niepowodzeniach poszła do wróżki w tej sprawie?
Ostatnio dużo słyszałam o tym, co te wróżki wróżą (nigdy osobiście nie byłam), ale słyszałam, że są przypadki, którym się udało pomyślnie, zgodnie z tym, co powiedziała wróżka...
To tak jakby działało to mega na psychikę!
Tak jak mówię, ja nigdy nie byłam, ale czasem nieco kusi... Niemniej, boję się, że usłyszałabym coś złego i pewnie dlatego nigdy nie pójdę;p

@Marthi, nie wiem czy jesteś wierząca. Ja tak i trochę czytałam ostatnio na ten temat w książce ojca Amortha. Wróżbiarstwo i magia działają, ale wykorzystują moce sprzeczne z nauką kościoła (tzn ze tylko w Bogu nalezy pokladac ufnosc i wiare).Trudno w tej kwestii o obiektywne opinie, bo to już sfera wiary i poglądów. Ja bym nie poszła.

Ja nigdy nie bylam u wrózki, ale tak samo jak ty @Marthi, bałabym się usłyszeć cos złego, i dlatego nie pójdę. Chociaz chetnie uslyszalabym cos pozytywnego, w co uwierze i dzieki temu sie uspokoje.

@kas90, ja mysle, ze to wróżbiarstwo to nie jest w żadnym razie magia, tylko, tak jak Marthi pisała - autosugestia. Ktos ci mowi, ze bedzie tak i tak, i zaczynasz mieć nadzieje, wierzyc, ze bedzie dobrze. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze kazdy kto cie poklepie po plecach i powie - "bedzie dobrze", uprawia czarną magię.
Ja akurat jestem niewierząca, ale starajac sie obiektywnie spojrzec na opinie kościoła o wróżbiarstwie, zapytam retorycznie - a skąd wiadomo, że te "wróżki" to:
a) po prostu nie wymyślają sobie historyjek, bedac tak naprawde dobrymi obserwatorami wiedza, co dana osoba pragnie uslyszec, a historyjki te potem dzialaja na zasadzie autosugestii i czesto sie sprawdzaja. czyli nie uzywaja żadnych mocy, oprócz mocy dobrego lania wody.
lub
b) skąd wiadomo że one nie mają własnie takiego daru odbierania co bylo i co bedzie od Boga? Jesli Bóg istnieje, to chyba tylko Bóg to bedzie wiedział, a nie teolodzy/księża, bo to też tylko ludzie.

Jakis czas temu chodzil po ziemii Jezus i był uważany za magika, jak przemieniał wode w wino itp. Takze ja bym byla ostrożna w ocenie innych magików :)

Ostatnia edycja:
Foczuś jak można wstawiać takie "wyszukane"emotikony?:D
@kas90 bo tez pytałaś, tak jak zdjecie dajesz "wyslij plik" o ile masz obrazek pobrany na kompa lub kom.
A to @mickey* specjal 4U
milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0018.gif

I pozostałych obecnie ustosunkowanych :p

Załączniki

• milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0018.gif
    milosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0018.gif
    8,2 KB · Wyświetleń: 443
reklama
@Marthi ja bylam wiele lat temu u wrozki. Pewne rzeczy szczegolnie te zle sie sprawdzily. Na pewno slowem nie powiedziala mi, ze bede miec takie problemy z zajsciem w druga ciaze. Z dobrych wrozb spelniolo sie to, ze mam synka. Cudownego. Wg mnie nie lala wody poniewaz sama wyczytala pewne rzeczy z przeszlosci i operowala znakami zodiaku. Wszystko kwestia w co kto wierzy. Tak naprawde kazdy boinsie uslyszec prawde czy to od wrozki czy to od lekarza. Przede wszystkim nie mozna slow takiej osoby traktowac jak wyroczni.

@kas90 moze nagrasz filmik i umiescimy na drugim watku?

Dzis snil mi sie horror, ze znowu poronilam. Okropne. Mac9e jakies sprawdzone sposoby na szybkie wypedzenie przeziebienia. Czuje sie jakby mnie ktos poduchami oblozyl.

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry