reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
kas90 - trzymam kciuki za zielone światło od lekarza w sprawie starań :)

ovli22 - jak się czujesz??

Lilia dobrze się czuję ;) dziekuję że pytasz ;) . Teraz czekam na @ i będę robić HSG a później nie wiem !!! Tutaj na pewno mi nie pomogą więc bede szukać lekarza w Polsce .Nie staramy się teraz nie mam ochoty przechodzić tego jeszcze raz , już za dużo tych straconych ciąż ! Dopóki nie zrobię wszystkich badań i nie będzie diagnozy i leków to nawet nie próbuje !!! Oni tutaj każą się starać a nie dają żadnych leków !!! BEZ SENSU !!! Ja mam ryzykować również swoje zdrowie bo oni nie wiedzą o co kaman !!! W ogóle to zastanawiam się czy te HSG robić tutaj bo tutaj dla nich wszystko jet normalne i wszystko jest ok .

I jestem troszke wściekła na ich podejście .
Miałam tyle badań i 2 histeroskopie i dla nich wszystko jest ok a genetyki nie chcą zrobić i immunologi . Śmieszni są !!! Ja widzę tych lekarzy to już na sam widok mnie wkurzają . W tej klinice kolejki ( oni chyba lecą na ilośc a nie na jakość ) ha ha .

I nie wiem co dalej robić wiec mamy przerwę i chyba przez najbliższy rok .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ovli witaj. Po co Ci Ludwin?? Masz mieć jakąś plastykę czy coś?? Jak nie wiesz co robić ja Ci doradze ;-) Odliczając przeloty do pl itp to ja poszlabym na skróty czyli walila do Maliny bo Sacha to zrobi badania i tańsze i szczepienia tylko nie wiem jak z czasem .Sprawdź ile u kogo to pochłania czasu. Nie odkladaj starań na za rok na to też szkoda lat. Ja jakbym wiedziała jak się u mnie pokikla to dawno zaczęła bym starania i nie byłoby presji czasu.

Gabis no fakt pisalam na szybko i słownik swoje zrobił ;-).

Chodzi o to że przyjdzie czas starań i będę pisać więcej bo pytań będę mieć więcej. W leczeniu nie bardzo jestem obeznana bo się nie leczylam.

Asia669 pamiętaj o zdjęciu

Lilia, jaki piękny, równiótki pęcherzyk :* Moje zawsze były płaskie...
Asiu, daj znać, jak będziesz po, czekamy :)
Fondie, wysłałam priv:)
Buziaki dla wszystkich!!!!! Ja ostatnio jestem bardzo optymistyczna, jeszcze tylko wyniki mutacji na dniach, wizyta u mojej lekarki i chyba starania :D
Kasiu, napewno z odpowiednimi lekami i Tobie się uda. Trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam mocno kciuki za trafną diagnozę i sukces w postaci dwóch kreseczek.

Dziewczyny, jestem taka zmęczona Emocje ze mnie schodzą. Noc nie przespałam tylko myślałam.
Już po badaniach. Wszystko jest dobrze. Maleństwo ma termin z usg na 27 kwietnia. Z OM na 3 maja. Mierzy już 54 mm. NT 1,4. Kość nosowa jest. Żołądek, pęcherz, rączki, stopki - wszystko na swoim miejscu.
Z testu Pappa ryzyko zachorowania na chorobę genetyczną bardzo niskie.
Tylko łożysko na przedniej ścianie (do kontroli na połówkowym).
Muszę odespać.

Ostatnia edycja:
Ovli witaj. Po co Ci Ludwin?? Masz mieć jakąś plastykę czy coś?? Jak nie wiesz co robić ja Ci doradze ;-) Odliczając przeloty do pl itp to ja poszlabym na skróty czyli walila do Maliny bo Sacha to zrobi badania i tańsze i szczepienia tylko nie wiem jak z czasem .Sprawdź ile u kogo to pochłania czasu. Nie odkladaj starań na za rok na to też szkoda lat. Ja jakbym wiedziała jak się u mnie pokikla to dawno zaczęła bym starania i nie byłoby presji czasu.

Gabis no fakt pisalam na szybko i słownik swoje zrobił ;-).

Chodzi o to że przyjdzie czas starań i będę pisać więcej bo pytań będę mieć więcej. W leczeniu nie bardzo jestem obeznana bo się nie leczylam.

Asia669 pamiętaj o zdjęciu

Beatka bo mi ciagle mówią , że mam problemy z macicą chodz robili mi tą histeroskopie operacyjną i podobno mam już wycięta tą przegrodę a jednak z sami są nie pewni bo zlecają HSG . Wiedzą ze jest coś nie tak a mówią że mam się starać !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny a jak sie zalatwia badanie na droznosc jajowodow ? skierowanie od gina ? ja myslalam ze jak zachodze to mam drozne a gin powiedzial ze jak nie wyjdzie za kilka miesiecy to mam zrobic droznosc ;-(

reklama
Asia a zdjęcie dla spragnionej ciociuni?? Nie pytam jak prenatalne bo wiem że dobrze.Napisz jak wrażenia po zobaczeniu ludzika
Napiszę szczerze, że ja na monitor nie spoglądałam. Najpierw patrzyłam w sufit, potem łzy mi naszły do oczu, jak mówił po kolei, że wszystko dobrze. Ale mam mnóstwo fotek na pamiątkę :-)
Jeśli chcesz prześlę Ci priv, bo wiem, że niektórym dziewczynom jest przykro jak patrzą na zdjęcia usg.

Do góry