marzycielka81
Fanka BB :)
Nafoczka jaki on slodki. Cudowny.
Asia trzymam mocno kciuki
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Asia trzymam mocno kciuki
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JA? ??Czyje to foto wyswietla mi sie na komorce przy naszym watku? To Wikus???
Zawsze wyswietla sie ostatnie foto, a na istatnim foto jest Wikus w zoltej czapeczce, tamto to inne foto. Tez tak macie? Nafoczka co kombinowalas z fotkami?[emoji6]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ocena cofnieta, bardzo przepraszam. Teczusia a gdzie Tobie kliknelam? Nie moge znalezc a chcialam cofnac. Jesli chodzi o zastrzyki to teraz ich nie robie. Mam taka procedure ze w cyklu ze staraniami jesli badanie estradiolu w 21 dc jest wysokie i wskaxuje na ciaze mam robic zastrzyki z clexagne. Tylko raz mialam takie i wtedy robilam te zastrzyki.Beri, dobrze wiedzieć Ciekawe, czy ja się będę czuła lepiej jak mi spadnie homocysteina (choć nie czuję się źle i nic mi nie dolega - ale nie mam jakiejś bardzo wysokiej). A teraz nie robią Ci się takie krwiaki? W jaki sposób to zadziałało na krwiaki?
Jeśli to nie problem, cofnij proszę ocenę ze strony wczesniej, bo chyba niechcący wskoczyła
Też zostawiam jednak po staremu, czyli 9ta i 21 a.Gabis - ja nic nie zmieniam. Myślę, że ta 1 godz. nie ma większego znaczenia. Który masz tc?