JA też kręciłam telefonem bo nie widzialam i wykrecilam profil i miałam Beatce tłumaczyć Super♡ Konrad to syn?Bea, foto jest do góry nogami. Na dole jest główka, u góry brzuszek :-)
A mój Konrad zobaczył pępowinę wystającą z brzuszka i mówi: "To napewno chłopak". Ech... trzeba było tłumaczyć, że na tym etapie siusiak jest jeszcze nie widoczny. Bynajmniej nie takich rozmiarów
reklama
Nie, Konrad to tatuśJA też kręciłam telefonem bo nie widzialam i wykrecilam profil i miałam Beatce tłumaczyć Super♡ Konrad to syn?
Synowie to Patryk i Damian.
Wszystkie Patryki to łobuziaki.
magda1208
Fanka BB :)
Bea25ta Nie zrozumiałaś kontekstu mojego zdania a raczej zapytania ja nie mam żadnych wątpliwości co do wiedzy i doświadczenia doktora cieszy się on bardzo dużym poważaniem w środowisku lekarzy . Zadałam pytanie do dziewczyn, które są już na dalszym etapie ponieważ nie wiem jakie znaczenia ma wynik histo. w odniesieniu do mojej kolejnej wizyty i dlatego zapytałam na forum czy ktoś może mi podpowiedzieć . Pytania zawsze będą bo każda z nas to indywidualny przypadek
burczuś
To tak blisko mnie, a nie wiedziałam o takiej mszy...Ponieważ w dniu 15 października jest Dzień Dziecka Utraconego w wielu kościołach odbywają się msze za zmarłe dzieci .Jeżeli miałybyście ochotę to możecie wpisać imiona swoich dzieci do Księgi Dzieci Utraconych. Ich imiona zostaną odczytane podczas mszy,która odbędzie się w kościele na Górze Świętej Anny.A tutaj link Link do: Księga Dzieci Utraconych | Dzień Dziecka Utraconego
G
Gość
Gość
Asia, no to teraz musi byc corcia[emoji6]Nie, Konrad to tatuś
Synowie to Patryk i Damian.
Wszystkie Patryki to łobuziaki.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ważne, żeby było zdrowe. Szczerze mówiąc to nauczyłam się pokory i będę cieszyć się zarówno z synka jak i córeczki.
Porzeczka1234
Magda nie ma to znaczenie na tym etapie i jak dziewczyny pisały wszystko jest dobrze jeśli chodzi o macice więc przyczyna np wady macicy np przegrody wykluczona teraz prof skupi się na wynikachDziewczyny ponawiam zapytanie
Mam zapytanie do dziewczyn, które chodzą do Maliny . Jestem umówiona na kolejną wizytę na 31.10. wypis ze szpitala dostałam dzisiaj jednak wynik histopatologiczny będzie za ok.3-4 tyg. Pytam dzisiaj profesora czy to nie stanowi problemu, że na kolejnej wizycie nie będę miała wyniku hist. ,że może należałoby przełożyć wizytę a on na to ,że to nie nie ma znaczenia . Co o tym sądzicie?
bertha
Jej, udało sie po tylu latach walki superDziękuję W sumie to nasze starania wyszły 7 lat i 3 miesiące. Tak to moja pierwsza dzidzia
Na zdjęciu za dużo nie widać
Edit: ten kto wymyślił wstawianie zdjęcia na forum to gratuluję Jak dla mnie to wyższa szkoła jazdy na byku
Piękny pecherzyk i drobinka!!
Jak mi sie jeszcze kilka miesięcy nie bedzie udawało to idę do tego waszego doktorka na invitro
Kasiu, napewno z odpowiednimi lekami i Tobie się uda. Trzeba myśleć pozytywnie. Trzymam mocno kciuki za trafną diagnozę i sukces w postaci dwóch kreseczek.
Dziewczyny, jestem taka zmęczona Emocje ze mnie schodzą. Noc nie przespałam tylko myślałam.
Już po badaniach. Wszystko jest dobrze. Maleństwo ma termin z usg na 27 kwietnia. Z OM na 3 maja. Mierzy już 54 mm. NT 1,4. Kość nosowa jest. Żołądek, pęcherz, rączki, stopki - wszystko na swoim miejscu.
Z testu Pappa ryzyko zachorowania na chorobę genetyczną bardzo niskie.
Tylko łożysko na przedniej ścianie (do kontroli na połówkowym).
Muszę odespać.
Tylko próbuję wysłać i nie potrafię.
https://www.babyboom.pl/forum/temat/wizyty-wyniki-usg-majowek-2017.80324/page-14
Pod tym linkiem wkleiłam. Jeśli ktoś nie chce oglądać to niech nie wchodzi.
Ovli, Beata dobrze radzi. Lepiej wydać kasę raz a dobrze. Może okazać się, że u Ciebie też immunologia szwankuje a Malina przebada od stóp do głów, wzdłuż i wszerz.
Asia, cudowne wieści! Dzidzio piękny ma profil! To musi byc dziewczynka!!
Hahahha, padłamBea, foto jest do góry nogami. Na dole jest główka, u góry brzuszek :-)
A mój Konrad zobaczył pępowinę wystającą z brzuszka i mówi: "To napewno chłopak". Ech... trzeba było tłumaczyć, że na tym etapie siusiak jest jeszcze nie widoczny. Bynajmniej nie takich rozmiarów
Ja jutro idę na monitoring do gina, sprawdzić gdzie urosły pecherzyki - czy w prawym czy lewym jajniku i w związku z tym czy IUI czy laparo. Czy ktoś moze słyszał o doktorze Jarosław Karoń, wiem ze w kedzierzynie-koźle w szpitalu pracuje - u niego bede miała laparo jesli w ogóle.
reklama
M
Magda82...
Gość
Burczuś my tam byliśmy pierwszy raz w 2014 roku.W zeszłym roku nie z wiadomych względów nie.Dla mnie ta msza to było swego rodzaju oczyszczenie .Jeżeli się wybierzesz to zabierz chusteczki bo jestem pewna ,że bez łez się nie obędzie.
Podziel się: