reklama
Nafoczka, ale hit!! Nie wiedziałam,że coś takiego istnieje;p Ja wszystko na papierowej wersji zapisuję, no i mierzę do trzech wyższych temperatur. Jak skoczy temp i już z wykresu coś będzie więcej wiadomo, to się Wam pochwalę moim, jakże ubogim
Jestem tu krótko, ale myślę,że w zagadce chodzi o Beatę ;D
Hah a kto inny jak nie nasza Beatka [emoji14]hhmmm czy była to Beatka???
Foczusia Kochanie ktora to apteka bo jutro bede w Rz.wiec moze bym od razu b9 zakupila bo mi sie konczy [emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Kas zaloz sobie tam konto i jak coś to ci pomoge tak jak pomagałam Beatce. To naprawdę świetna sprawa i sam ci owu zaznacza i dni po i zagnieżdżanie itp.Nafoczka, ale hit!! Nie wiedziałam,że coś takiego istnieje;p Ja wszystko na papierowej wersji zapisuję, no i mierzę do trzech wyższych temperatur. Jak skoczy temp i już z wykresu coś będzie więcej wiadomo, to się Wam pochwalę moim, jakże ubogim
Hipokrates na Asnyka 2, tak mniej więcej w okolicy WDK.Hah a kto inny jak nie nasza Beatka [emoji14]
Foczusia Kochanie ktora to apteka bo jutro bede w Rz.wiec moze bym od razu b9 zakupila bo mi sie konczy [emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Juz ja coś wykombinuje wiesz, że Cię znajdęNafoczka co za pierwsze miejsce ?
Sus jakbyś tylko była bliżej to bym Ci wszystko do przerobienia oddala uwielbiam Twoja praceJa Was tak utlenie że się nie poznacie
Fryzura na dole do kompletu gratis.bedzie .
A komu tylko członki w głowie ....???
No trudno się domyśleć ......hehehe
Strawbelka
Antoś piękne imię .
susana
Fanka BB :)
Też swą pracę uwielbiamJuz ja coś wykombinuje wiesz, że Cię znajdę
Sus jakbyś tylko była bliżej to bym Ci wszystko do przerobienia oddala uwielbiam Twoja prace
A na przeróbki zapraszam
Niestety większa część rzeczy które robie boli .Będziemy musiały się znieczulić za wczasu .....
reklama
Damy radyTeż swą pracę uwielbiam
A na przeróbki zapraszam
Niestety większa część rzeczy które robie boli .Będziemy musiały się znieczulić za wczasu .....
Podziel się: