reklama
kas90 - trzymam kciuki za zielone światło od lekarza w sprawie starań
ovli22 - jak się czujesz??
Lilia dobrze się czuję dziekuję że pytasz . Teraz czekam na @ i będę robić HSG a później nie wiem !!! Tutaj na pewno mi nie pomogą więc bede szukać lekarza w Polsce .Nie staramy się teraz nie mam ochoty przechodzić tego jeszcze raz , już za dużo tych straconych ciąż ! Dopóki nie zrobię wszystkich badań i nie będzie diagnozy i leków to nawet nie próbuje !!! Oni tutaj każą się starać a nie dają żadnych leków !!! BEZ SENSU !!! Ja mam ryzykować również swoje zdrowie bo oni nie wiedzą o co kaman !!! W ogóle to zastanawiam się czy te HSG robić tutaj bo tutaj dla nich wszystko jet normalne i wszystko jest ok .
I jestem troszke wściekła na ich podejście .
Miałam tyle badań i 2 histeroskopie i dla nich wszystko jest ok a genetyki nie chcą zrobić i immunologi . Śmieszni są !!! Ja widzę tych lekarzy to już na sam widok mnie wkurzają . W tej klinice kolejki ( oni chyba lecą na ilośc a nie na jakość ) ha ha .
I nie wiem co dalej robić wiec mamy przerwę i chyba przez najbliższy rok .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Ovli witaj. Po co Ci Ludwin?? Masz mieć jakąś plastykę czy coś?? Jak nie wiesz co robić ja Ci doradze ;-) Odliczając przeloty do pl itp to ja poszlabym na skróty czyli walila do Maliny bo Sacha to zrobi badania i tańsze i szczepienia tylko nie wiem jak z czasem .Sprawdź ile u kogo to pochłania czasu. Nie odkladaj starań na za rok na to też szkoda lat. Ja jakbym wiedziała jak się u mnie pokikla to dawno zaczęła bym starania i nie byłoby presji czasu.
Gabis no fakt pisalam na szybko i słownik swoje zrobił ;-).
Chodzi o to że przyjdzie czas starań i będę pisać więcej bo pytań będę mieć więcej. W leczeniu nie bardzo jestem obeznana bo się nie leczylam.
Asia669 pamiętaj o zdjęciu
Chodzi o to że przyjdzie czas starań i będę pisać więcej bo pytań będę mieć więcej. W leczeniu nie bardzo jestem obeznana bo się nie leczylam.
Kasiu, napewno z odpowiednimi lekami i Tobie się uda. Trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam mocno kciuki za trafną diagnozę i sukces w postaci dwóch kreseczek.Lilia, jaki piękny, równiótki pęcherzyk :* Moje zawsze były płaskie...
Asiu, daj znać, jak będziesz po, czekamy
Fondie, wysłałam priv
Buziaki dla wszystkich!!!!! Ja ostatnio jestem bardzo optymistyczna, jeszcze tylko wyniki mutacji na dniach, wizyta u mojej lekarki i chyba starania
Dziewczyny, jestem taka zmęczona Emocje ze mnie schodzą. Noc nie przespałam tylko myślałam.
Już po badaniach. Wszystko jest dobrze. Maleństwo ma termin z usg na 27 kwietnia. Z OM na 3 maja. Mierzy już 54 mm. NT 1,4. Kość nosowa jest. Żołądek, pęcherz, rączki, stopki - wszystko na swoim miejscu.
Z testu Pappa ryzyko zachorowania na chorobę genetyczną bardzo niskie.
Tylko łożysko na przedniej ścianie (do kontroli na połówkowym).
Muszę odespać.
Ostatnia edycja:
He he czas leci. Zanim się obejrzysz to i Twój dzidziuś będzie miał 5 cm. Czego życzę Ci z całego serca!Asiu, bardzo się cieszę, że wszystko ok Ale ten czas leci, dopiero co pisałaś, że test pozytywny, a tu juz 5 cm dzidziuś
Ovli witaj. Po co Ci Ludwin?? Masz mieć jakąś plastykę czy coś?? Jak nie wiesz co robić ja Ci doradze ;-) Odliczając przeloty do pl itp to ja poszlabym na skróty czyli walila do Maliny bo Sacha to zrobi badania i tańsze i szczepienia tylko nie wiem jak z czasem .Sprawdź ile u kogo to pochłania czasu. Nie odkladaj starań na za rok na to też szkoda lat. Ja jakbym wiedziała jak się u mnie pokikla to dawno zaczęła bym starania i nie byłoby presji czasu.
Beatka bo mi ciagle mówią , że mam problemy z macicą chodz robili mi tą histeroskopie operacyjną i podobno mam już wycięta tą przegrodę a jednak z sami są nie pewni bo zlecają HSG . Wiedzą ze jest coś nie tak a mówią że mam się starać !!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Napiszę szczerze, że ja na monitor nie spoglądałam. Najpierw patrzyłam w sufit, potem łzy mi naszły do oczu, jak mówił po kolei, że wszystko dobrze. Ale mam mnóstwo fotek na pamiątkę :-)Asia a zdjęcie dla spragnionej ciociuni?? Nie pytam jak prenatalne bo wiem że dobrze.Napisz jak wrażenia po zobaczeniu ludzika
Jeśli chcesz prześlę Ci priv, bo wiem, że niektórym dziewczynom jest przykro jak patrzą na zdjęcia usg.
Podziel się: