reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka, ale hit!! Nie wiedziałam,że coś takiego istnieje;p Ja wszystko na papierowej wersji zapisuję, no i mierzę do trzech wyższych temperatur. Jak skoczy temp i już z wykresu coś będzie więcej wiadomo, to się Wam pochwalę moim, jakże ubogim :)

Jestem tu krótko, ale myślę,że w zagadce chodzi o Beatę ;D

Nafoczka, ale hit!! Nie wiedziałam,że coś takiego istnieje;p Ja wszystko na papierowej wersji zapisuję, no i mierzę do trzech wyższych temperatur. Jak skoczy temp i już z wykresu coś będzie więcej wiadomo, to się Wam pochwalę moim, jakże ubogim :)

Jestem tu krótko, ale myślę,że w zagadce chodzi o Beatę ;D
Kas zaloz sobie tam konto i jak coś to ci pomoge tak jak pomagałam Beatce. To naprawdę świetna sprawa i sam ci owu zaznacza i dni po i zagnieżdżanie itp.
Hah a kto inny jak nie nasza Beatka [emoji14]

Foczusia Kochanie ktora to apteka bo jutro bede w Rz.wiec moze bym od razu b9 zakupila bo mi sie konczy [emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hipokrates na Asnyka 2, tak mniej więcej w okolicy WDK.

Nafoczka co za pierwsze miejsce ?:D
Juz ja coś wykombinuje :p wiesz, że Cię znajdę :D
Ja Was tak utlenie że się nie poznacie :p
Fryzura na dole do kompletu gratis.bedzie :).
A komu tylko członki w głowie ....:D???
No trudno się domyśleć ......hehehe

Strawbelka
Antoś piękne imię .:)
Sus jakbyś tylko była bliżej to bym Ci wszystko do przerobienia oddala :D uwielbiam Twoja prace :p

reklama
Do góry