reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nafoczka, ale hit!! Nie wiedziałam,że coś takiego istnieje;p Ja wszystko na papierowej wersji zapisuję, no i mierzę do trzech wyższych temperatur. Jak skoczy temp i już z wykresu coś będzie więcej wiadomo, to się Wam pochwalę moim, jakże ubogim :)

Jestem tu krótko, ale myślę,że w zagadce chodzi o Beatę ;D

Nafoczka, ale hit!! Nie wiedziałam,że coś takiego istnieje;p Ja wszystko na papierowej wersji zapisuję, no i mierzę do trzech wyższych temperatur. Jak skoczy temp i już z wykresu coś będzie więcej wiadomo, to się Wam pochwalę moim, jakże ubogim :)

Jestem tu krótko, ale myślę,że w zagadce chodzi o Beatę ;D
Kas zaloz sobie tam konto i jak coś to ci pomoge tak jak pomagałam Beatce. To naprawdę świetna sprawa i sam ci owu zaznacza i dni po i zagnieżdżanie itp.
Hah a kto inny jak nie nasza Beatka [emoji14]

Foczusia Kochanie ktora to apteka bo jutro bede w Rz.wiec moze bym od razu b9 zakupila bo mi sie konczy [emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hipokrates na Asnyka 2, tak mniej więcej w okolicy WDK.

Nafoczka co za pierwsze miejsce ?:D
Juz ja coś wykombinuje :p wiesz, że Cię znajdę :D
Ja Was tak utlenie że się nie poznacie :p
Fryzura na dole do kompletu gratis.bedzie :).
A komu tylko członki w głowie ....:D???
No trudno się domyśleć ......hehehe

Strawbelka
Antoś piękne imię .:)
Sus jakbyś tylko była bliżej to bym Ci wszystko do przerobienia oddala :D uwielbiam Twoja prace :p

reklama
Do góry