reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, mam na sprzedaż 6 opakowań Lutki dowcipnej (40 zł za opakowanie), zastrzyki Fragmin 7 500 j.m. (100zł), Metypred 4mg (20zł) + dorzucę Metypred 16 mg ok. 30 tabletek i Metypred 4 mg ok. 20 tabletek za free, bo otwarte. Najlepiej wszystko jednej Pani (przesyłka paczkomat + 11zł). Chętnych proszę na priv

Fondi my to chyba mamy wszystkie winiki takie same:) mam nadzieje ze juz niedługo będę na takim etapie jak ty:) miałam dużo wątpliwości co do Malinowskiego ale widzę ze jednak to była dobra decyzja. W pracy cały dzień i nie nadążam za wami tyle się tu dzieje:)

Dziewczyny kupiłam do sobie wczoraj poduszke ciazowa! I pierwsza noc gdzienie biodra od spania na boku nie bolą! M się omruczal ze z kondomem nie będzie spal i jak się ma tulic. Ale ja jestem mega zadowolona!

Fondi umklo mi ze pytałaś o ruchy. Ja poczułam je w 14 tyg na pewno. A od 12 lekkie musniecia.

Beata Ty to wszędzie ubijesz interes :p zrobimy tak :) ja biorę rzeczy po Filipku a Ty po mojej Oliwii dla swojej corecZki? :)

Lalila strasznie droga masz ta lutke?? Ja place 7zl a Ty tyle chcesz?

Sprawa nr 2 ja wole odkupic leki od dzieeczyn z forum ktore znam niż od kogoś kto tu robi bisness.

Po 3 tak jak Susana pisze nie potrzebujesz oddaje za pol darmo

Edit: Kwiatuszek slyszalam o tym rogalu jak go baba w przychodni w kolejce do giną zachwalala

Ale kwiatuszku jak je czulas ? Skąd wiedzialas że to nie jelita ? Ja mam babelki tak na sklepieniu lonowym myślę że to maluszek może wody plodoe są w ruchu i drgania odczuwam nie woem ale czuje dość intensywnie to. .a pukania musniecia to z jelirami mi się mylą nie będę uniala odróżnić co to

Ale kwiatuszku jak je czulas ? Skąd wiedzialas że to nie jelita ? Ja mam babelki tak na sklepieniu lonowym myślę że to maluszek może wody plodoe są w ruchu i drgania odczuwam nie woem ale czuje dość intensywnie to. .a pukania musniecia to z jelirami mi się mylą nie będę uniala odróżnić co to

Nafoczko, Ty jesteś najlepsza w metylach. Dubr zapisał mi SOLGAR- modulator homocysteiny. W składzie jest winamina B12, B6 i kwas foliowy (w składzie nazwany kwasem pteroilomonoglutaminowy).Ja mam MTHFR C66 Heterozygote. Czy to oznacza, ze w składzie tego solgara te witaminy są metylowane?

Nafoczko, Ty jesteś najlepsza w metylach. Dubr zapisał mi SOLGAR- modulator homocysteiny. W składzie jest winamina B12, B6 i kwas foliowy (w składzie nazwany kwasem pteroilomonoglutaminowy).Ja mam MTHFR C66 Heterozygote. Czy to oznacza, ze w składzie tego solgara te witaminy są metylowane?
Beri ten solgar jest metylowany.
Tzn. ten pierwszy skladnik, to cos z buraka jest dawca 3 form metylowych i przez to ten solgar robi sie metylowany.
Nie wiem czy rozumiesz, bo ja zawsze tlumacze od dupy strony[emoji12]
Tez biore ten modulator.
Tylko ile masz go brac? Bo tam chyba malo kwasu foliowego w jednej tabletce jest 200. Ja dokupilam jeszcze metylowany kwas z solgara.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
Kwiatuszku jeszcze ja nie gratulowałam synusia:* więc to czynię:)
Co do przekonywania mężów do robienia badań, jeżdżenia po lekarzach... to w sumie my kobiety mamy już dość, bo gdzie się nie pojedzie to coś nowego wynajdą,a co dopiero mężczyzna...słabsza płeć:)
No ale trzeba zaciskać zęby i jechać, i się badać, i się leczyć:) i zachodzić...i rodzić.
Dobry plan? :)
Chociaż jestem jedną z najstarszych forumowiczek(stażem nie latami), która jeszcze nie doczekała upragnionego szczęścia:/ (drugiego, bo jedno już mam)
pozdrawiam i miłego dnia.

Do góry