Hipokrates na Asnyka 2, tak mniej więcej w okolicy WDK.
Juz sprawdzilam gdzie to [emoji6] podjade sobie bo i tak bede przejezdzac obok. Dziekuje [emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hipokrates na Asnyka 2, tak mniej więcej w okolicy WDK.
Ale kwiatuszku jak je czulas ? Skąd wiedzialas że to nie jelita ? Ja mam babelki tak na sklepieniu lonowym myślę że to maluszek może wody plodoe są w ruchu i drgania odczuwam nie woem ale czuje dość intensywnie to. .a pukania musniecia to z jelirami mi się mylą nie będę uniala odróżnić co to
Beri ten solgar jest metylowany.Nafoczko, Ty jesteś najlepsza w metylach. Dubr zapisał mi SOLGAR- modulator homocysteiny. W składzie jest winamina B12, B6 i kwas foliowy (w składzie nazwany kwasem pteroilomonoglutaminowy).Ja mam MTHFR C66 Heterozygote. Czy to oznacza, ze w składzie tego solgara te witaminy są metylowane?