reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Witam dziewczyny dziękuję za słowa otuchy proszę powiedzcie mi jak przebiega pierwsza wizyta u Maliny bo to już w poniedziałek, aha trochę boli mnie gardło i chyba łapie nas lekkie przeziębienie czy w tej sytuacji będą możliwe jakieś badania. ? Dziękuję

reklama
Bea kupuj sobie od kogo chcesz i nie musisz przy tym nikogo obrażać. Gdybym mogła to bym oddała. Skoro chce sprzedać to muszę "robić biznes", tak? Nie mogę mieć maluszka, który potrzebuje intensywnej rehabilitacji do czego każdy grosz mi się liczy. Nie?! Sprzedaje taniej niż kupiłam. Na tą dawkę Luteiny (100mg) nie miałam refundacji i ja, będąc w ciąży chętnie bym ją kupiła w takiej cenie. Tak samo Fragmin, więc może komuś się przyda.
Niezmiernie przykra z Ciebie postać jeśli tak łatwo przychodzi Ci ocenianie innych. Szczególnie na takim forum jak to.

Dzien dobry moje kochane
Od wczoraj dopadły mnie mdłości :tak: ciężko jest ale to dobrze.
A ja zapytam o odrosty ? Można ? czy poczekać?

czy po 12 tyg mozna robic hybrydy?
susana gownie do ciebie?
doris kiedy robilas?
Fondie
A gdzie twoja odpowiedż na moje pytanie do ciebie ???

Napewno jeżeli ma wogóle zaszlodzić , lub mieć jaką kolwiek reakcję na skóre to farbowanie włosów jest bardziej inwazyjne niż robienie hybryd .
Ja mam takie zdanie .
Ktoś może mieć inne .
Doris akurat nie farbowała włosów i paznokci nie robiła .Pamiętam że była przeciwniczką hybryd w ciąży .Jej wola .

Iaczej też jak się siedzi w domu i ma się to w d.... ..jak. się wygląda .

Ja chodzę ciągle do pracy i zawsze mam zrobione włosy i paznokcie .
Nie mogę wyglądać jak bobka .

Pomyślmy raczej jaki wpływ mają na nas i nasze dzieci w brzuchach komórki , laptopy , kuchenki mikrofalowe z których codzisnnie korzystamy ?

Ostatnia edycja:
a szczerze mam w lazience 2 praania i nie mialam sily przestawiac tego. ale wstwie na pewno :)

najlepiej po prenatalnych wponiedzialek wraz z e zdjeciem dzidziusia :)

Muszę oddzielić tego posta .( Doris)
Nie pamiętam jak masz na imię.(Pani od sprzedarzy leków ) .
Bratka cię obraziła????
Nie zauważyłam ...Ale ty ją napewno .
Tym bardziej że obie jesteście w podobnej sytuacji .

a szczerze mam w lazience 2 praania i nie mialam sily przestawiac tego. ale wstwie na pewno :)

najlepiej po prenatalnych wponiedzialek wraz z e zdjeciem dzidziusia :)
No to czekam .I trzymam za słowo .
Może być na priva bo dziewczyny niektóre nie chcą oglądać fotek i nie będziemy wprowadzać zamieszania .
Czekam z usęsknieniem bo ja uwielbiam brzuchole i zdjęcia z usg .

Boże Doris mnie zabije .
Trzy posty pod postem o_O:o

reklama
Bea kupuj sobie od kogo chcesz i nie musisz przy tym nikogo obrażać. Gdybym mogła to bym oddała. Skoro chce sprzedać to muszę "robić biznes", tak? Nie mogę mieć maluszka, który potrzebuje intensywnej rehabilitacji do czego każdy grosz mi się liczy. Nie?! Sprzedaje taniej niż kupiłam. Na tą dawkę Luteiny (100mg) nie miałam refundacji i ja, będąc w ciąży chętnie bym ją kupiła w takiej cenie. Tak samo Fragmin, więc może komuś się przyda.
Niezmiernie przykra z Ciebie postać jeśli tak łatwo przychodzi Ci ocenianie innych. Szczególnie na takim forum jak to.
Niestety ale jako moderatorka musze się wtrącić.
Bea tylko stwierdziła fakty bo ceny masz wygórowane. Ja tez kupowałam lutke po 9zl z hakiem. Jeśli płaciłas 100% to wystarczyło to dodać i dziewczyny by zrozumiały co i jak. Jak na razie to ty naskoczylas na Beatke, nie ona na Ciebie. My tu sobie szanujemy spokuj. Oczywiście jeśli jest jakaś chętna dziewczyna na zakupy u Ciebie to my jej nie przeszkadzamy :) jednak ja juz u takiej "obcej" osoby tu na forum kupiłam i dałam się naciąc.

Nafoczko, Ty jesteś najlepsza w metylach. Dubr zapisał mi SOLGAR- modulator homocysteiny. W składzie jest winamina B12, B6 i kwas foliowy (w składzie nazwany kwasem pteroilomonoglutaminowy).Ja mam MTHFR C66 Heterozygote. Czy to oznacza, ze w składzie tego solgara te witaminy są metylowane?
Beri ja tak jak Strawbelka dokupilabym jeszcze metylowy kwas bo w każdym compleksie jest mniejsza wartosc. To tak jak z parowkami, mięso jest ale nie wiesz ile :D

Do góry