reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Nafoczka, to Ty jestes teraz maderatorem?[emoji50]
W koncu[emoji4]
Mi to tam od zawsze Ty najbardziej na niego pasowalas, bo nigdy z nikim nie wchodzilas w konflikt[emoji6]
Zawsze taka wzorowa i kulturalna[emoji6]

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No to czekam .I trzymam za słowo .
Może być na priva bo dziewczyny niektóre nie chcą oglądać fotek i nie będziemy wprowadzać zamieszania .
Czekam z usęsknieniem bo ja uwielbiam brzuchole i zdjęcia z usg .
To chyba chodzilo o to, ze nie chca wstawiac swoich a nie ogladac.. Wrzucaj fondie, bo jest duzo chetnych na zdejcie brzuchola i twoje piekne zdjecia z USG!
PS. moze podglądnij jaki ma model usg twoj gin, poszukam u siebie kogos kto tez ma taki jak przyjdziez na to czas :)

Nafoczka, to Ty jestes teraz maderatorem?[emoji50]
W koncu[emoji4]
Mi to tam od zawsze Ty najbardziej na niego pasowalas, bo nigdy z nikim nie wchodzilas w konflikt[emoji6]
Zawsze taka wzorowa i kulturalna[emoji6]

No to wpadlam w samozachwyt :*

PS Doris oczwyście tez jest żeby nie było :p może się pomieścimy

Dzien dobry moje kochane
Od wczoraj dopadły mnie mdłości :tak: ciężko jest ale to dobrze.
A ja zapytam o odrosty ? Można ? czy poczekać?
Lamia - ja w ciazy z corka farbowalam wlosy w 10tyg. Teraz z synkiem nie robilam praktycznie nic. W polowie szampon koloryzujacy mi siostra 2 razy polozyla. Ale nie dla tego ze sie balam jakos tak wyszlo. Ja uwazam ze jak ma sie cos stac to i tak sie stanie ale moze dziewczyny niech lepiej sie wypowiedza

Ja nie farbuje, ale dlatego ze cykor jestem. No i przed ciaza zrobilam sombre, wiec odrostu tak nie widac. Wylaszcze sie po ciazy[emoji12]
Jak farbowac to bezpiecznymi farbami i po 12tc.
No ale ile dziewczyn tyle opini[emoji6]

Fondie, ja ruchy poczulam kolo 20tc. Ale lizysko mialam na przedniej scianie na dole. Potem poszlo do gory.
Najpierw czulam takie "pukniecia" od czasu do czasu, jakby mi jakis pecherzyk powietrza w brzuchu pekl. Czasem czulam taki ucisk i delikatnie bolalo ( podobno maluchy jak sie rozpychaja to tak czuc).Innym razem takie babelki w brzuchu, jakbym miala w srodku cos gazowanego. Teraz to czuje juz duze kopniaki, czuje jak sie wierci.
Ja dlugo nic nie czulam, ale jak juz zaczelam cos czuc to z dnia na dzien bylo to bardziej odczuwalne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry