reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ta dieta IO to poprostu dieta z niskim indeksem glikemicznym. Przeczytaj sobie o diecie Montignaca - to jest wlasnie odzywianie zgodne z niskim indeksem glikemicznym. Wazne, zeby nie jeść produktow z wysokim indeksem, i nie laczyc tych produktow z wyzszym indeksem z tluszczami.
Albo dieta śródziemnomorska.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Asia jak chcesz ją mam gdzieś dietę dla ciężarnych to jak przypomnisz mi adres to ci wyśle i jakby ktoś jeszcze chciał.

Niestety w tej diecie jedna z podstaw to 5 posiłków o w miarę regularnych porach... w chwili obecnej niewykonalne :D jem jak coś dorwe :)

A Karol po 3 dniach w przedszkolu leży z temperatura - trzeba mieć stalowe nerwy!

Kitki ja też zwłaszcza gdy się stresuje
Prosze jakbyś przesłała ją Kitki ja mam ją na lodówce wisi a w wersji elektronicznej w gęstwinie moich wiadomości.

Teraz doczytałam, że Ty piszesz dla ciężarnych to i ja poproszę.

Zdrówka dla Karolka. Niestety takie uroki przedszkola [emoji20]

Liluli, gratuluję! Piękny kropek!

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Mam Beatka, niewiele na nim widac. Ale specjalnie dla Ciebie zaraz dodam [emoji6]

1479395789-1d1mld.jpeg
Ogromne gratulacje!!!! [emoji177]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

lamia czemu ty to lubisz przeciez to jakas tragedia jest nie wiem czy zakrzepu jakiegos nie mam
Normalnie wartości didimerów to norma do 500.
W ciąży te wartości bardzo często są podwyższone. !!! .Nigdzie w necie jednak , nie ma widełek dla ciąży .
Musisz pogadać z maliną czy trzeba zwiększyć heparynę

Liluli, cudowny kropeczek :):):)

Bea, Sus - jednak startuje z wami w biegu o 2 krechy, zobaczymy czy dobiegne tylko do mety i dostane nagrode na 35. urodziny w grudniu :):)
U mnie w cyklu zawirowania. Wczoraj bylam na wizycie, zaczelo sie juz lekkie krwawienie, wiec wraz z nowym cyklem poszłam zebysmy zaplanowali stymulacje. A gin mi mowi, ze ja owu mialam dzien lub dwa dni wczesniej.. Pecherzyk w lewym (operowanym) jajniku pekl. To juz trzecia owulka z tego jajnika w tym cyklu! Pierwsza zaraz przed laparo, potem organizm sie zrestartowal i po 1,5tyg druga owu z lewego, a teraz w terminie @ trzecia z lewego. Jajnik poczuł wiatr w zaglach i szaleje...
I tak potem sie okazuje ze ktos zaszedl przed lub w trakcie @.
W kazdym badz razie @ sie w nocy rozwinęła, za tydzien monitoring cyklu, niestety niestymulowanego, bo gin mowi, ze organizm musi sam sie uregulowac.. wciaz licze na IUI w tym cyklu, zobaczymy.

reklama
Do góry