reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ovli, myslę,że w tak wczesnych tygodniach to wpływ na poronienia ma główinie immunologia i/lub genetyka.
edit: Dżoł, myślę, że na zachodzenie bardzo duży wpływ w naszym przypadku ma też psychika.

reklama
Asia super!!!

Julia trzymam kciuki za test &&&

Bea popieram Gabis, dajesz nam czasem do myślenia :D

Kas podgladam Cię :p

Ovli jeśli chcesz leczyć się tutaj to tez musisz przewidziec dłuższy pobyt, a jak na szybciora to Malina

Czarna myślałam wczoraj wieczorem o Tobie :p

a sex się w 50% udał bo ja to myślałam o kaszlu, smarkach, kupach i spaniu :D staruszek pyta co ma zrobić a ja mu na to "zabierz na meladiwy" :D
Teraz na odwrót mniejszy zaraził większego .... litości

Napiszę szczerze, że ja na monitor nie spoglądałam. Najpierw patrzyłam w sufit, potem łzy mi naszły do oczu, jak mówił po kolei, że wszystko dobrze. Ale mam mnóstwo fotek na pamiątkę :-)
Jeśli chcesz prześlę Ci priv, bo wiem, że niektórym dziewczynom jest przykro jak patrzą na zdjęcia usg.

Dlatego chce zrobić pełną genetykę i immunologiei chcę znaleźć konkretnego lekarza , który się tym zajmie . Wyobrażacie sobie że oni wysłali mnie do lekarza od niepłodności ;))))) a ja mam problem z donoszeniem a nie z niepłodnością . Porażka .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chcesz prześlę Ci priv, bo wiem, że niektórym dziewczynom jest przykro jak patrzą na zdjęcia usg.

Chce, chcę ,chcę . Czekam :D

Ovli jedź do Maliny mówię serio. Weźmie cię na histeroskopie i od razu zaglądnie na macicę.

Dżol. Można zrobić drożność laparoskopowo albo też w gabinecie ginekologicznym hsg wiem że u dr P coś okolo 250zł

Asiu gratuluję .
Ja już w drodze do domku .
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie stanowi problemu. Co o tym sądzicie? ? Nie wspomnę już o tym ,że dzisiaj na obchodzei spojrzał w kartę i po słowach swojego podwładnego - sprawozdawcy hehe skwitował wszystko słowem super. Swoją drogą mam mieszane uczucia co do Pana doktora

Chce, chcę ,chcę . Czekam :D

Ovli jedź do Maliny mówię serio. Weźmie cię na histeroskopie i od razu zaglądnie na macicę.

Dżol. Można zrobić drożność laparoskopowo albo też w gabinecie ginekologicznym hsg wiem że u dr P coś okolo 250zł
Tylko próbuję wysłać i nie potrafię.

https://www.babyboom.pl/forum/temat/wizyty-wyniki-usg-majowek-2017.80324/page-14

Pod tym linkiem wkleiłam. Jeśli ktoś nie chce oglądać to niech nie wchodzi.

Ovli, Beata dobrze radzi. Lepiej wydać kasę raz a dobrze. Może okazać się, że u Ciebie też immunologia szwankuje a Malina przebada od stóp do głów, wzdłuż i wszerz.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ale mam do nadrobienia, w chwili obecnej leżę w szpitalu mała postanowiła się nie ruszać jestem na obserwacji narazie wychodzi wszystko ok ale mają obserwować leżę jem i mam zgage, jeszcze dwa miesiące tych nerwów. Pozdrawiam was serdeczne ;*

Do góry