reklama
Laparoakopowo jest bardziej inwazyjne i jeśli nie da się przepchac sono hsg, które się robi wstrzykujac kontrast. Ja miałam sono hsg i widać na ekranie czy on sobie płynie czy nie bo to można zrobić w gabineciea czym sie rozni laparaskopowo od "nielaparaskopowo" ? :-)
Riri zdrówka i wariacji w brzuszku
Riri, wracajcie do zdrowia. Wpadaj do nas częściej!Hej ale mam do nadrobienia, w chwili obecnej leżę w szpitalu mała postanowiła się nie ruszać jestem na obserwacji narazie wychodzi wszystko ok ale mają obserwować leżę jem i mam zgage, jeszcze dwa miesiące tych nerwów. Pozdrawiam was serdeczne ;*
M
Magda82...
Gość
Ponieważ w dniu 15 października jest Dzień Dziecka Utraconego w wielu kościołach odbywają się msze za zmarłe dzieci .Jeżeli miałybyście ochotę to możecie wpisać imiona swoich dzieci do Księgi Dzieci Utraconych. Ich imiona zostaną odczytane podczas mszy,która odbędzie się w kościele na Górze Świętej Anny.A tutaj link Link do: Księga Dzieci Utraconych | Dzień Dziecka Utraconego
Porzeczka1234
Fanka BB :)
Magda dziękuję wpisałam moje córeczkiPonieważ w dniu 15 października jest Dzień Dziecka Utraconego w wielu kościołach odbywają się msze za zmarłe dzieci .Jeżeli miałybyście ochotę to możecie wpisać imiona swoich dzieci do Księgi Dzieci Utraconych. Ich imiona zostaną odczytane podczas mszy,która odbędzie się w kościele na Górze Świętej Anny.A tutaj link Link do: Księga Dzieci Utraconych | Dzień Dziecka Utraconego
magda1208
Fanka BB :)
Dziewczyny ponawiam zapytanie
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie nie ma znaczenia . Co o tym sądzicie?
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie nie ma znaczenia . Co o tym sądzicie?
Magda 82 dziękuje za linka.
Asia 669 kurcze fauny ludzik ale ja profilu nie wiem co i gdzie jest ale czy to ważne ;-) jak i tak uroczy hehe.
Magda 1208 może doktor jest pewny że nic nie będzie bo było czysto i bezproblemowo albo to nie wpłynie na pierwsze etapy dalszego leczenia. Ważne jest jednak to czy mu ufasz? Bo nie można mieć po wyjściu z gabinetu niepewności albo kolejnych niewiadomych i tysiąca pytań.
Asia 669 kurcze fauny ludzik ale ja profilu nie wiem co i gdzie jest ale czy to ważne ;-) jak i tak uroczy hehe.
Magda 1208 może doktor jest pewny że nic nie będzie bo było czysto i bezproblemowo albo to nie wpłynie na pierwsze etapy dalszego leczenia. Ważne jest jednak to czy mu ufasz? Bo nie można mieć po wyjściu z gabinetu niepewności albo kolejnych niewiadomych i tysiąca pytań.
reklama
Bea, foto jest do góry nogami. Na dole jest główka, u góry brzuszek :-)Magda 82 dziękuje za linka.
A mój Konrad zobaczył pępowinę wystającą z brzuszka i mówi: "To napewno chłopak". Ech... trzeba było tłumaczyć, że na tym etapie siusiak jest jeszcze nie widoczny. Bynajmniej nie takich rozmiarów
Podziel się: