reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Liliaaaaa!!!! Ale cudowna wiadomość!!!
Ależ ukrywałaś długo! :) Ale się cieszę :)
Wrzucaj zdjęcie!! :)
Ile lat starań? To pierwsze dzidzio bedzie? :)

Dziękuję :) W sumie to nasze starania wyszły 7 lat i 3 miesiące. Tak to moja pierwsza dzidzia :)
Na zdjęciu za dużo nie widać ;)

Edit: ten kto wymyślił wstawianie zdjęcia na forum to gratuluję :wściekła/y: Jak dla mnie to wyższa szkoła jazdy na byku :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziękuję :) W sumie to nasze starania wyszły 7 lat i 3 miesiące. Tak to moja pierwsza dzidzia :)
Na zdjęciu za dużo nie widać ;)

Edit: ten kto wymyślił wstawianie zdjęcia na forum to gratuluję :wściekła/y: Jak dla mnie to wyższa szkoła jazdy na byku :wściekła/y:

Ja odwiozłam męża na dworzec i nie mogę zasnąć a też muszę niedługo wstać bo do pracy a w piątek do Warszawy i na szkolenie i tak motam się między stolica Łodzią i Śląskiem mam czasem dość.
Lilia super zdjecie też mam problemy ze wstawieniem np avataru :-)
Bea25ta zabieg na pewno się uda tez miałam poskrecane niedrozne jajowody i lekarz dał radę to wszystko w miarę naprawić
Ide jeszcze spać jakbuda się zasnąć

Witam kochane

Ja wlasnie siedze i czekam by glukoze wypic bleee

Lilia kochana bardzo gratuluje i zaciskam kciuki;)

Kochane ciesze sie z dobrych wiesci z wizyt ciazowych!!!

Asia zaciskam kciuki kochana&&&&&

Doris pozdrawiam. Postaram się uaktywnić po zabiegu ;-). Wiesz jak to mam nie działań nie pytam. Co łaskim nowym napisać jak ja bez badan i bez wiedzy ;-).

Dawajcie fociochy bo ciocie stesknione
Bea25ta - Twoje posty ostatnio wypisz wymaluj Fondie, za chu chu nie idzie zrozumieć o co kaman :-) :-) :-)

Asia trzymam kciuki. Nie martw się, bedzie dobrze.

Pozdrowienia dla Was wszystkich. :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Lilia, jaki piękny, równiótki pęcherzyk :* Moje zawsze były płaskie...
Asiu, daj znać, jak będziesz po, czekamy :)
Fondie, wysłałam priv:)
Buziaki dla wszystkich!!!!! Ja ostatnio jestem bardzo optymistyczna, jeszcze tylko wyniki mutacji na dniach, wizyta u mojej lekarki i chyba starania :D

reklama
Lilia gratulacje !!!

Dostino podziwiam za odwagę i życzę powodzenia ( ten chłopczyk zasługuje na szczęście ) i mam nadzieję że wasze marzenia spełnią się .

Co do Maliny to też uważam , że ściąga z ludzi kasę i to nie małą , to jest jego praca i tak siebie wycenia a my biedne żuczki co mamy zrobić ? Jak każda kobieta z takimi problemami szuka najlepszego wyjścia z tej beznadziejnej sytuacji . Jeszcze nigdy u niego nie byłam ale ciagle myśle ! Mam kilku lekarzy ; Malinowski , sacha , Pzybycień , ludwin itd . Nie wiem do którego miała bym jechać !! Straszny mętlik !! .

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i zyczę miłego dnia .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry