reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

bertha, Strawbelka - to jest chyba tak, że jak dr nie stwierdzi, że jest to endometrioza 1 stopnia tylko początki to nie wpisują. Ja mam endometrioze 1 stopnia i tak mam napisane w wypisie. Nie dostałam nic na zrosty

takaja92 - gratuluję :)

Gabis - masz wyznaczony termin prenatalnych?
W poniedziałek dopiero będę się umawiać, ale to u mojego gina w szpitalu więc powiedział że jak będą problemy z terminami (a będą na pewno) to mam dzwonić do niego, on mi załatwi termin.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale duzo dobrych tu wiesci. Rosna nowe maluszki:) Trzymam za Was wszystkie kciuki i nastawiam sie pozytywnie na nastepny cykl. Nie badalam sobie homocysteiny ale ok miesiac czasu jem modulatory homocysteiny Solgara. Ustapily mi uciski w klatce piersiowej, taki niepokoj wewnetrzny tez zniknal i wogole super sie czuje. Ciekawe czy to ten suplement. Miala tak ktoras z Was?

Asiu, super wieści :)
Takaja, dziękujemy za dobre wieści.
Beri, jaką miałaś homocysteinę kochana?
Nie badalam homocysteiny. Nie mialam jej zleconej. Ostatnio jak Dubrawski zobaczyl jakie mi sie krwiaki robia po Clexagne ( wielkosci dloni) kazal mi brac modulator homocysteiny. Po miesiacu brania zaczelam sie super czuc i dopiero poczytalam o co chodzi z ta homocysteina. Zapytam go na kolejnej wizycie czy to mozliwe. A mialam oprocz tych krwiakow usciski w okolicy serca i taki ciagly niepokoj niczym nieuzasadniony. A teraz jestem czlowiek- luzik:) i dobrze mi z tym bardzo.

Beri, dobrze wiedzieć :) Ciekawe, czy ja się będę czuła lepiej jak mi spadnie homocysteina (choć nie czuję się źle i nic mi nie dolega - ale nie mam jakiejś bardzo wysokiej). A teraz nie robią Ci się takie krwiaki? W jaki sposób to zadziałało na krwiaki?
Jeśli to nie problem, cofnij proszę ocenę ze strony wczesniej, bo chyba niechcący wskoczyła :)

Cześć :)
Chciałam napisać tak symbolicznie, że mój okruszek wczoraj skończyl 4 mce :) jest cudowny, wspaniały i całe zycie mu oddałam. Ciaza to najdluzszy i najtrudniejszy w moim zyciu czas. Pierwsze 3 mce po urodzeniu tez były ciezkie. Kolki, walka o kp, bole brzucha, cycow itp., no i szpital...
Teraz Wikus jest już komunikatywny, uśmiecha na nasz widok, a czasem w glos, bawi z nami, kolki przeszły, spi od 21-22 do 4-5. Z cycem i z mm tez go ustawiłam. Bylo ciężko, jest wspaniałe bo wszystkiemu można dac rady.
Tak calkiem niedaawno "rodzilam" z wami na wizji, a i test rok temu robilysmy "wspolnie" :)
Nawet nie wiecie jak bardzo bardzo wam życzę żebyśmy wszystkie mogły być tak szczęśliwe, to tylko minął rok ♡ głowy do góry :*

Nafoczka, Wikuś jest śliczny :-)

Ja zaczynam panikować. Ciężko było dziś znaleźć tętno i miałam czarne myśli związane ze zrostami, które są, albo ich nie ma. Ginekolog pytała czy mieśniaków nie miałam, bo macica się dziwnie ułożyła i maluszkowi było niewygodnie. Z drugiej strony nie słyszałam, żeby przez to były jakieś komplikacje. Nawet przy miesniakach jest małe prawdopodobieństwo, że coś.będzie nie tak. W poniedziałek 15 tc i wizyta. Boję się.

Napisane na HUAWEI TIT-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czyje to foto wyswietla mi sie na komorce przy naszym watku? To Wikus???
Zawsze wyswietla sie ostatnie foto, a na istatnim foto jest Wikus w zoltej czapeczce, tamto to inne foto. Tez tak macie? Nafoczka co kombinowalas z fotkami?[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry