reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kitki, poproszę Twój e-mail na priv to Ci prześlę, będzie szybciej i nie będziemy obarczać Nafoczki.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Asia - nie moge wyslac do Ciebie pryw wiadomosci. Wywala mi blad z tel i z kompa. Wiec napisze tu - moj mail to estudiante2@wp.pl
Z gory wielkie dzieki[emoji2]

Bo ja sama jak bede miala liczyc i ukladac te posilki to dupa z tego bedzie. Musze miec sciage

Nafoczka - spoko. Ja tez czesto nie moge znalesc w mailach akurat tego na czym mi zalezy. Mam 200 innych ale nie to co potrzebuje[emoji6]

Bea moje kondolencje.
Marzycielka ja mam b12: 192. Norma 189-883 pg/ml. Wg gina ok, wg immunologa za malo. Dzis dostalam pierwszy zastrzyk z b12. Zeby szybciej nadrobic, bo tabletkami wiadomo... dluzsza kuracja.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Asia - nie moge wyslac do Ciebie pryw wiadomosci. Wywala mi blad z tel i z kompa. Wiec napisze tu - moj mail to estudiante2@wp.pl
Z gory wielkie dzieki[emoji2]

Bo ja sama jak bede miala liczyc i ukladac te posilki to dupa z tego bedzie. Musze miec sciage

Nafoczka - spoko. Ja tez czesto nie moge znalesc w mailach akurat tego na czym mi zalezy. Mam 200 innych ale nie to co potrzebuje[emoji6]
Wysłałam. Do Asi też :-)

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Marzycielko przypomnij czy nasz mutacje? Jesli tak to może oznaczać ze nie przyswajasz zwykłego kwasu

Kas a to jeszcze nie stoisz w boksie do staraniowej gonitwy? :D
Jeszcze, w następnym cyklu dopiero :) ale będę o tym milczeć :D
Marzycielko, ja mialam kwas 36, a norma do 18. U mnie był podwyzszony przez folik, ktorego nie przyswajalam. Teraz łykam tylko metylowy kwas. Pytalam genetyczke i moją ginekolog. Mowily, ze metylowe witaminy B to mi zbiją za jakiś czas, nic więcej na to się nie robi. Ja mam obie mutacje hetero.
Ponoć przy suplementacji kwasem jest inna norma poziomu kwasu, ale nigdzie nie mogę znalezc.

Ostatnia edycja:
Fondi ja robiłam poniżej pepka i w calej jego okolicy nie boj się nie przekujesz się do dzidzi nie ma fizycznie takiej możliwości myślę ze krew się leje bo ciągle robisz w tej samej okolicy w te same miejsca
Czajak ja też się lekko stresuje ale nie wiem czy praca czy mrl może jedno i drugie ....
Ale z drugiej strony rozum podpowiada co mi da stresowanie co ma być to będzie
Lepiej się nie stresować myślę że stres tez coś tam wpływa na to wszystko dlatego staram się nie myśleć za wiele ogólnie mam obsesję ze wszystko mi źle wpłynie na wyniki boje się też tak dużo pracować może przemęczenie tez ma jakiś wpływ albo to tylko moja obsesja. Nadal nie zrobiłam poziomu homocysteiny ale pomyślałam że zrobię w czwartek żeby jak by mi wyszło źle to nie chce się denerwować przed środa. Sama sobie takie wymyślam historie:))) Przerażają mnie te wszystkie leki i jak czytam jak piszecie o tych zastrzykach to już mi słabo taka długa droga jeszcze przed nami.

reklama
Wlasnie ja badanie na kwas robilam w czasie suplementacji. Co do zastrzykow b12 boje sie bo nie jestem pewna czy tabletki nie wywolaly reakcji alergicznej. Jutro sprobuje wziazc b12. Od tygodnia biore b6 i jest ok. Co do mutacji mam hetero a pai4 homozygotyczna.

Czajak rob badania i sie nie stresuj. Homocysteine zbijesz. Bedziesz jesc buraki i pic czerwone wino ;-)

Javrobie wszystko by sobie czas wypelnic. Teraz mam taka zajawke:-)
20161119_222608-1.jpeg

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20161119_222608-1.jpeg
    20161119_222608-1.jpeg
    89,4 KB · Wyświetleń: 629
Do góry