reklama
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Fondi ja robiłam poniżej pepka i w calej jego okolicy nie boj się nie przekujesz się do dzidzi nie ma fizycznie takiej możliwości myślę ze krew się leje bo ciągle robisz w tej samej okolicy w te same miejscadziewczynu prosze o pomoc. ostatnio robie zastrzyki z heparyny i mam ciagle krew. szukam msiejsca po lewej albo po sprawen stronie pepka. dzis miekko znalazlam gdzies tak ze 3cm Od pepka u gory po lewej i tak trysla krew ze mialam wacik przemokniety krwia dopiero jak uciskalam porzadnie to minelo. w tej oklicy juz robilam nizej i wyzej ale ostatnio ciągle krew. boję się poniżej pepka albo zaraz obok bo tam ciągle mała koperty
Czajak ja też się lekko stresuje ale nie wiem czy praca czy mrl może jedno i drugie ....
Ale z drugiej strony rozum podpowiada co mi da stresowanie co ma być to będzie
czarna_mala
Ja będę działać od tego cyklu i niestety mega stres czuję kto ze mną w parze?
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Kwiatuszekk23
Fondi ja od 20 tc robię w uda. Strawbelka i Tola mnie przekonały
Ja od dwóch dni zmagam się z twardniejacym brzuchem. Jak leżę jest ok. Ale jak tylko wstane to czuje jak bym kamień przed sobą nosila.
Buziaki dziewczyny! :* jak zawsze trzymamy za wszystkie kciuki!
Ja od dwóch dni zmagam się z twardniejacym brzuchem. Jak leżę jest ok. Ale jak tylko wstane to czuje jak bym kamień przed sobą nosila.
Buziaki dziewczyny! :* jak zawsze trzymamy za wszystkie kciuki!
agatush
Moderatorka
Berha ale czad!! Przekonałas swój organizm ze masz startować w tym cyklu i już ;-).
Czarna.Kas radzę wyłączyć myślenie i nie myśleć. Ja wylaczam głowę nad książką lub zakupami internetowym. Od wczoraj biegam jaj poparzona bo dziś mam pogrzeb ojca. Zastanawiam się czy jestem do końca normalna czy do końca nienormalna.Widok Ojca w trumnie mnie uspokoił. Cieszę się że zmarł że ma troski ból i cierpienie za sobą.
Czarna.Kas radzę wyłączyć myślenie i nie myśleć. Ja wylaczam głowę nad książką lub zakupami internetowym. Od wczoraj biegam jaj poparzona bo dziś mam pogrzeb ojca. Zastanawiam się czy jestem do końca normalna czy do końca nienormalna.Widok Ojca w trumnie mnie uspokoił. Cieszę się że zmarł że ma troski ból i cierpienie za sobą.
reklama
czarna_mala
Ty to jednak jesteś Babą mocną psychicznie. Wyrazy współczucia [emoji20]Berha ale czad!! Przekonałas swój organizm ze masz startować w tym cyklu i już ;-).
Podziel się: