reklama
Tak, na nfz skierowanie od ginekologa.dziewczyny a jak sie zalatwia badanie na droznosc jajowodow ? skierowanie od gina ? ja myslalam ze jak zachodze to mam drozne a gin powiedzial ze jak nie wyjdzie za kilka miesiecy to mam zrobic droznosc ;-(
Asia super!!!
Julia trzymam kciuki za test &&&
Bea popieram Gabis, dajesz nam czasem do myślenia
Kas podgladam Cię
Ovli jeśli chcesz leczyć się tutaj to tez musisz przewidziec dłuższy pobyt, a jak na szybciora to Malina
Czarna myślałam wczoraj wieczorem o Tobie
a sex się w 50% udał bo ja to myślałam o kaszlu, smarkach, kupach i spaniu staruszek pyta co ma zrobić a ja mu na to "zabierz na meladiwy"
Teraz na odwrót mniejszy zaraził większego .... litości
Julia trzymam kciuki za test &&&
Bea popieram Gabis, dajesz nam czasem do myślenia
Kas podgladam Cię
Ovli jeśli chcesz leczyć się tutaj to tez musisz przewidziec dłuższy pobyt, a jak na szybciora to Malina
Czarna myślałam wczoraj wieczorem o Tobie
a sex się w 50% udał bo ja to myślałam o kaszlu, smarkach, kupach i spaniu staruszek pyta co ma zrobić a ja mu na to "zabierz na meladiwy"
Teraz na odwrót mniejszy zaraził większego .... litości
Napiszę szczerze, że ja na monitor nie spoglądałam. Najpierw patrzyłam w sufit, potem łzy mi naszły do oczu, jak mówił po kolei, że wszystko dobrze. Ale mam mnóstwo fotek na pamiątkę :-)
Jeśli chcesz prześlę Ci priv, bo wiem, że niektórym dziewczynom jest przykro jak patrzą na zdjęcia usg.
Dlatego chce zrobić pełną genetykę i immunologiei chcę znaleźć konkretnego lekarza , który się tym zajmie . Wyobrażacie sobie że oni wysłali mnie do lekarza od niepłodności )))) a ja mam problem z donoszeniem a nie z niepłodnością . Porażka .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chcesz prześlę Ci priv, bo wiem, że niektórym dziewczynom jest przykro jak patrzą na zdjęcia usg.
Chce, chcę ,chcę . Czekam
Ovli jedź do Maliny mówię serio. Weźmie cię na histeroskopie i od razu zaglądnie na macicę.
Dżol. Można zrobić drożność laparoskopowo albo też w gabinecie ginekologicznym hsg wiem że u dr P coś okolo 250zł
No się wieNafoczka, podglądasz wykres, bo nie wiem o co chodzi?
magda1208
Fanka BB :)
Asiu gratuluję .
Ja już w drodze do domku .
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie stanowi problemu. Co o tym sądzicie? ? Nie wspomnę już o tym ,że dzisiaj na obchodzei spojrzał w kartę i po słowach swojego podwładnego - sprawozdawcy hehe skwitował wszystko słowem super. Swoją drogą mam mieszane uczucia co do Pana doktora
Ja już w drodze do domku .
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie stanowi problemu. Co o tym sądzicie? ? Nie wspomnę już o tym ,że dzisiaj na obchodzei spojrzał w kartę i po słowach swojego podwładnego - sprawozdawcy hehe skwitował wszystko słowem super. Swoją drogą mam mieszane uczucia co do Pana doktora
Tylko próbuję wysłać i nie potrafię.Chce, chcę ,chcę . Czekam
Ovli jedź do Maliny mówię serio. Weźmie cię na histeroskopie i od razu zaglądnie na macicę.
Dżol. Można zrobić drożność laparoskopowo albo też w gabinecie ginekologicznym hsg wiem że u dr P coś okolo 250zł
https://www.babyboom.pl/forum/temat/wizyty-wyniki-usg-majowek-2017.80324/page-14
Pod tym linkiem wkleiłam. Jeśli ktoś nie chce oglądać to niech nie wchodzi.
Ovli, Beata dobrze radzi. Lepiej wydać kasę raz a dobrze. Może okazać się, że u Ciebie też immunologia szwankuje a Malina przebada od stóp do głów, wzdłuż i wszerz.
Ostatnia edycja:
reklama
Hej ale mam do nadrobienia, w chwili obecnej leżę w szpitalu mała postanowiła się nie ruszać jestem na obserwacji narazie wychodzi wszystko ok ale mają obserwować leżę jem i mam zgage, jeszcze dwa miesiące tych nerwów. Pozdrawiam was serdeczne ;*
Podziel się: