reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana Fondie tak bardzo tobie dziękuje , że zawsze odpiszesz podpowiesz, ja dzisiaj mam ciężki dzień płaczę bo nie wiem co począć jestem w czarnej d.... Nie wiem w którą stronę pójść jaką decyzję podjąć aby zminimalizować kolejne ryzyko uniknąć strachu , lęku zadręczania siebie i męża , ale wiem że to nie możliwe. Męża mam bardzo kochanego wspiera mnie nie wiem dlaczego tak wątpi .Może chce nam zaoszczędzić kolejnych rozczarowań i bólu. Czytam was i myślę sobie że nic nie wiem ja nie sprawdzam sobie śluzu płodnego nie prowadzę kalendarza.

Dziewczyny tak bardzo bardzo wam dziękuje za te słowa przepłakałam już tyle dni w swoim życiu staram się być silna i wiem , że jestem silną kobietą dlatego chcę walczyć tylko czasami dopada mnie zwątpienie

Ostatnia edycja:
reklama
Magda dobrze Ci dziewczyny radzą. In vitro jest dla tych które nie mogą zajść mimo ze wszystko u nich jest ok i są przebadani wzdłuż i wszerz a Malina dla tych żeby znaleźć przyczynę poronień i im zapobiec.

U mnie dzis prima aprilis. Wystroilam się jak szczur na otwarcie kanału bo wizyta u pana ginekologa a tu go nie ma heh bo on jest co 2tyg i dopiero za tydzień będzie buuu

Foczka czekam na Gocie nowej Ty ;-p

Kwiatuszek na Twoje fotki też czekam. Pokaż mi Twój bębenek odstaje Ci choć odrobinke?? A jak mi się zabieg nie powiedzie mogę Ci odsprzedać ciuszki ;-)

Kwiatuszek gratuluję.
Dziewczyny proszę was o podpowiedź w poniedziałek mam wizytę u Malinowskiego nie wiem co począć mąż dzisiaj jakoś sceptycznie nastawiony zupełnie nie wiem dlaczego . Nie wiem jak mu wytłumaczyć, że to dobry specjalista ,jakoś nie wierzy w jego możliwości pyta mnie czy wiem ilu kobietą pomógł czy nie wydamy pieniędzy na darmo i po co nam badanie męża ,że będziemy w tym samym miejscu. Uważa, że ta wizyta za dużo nam nie pomoże i pyta jaką mam pewność, że tylu kobietą pomógł. Zastanawia się czy nie lepiej byłoby pojechać do kliniki zapłodnienia pozaustrojowego i uniknąć ryzyka ,lub poszukać surrogatke żeby nie przechodzić tego lęku związanego z ciążą. Proszę was o podpowiedź co czynić.
Magda ja powiem tak mój mąż robi wszystko co ja wynajde itd aby mieć dzidziusia bo chcemy wykorzystać wszystkie szanse, jeśli chodzi o pieniądze tez o tym rozmawialiśmy i mąż miał takie same wątpliwości jak twój to zapytałam go "jaka jest cena którą mógłby wydać aby mieć dzidziusia i aby nie przeżywać straty po raz kolejny "pewnie wiesz jaka była odpowiedź "każda"
Porozmawiaj z mężem na spokojnie.
I nie płacz już
Kwiatuszku cudownie gratuluję
Fondi mówiła ze dzidziuś smieje się z mamy to chlopak jest :) czuje to
Pozdrawiam wszystkie :-)

U mnie dzis prima aprilis. Wystroilam się jak szczur na otwarcie kanału bo wizyta u pana ginekologa a tu go nie ma heh bo on jest co 2tyg i dopiero za tydzień będzie buuu
)

Beata, tak jak ja! Mąż się śmieję, że dla ginekologa dokładniej się depiluję niż dla niego;p
Nafoczka, dziekuję Ci za rady :) Dam znać jak zaobserwuję skok temperatury, to będę wiedziała, że już była owulka.

Magda dobrze Ci dziewczyny radzą. In vitro jest dla tych które nie mogą zajść mimo ze wszystko u nich jest ok i są przebadani wzdłuż i wszerz a Malina dla tych żeby znaleźć przyczynę poronień i im zapobiec.

Foczka czekam na Gocie nowej Ty ;-p

Kwiatuszek na Twoje fotki też czekam. Pokaż mi Twój bębenek odstaje Ci choć odrobinke?? A jak mi się zabieg nie powiedzie mogę Ci odsprzedać ciuszki ;-)
Bea ty to potrafisz :D aż ondulacja mi się wyprostowała :D oczywiście, że o blondi rozmawiałam ale moja pani się nie odważyła i tylko mi tam i tu pociapała :p
Kas to ściąga dla Ciebie
Link do: Karta obserwacji cyklu owulacyjnego online - eNPR.pl
tam można tez się cofnąc do wcześniejszych wykresów i chyba link wkleje na dopięty wątek to będzie można zawsze szybko do niego wrócić ;)

ok teraz ja...
pojechałam do fryzjera, kupiłam szpileczki i świecidełka jak sroka, potem zaliczyłam urząd wojewódzki bo mi się dowód rejestracyjny kończył, prace (tam zeszło mi najdłużej), lidla, żeby było co do gara wlozyć, pepko żeby starszaka wyposażyć, apteke (coś tu dodam ponizej) i poczte (Teczowa dla ciebie :* ) lece do domu po 4 godzinach (ok 15tej) a M. mi mówi że myślał że do dwudziestej mi zejdzie :D padłam.... :p

a teraz o aptece.. znalazłam apteke w Rzeszowie, gdzie można kupić solgara kwas foliowy i B12 metylową w saszetkach (o p-5-p nie pytałam bo zapomniałam nazwy) wychodzi nieco drożej niż z iherb ale te co nie potrafią zamówić z iherb to mogę podac nr i wysyłają na zamówienie

To świetna wiadomość dla tych co nie mają jak zamawiać.

Dlaczego kobieta się nie podejmie?? To jakaś niedouczona ja bym się podjęła wiec bierz utleniacz i skorzystamy z zaproszenia Susany.Będzie ubaw po pachy

To świetna wiadomość dla tych co nie mają jak zamawiać.

Dlaczego kobieta się nie podejmie?? To jakaś niedouczona ja bym się podjęła wiec bierz utleniacz i skorzystamy z zaproszenia Susany.Będzie ubaw po pachy
Myślisz ze Susana nas utleni? :D

aaa..... jeszcze obiecałam sobie, że zadam wam zagadkę.
Jedna z was ucieszyła się ze jestem członkiem (zalogi) bo na babskim forum to jak marchewka dla osla :D i żebym w związku z tym zmieniła awatar na penisa :D
Pytanie brzmi: kto to powiedział? :p

reklama
Myślisz ze Susana nas utleni? :D

aaa..... jeszcze obiecałam sobie, że zadam wam zagadkę.
Jedna z was ucieszyła się ze jestem członkiem (zalogi) bo na babskim forum to jak marchewka dla osla :D i żebym w związku z tym zmieniła awatar na penisa :D
Pytanie brzmi: kto to powiedział? :p
Ja Was tak utlenie że się nie poznacie :p
Fryzura na dole do kompletu gratis.bedzie :).
A komu tylko członki w głowie ....:D???
No trudno się domyśleć ......hehehe

Strawbelka
Antoś piękne imię .:)

Ostatnia edycja:
Do góry