reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczyny, mam na sprzedaż 6 opakowań Lutki dowcipnej (40 zł za opakowanie), zastrzyki Fragmin 7 500 j.m. (100zł), Metypred 4mg (20zł) + dorzucę Metypred 16 mg ok. 30 tabletek i Metypred 4 mg ok. 20 tabletek za free, bo otwarte. Najlepiej wszystko jednej Pani (przesyłka paczkomat + 11zł). Chętnych proszę na priv

Fondi my to chyba mamy wszystkie winiki takie same:) mam nadzieje ze juz niedługo będę na takim etapie jak ty:) miałam dużo wątpliwości co do Malinowskiego ale widzę ze jednak to była dobra decyzja. W pracy cały dzień i nie nadążam za wami tyle się tu dzieje:)

Dziewczyny kupiłam do sobie wczoraj poduszke ciazowa! I pierwsza noc gdzienie biodra od spania na boku nie bolą! M się omruczal ze z kondomem nie będzie spal i jak się ma tulic. Ale ja jestem mega zadowolona!

Fondi umklo mi ze pytałaś o ruchy. Ja poczułam je w 14 tyg na pewno. A od 12 lekkie musniecia.

Beata Ty to wszędzie ubijesz interes :p zrobimy tak :) ja biorę rzeczy po Filipku a Ty po mojej Oliwii dla swojej corecZki? :)

Lalila strasznie droga masz ta lutke?? Ja place 7zl a Ty tyle chcesz?

Sprawa nr 2 ja wole odkupic leki od dzieeczyn z forum ktore znam niż od kogoś kto tu robi bisness.

Po 3 tak jak Susana pisze nie potrzebujesz oddaje za pol darmo

Edit: Kwiatuszek slyszalam o tym rogalu jak go baba w przychodni w kolejce do giną zachwalala

Ale kwiatuszku jak je czulas ? Skąd wiedzialas że to nie jelita ? Ja mam babelki tak na sklepieniu lonowym myślę że to maluszek może wody plodoe są w ruchu i drgania odczuwam nie woem ale czuje dość intensywnie to. .a pukania musniecia to z jelirami mi się mylą nie będę uniala odróżnić co to

Ale kwiatuszku jak je czulas ? Skąd wiedzialas że to nie jelita ? Ja mam babelki tak na sklepieniu lonowym myślę że to maluszek może wody plodoe są w ruchu i drgania odczuwam nie woem ale czuje dość intensywnie to. .a pukania musniecia to z jelirami mi się mylą nie będę uniala odróżnić co to

Nafoczko, Ty jesteś najlepsza w metylach. Dubr zapisał mi SOLGAR- modulator homocysteiny. W składzie jest winamina B12, B6 i kwas foliowy (w składzie nazwany kwasem pteroilomonoglutaminowy).Ja mam MTHFR C66 Heterozygote. Czy to oznacza, ze w składzie tego solgara te witaminy są metylowane?

Nafoczko, Ty jesteś najlepsza w metylach. Dubr zapisał mi SOLGAR- modulator homocysteiny. W składzie jest winamina B12, B6 i kwas foliowy (w składzie nazwany kwasem pteroilomonoglutaminowy).Ja mam MTHFR C66 Heterozygote. Czy to oznacza, ze w składzie tego solgara te witaminy są metylowane?
Beri ten solgar jest metylowany.
Tzn. ten pierwszy skladnik, to cos z buraka jest dawca 3 form metylowych i przez to ten solgar robi sie metylowany.
Nie wiem czy rozumiesz, bo ja zawsze tlumacze od dupy strony[emoji12]
Tez biore ten modulator.
Tylko ile masz go brac? Bo tam chyba malo kwasu foliowego w jednej tabletce jest 200. Ja dokupilam jeszcze metylowany kwas z solgara.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry:)
Kwiatuszku jeszcze ja nie gratulowałam synusia:* więc to czynię:)
Co do przekonywania mężów do robienia badań, jeżdżenia po lekarzach... to w sumie my kobiety mamy już dość, bo gdzie się nie pojedzie to coś nowego wynajdą,a co dopiero mężczyzna...słabsza płeć:)
No ale trzeba zaciskać zęby i jechać, i się badać, i się leczyć:) i zachodzić...i rodzić.
Dobry plan? :)
Chociaż jestem jedną z najstarszych forumowiczek(stażem nie latami), która jeszcze nie doczekała upragnionego szczęścia:/ (drugiego, bo jedno już mam)
pozdrawiam i miłego dnia.

Do góry