Hej Dziewczyny
Już od jakiegoś czasu śledzę wątek i postanowiłam też napisać. Dżoł antykoagulant toczniowy to z krwi badanie ? I gdzie te witaminy kupić? Biorę Femibion , acard mam mutacje mthfr i dwa poronienia za sobą. Czy ktoras kobietka na zestawie acard encorton i clexane pomimo wcześniejszych poronień urodziła zdrowe dziecko? Ja nie mogę donosić w 7-8 tygodniu ciaza kończy sie poronieniem. Wykryto tylko tą mutacje.
Pozdrawiam wszystkie
Hej Coral,
ja przeszłam 3 poronienia,w ostatniej brałam acard + clexan,teraz napewno będzie również encorton,bo mam złe wyniki w testach IMK i CBA jak również i trombofilię
Ponadto badania w "Diagnostyce" nie wychodzą miarodajnie,mi białko c i s nie wyszło tam a gdzie indziej był inny wynik.
Dziewczyny a teraz takie pytanko
byłam wczoraj na Sisie u Ludwina w Krakowie,powiedział,że nie muszę histero robić bo na tym badaniu wszystko widać ,chciałam się upewnić czy mam jakąś przegrodę,czy nie i czy są jakieś zrosty.
no i tak przegroda jest na 15mm,nieduza ale jest,on powiedział,że każda anomalia macicy też jest przyczyna poronień,tylko tak sobie myslę,czy na tym etapie-w moim przypadku jest to ok 9tyg.?,zrostów nie ma.
mogę usuwać we wtorek po 3 godz.wychodzę do domu,po 2 miesiącach mogę się starać.co o tym myślicie,bo już sama niewiem co robić,za dużo tego wszystkiego,jeszcze szczepienia na głowie..ale co do nich to też ok 2 miesięcy ok napewno mi zejdzie..